Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Да се биде или не ??? прашање е сега ... штета што нема одговор ....

Се трудиш и наеднаш се ќе пропадне ... назад нема ... во нервоза ќе кажеш нешто и се чудиш дали стварно тоа излегло од твојата уста ... ама па сам си го бараше .... уште еден муабет уште едно разочарување .... тууу мајката не ја бива работава нешто мора да се превземе за да тргне на подобро ...

Ги допрев твоите усни и пак збудалев ... ми влезе пак под кожа ... што ми правиш ??? си играш со мене или да ??? јасс си сакав јас дозволив твоите раце пак да ме галат .. ако тоа беше само за една вечер ... не се каам ... начинот накој ми лупаше срцето нема да го заборавам .... ќе ми клупа пак знам јас ...

не можеме заедно ама не можеме ни еден без друг ... е тоа ти е ... Те сакам идиоту глуп .... не туку ми отежнувај се ... :!:

:P

2. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Сакам да кажам...

СДК....во дилема сум... :?: :|

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Сакам да кажам...

Со желба за безобразна страст ги поништувам сите морални и етички правила. Се‘ нека оди во бестрага!

4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк времевоо убиваааааааа.....Депресивно е.....Нејќааам дожд :(

Offspring likes this.
  5. kate21

kate21 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК божееееее милиииииииииии! Случајност за да ми ја замати главата уште повеќе, или навистина го видов тоа што го видов? Кола, иста, скрос иста ко од дечко ми, во неа двајца типци, машко, плавушкасто, ама физиономија иста како дечко ми, до него една јака цура, со коњак боја коса, се возат покрај мене, ќе се отепав за малку. А до некни цел бел свет од тука ми тврдеше дека таква кола нема во околинава ни за магија, освен неговата?!?! Па и првпат јас ја видов. Сега што? Се залажувам...или...навистина да му верувам него? Хммм...пак старото чувство на неспособност ме фаќа...не сакам, а сакам да верувам...не сакам, а сакам да се спротивставам... :@
    СДК одсега не гледам ни еден е*** човек на планетава, сите ме изневеруваат :devil:
    Добро, вие не спаѓате во овие, не ве познавам лично, не замерувајте :)
    СДК прибери се Катерино, ОДМА! Доста цимолиш и квичиш, ништо не е вредно!

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Во комбинација со Pink Floyd - The Wall е убитачно депресивно!
    Не да ме пука некоја депресија така ми иде усвет да фатам... Цел ден слушам Pink Floyd, ми влијаат неубаво, ама не ги гасам... |-) |-)

7. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

Гассиииии Оффи...пушти си нешто..хмм...разиграно..нешто хаусчее со добрии вокали ;) :P
    http://www.youtube.com/watch?v=WG932svYcBo&feature=player_embedded#!

8. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

сдк убаво ми е :inlove:

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

феминкиииииииииииии дојде есен :D
    Се радувам, а немам палтенце :doh: ќе си смрзнам и така имам слаба циркулација, а немам салце да ме топли....за дечко да не правиме муабет :lol:
    Како може да се радувам на есен и дожд и депресивни тмурни облаци :?: ехеееее решив отсега ќе се радувам на ЖИВОТОТ :!:
    Го лајкувам животот, ја лајкувам феминава и ви праќам на сите по една позитивна мисла :*

happygirl, Queen.S and teddybear like this.
  10. Lina24

Lina24 Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк дека се прејадов и се изнапив се и сешто, на ручек со моите и мислем дека ставрно не е лесно да седиш цел ден на софра и да јдеш и да пиеш :)
    сдк2 дека времето страшно ми влијае на расположение
    сдк3 дека сакам да идам на свадба, ајде некој нека прави поскоро ;)

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДK дека една особа дека не е свесна колку е силна мојата желба да ја заграбам за коса и со нејзе да го бришам подот на школските ходници. :x
    А ништо чудно и тоа да го направам во наредниве два месеца, кога знам дека ќе летнеш уште повисоко, ама не можеш ти да летнеш толку високо, колку што ниско можам јас да те спуштам.
    Фати си го ѕврцкалоно и другарка ти и губете ми се двете, на крај ќе завршите како и сите, а тогаш ЈАС ќе се смеамм. ;)

12. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк не ми се излегува кога врне :) Вечерва ќе спијам кај другарка ми и сигурна сум дека ќе си поминам прекрасно како и секогаш со неа .Ми направила палачинки , срцка е ..и морам да изедам една само за неа.Убаво е кога знаеш дека имаш еден вистински другар , кој секогаш е тука за тебе .Од мали нозе сме неразделни и секој ден се повеќе ми докажува дека е прекрасна личност .Никогаш не ја изневерила мојава доверба , ја сакам премногу .Можеби имам многу другарки , но една од нив ми е и многу повеќе од тоа.Вистинско пријателство постои , верувајте ...само ретко да најдеш човек на планетава кој ќе ја заслужи твојата доверба :)

TheKiketoo likes this.
  13. Rozich

Rozich Популарен член

Сакам да кажам...

СДК глеам детска еворвизија. :)

14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека се вратив од хип-хоп :D леле најголема сум таму ама пуста желба за играње не ме пушта :lol: успеав да го научам новиот чекор,уставри треба уште малце да поработам :sweat: :sweat: сега ме болат мускулите ехеееее којзнае од кога немам си ги раздвижено мускулите и овие коски :sweat:

15. mina

mina Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дождот ќе ми го расипе цел викенд! А баш сакав паметно да го искористам!

16. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк од сега сум искрена, па дури и да ми биде криво после, ќе ја кажам вистината. ;)
    Сдк2 МТВ РОКС! :rock:
    Сдк3 нов аватар. :)

17. viki44e

viki44e Популарен член

Сакам да кажам...

Си седам домче..Нон стоп јадам..Па што..такво е времето :wasntme: Врне,прекинува,паа..повторно почнува...Не ми се излегува ич!И да излезам некаде..гужви..нема воздух...испотени пазуви :puke:
    Ахх бар да имав некоја добра книгулка до мене ]:)

karak likes this.
  18. Harlow

Harlow Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК заостанувам на форумов :lol:
    СДК се чувствувам.. хаотично. :P

19. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

сдк главата ми пука :devil: :devil: ГЛупави СИНУСИ !!!! ... не се изджжува ќе пукнам !!!! само лежам демек ке помине ама немаат абер ... сега ќе голтнам две три апчиња па ваљда ке пројде.

плус него го нема ... воопшто ... ЕБАТЕ ДЕНОТ ШУГАВ !!!! извинете за речникот ...

20. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК...денес човек не може да биде сигурен во никого и во ништо, па дури и во себе... :|

bluberry, Speechless and Smilly like this.
Thread Status:
Not open for further replies.