Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК си го напраивме ајварчето и јас се спасив си се вратив дома. Сама сум дома си уживам. Малку ми е ладничко, но сега ќе се разиграм. :rock: Имам и проектчиња да правам, но ќе почекаат. Фемина има предност. :) Си викнав другарка, но ми откажа и сама дома ќе стравувам по малку, но ќе пробам да се занесам малку, да се вдлабочам во музиката. :) Во меѓувреме си барам и книга за да читнам некоја добра. Ќе дежурам ноќеска. Трета смена ќе бидам. Што ми беше убаво до завчера, полна куќа, а сега сама. Кога се враќав накај дома налетав на манијакот. Пак на паркинг беше. Ненормален. :swear: Заклучена сум и на никој не му отварам.
    Лее сабота е и никој нема. :doh: Кога ќе треба да станам е тогаш сите ќе почнат да се уклучуваат. Ми се шетка покрај кеј, но немам друагр. Е вака кога иамм желба за шеткање, нема никој.
    Се читкаме покасно пак. :hai:

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.579
    Допаѓања:
    11.151
    Сакам да кажам...

СДК сакам да го вратам времето две години назад...
    Сакам светкав подиум,блицот да ми удира во очи,да слушам фанки хаус и да денсам...
    Сакам да каснам дома,а не едвај да чекам да си тргнам.
    Сакам повторно да си доаѓам пола саат подоцна затоа што толку било убаво што душата не ми давала да си тргнам.
    Сакам да играм на музиката,да се напијам од мерак,да ми се сврти во главата од една чаша сечена вотка и да се расположам...
    И богами вечер нема да биде сево ова,за жал!
    Морам да организирам некоја забава и да се потсетам на некои моменти.Ми недостигаш...
    Ми недостига старата музика,старата забава,старите навики,кога те погледнував скришум,кога имаше девојка,а мене ми се смешкаше,кога ме освојуваше,ми недостигаат моментите кога беше прекрасен со мене!
    Ми недостига се`.Каде е стариот тој? Каде се старите другарки? Старата дискотека?

:doh:

На marama, la-chicka, Trendafilka и 2 други им се допаѓа ова.
  3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК дека денес расположениево ми се менвит на секои 2 секунди. Секогаш некој мора да ме извади од такт. Туку сакав и нешто друго да кажам ама заборавив. Многу заборвам... :?: Сеуште не знам каква торта да им направам на родителите, сакам некоја чоколадна. И да вечерва не ќе можам да одам на спиење кај другарка ми поради една глупава и мала караница со татко ми. А сакам да одам и во Белград. Можда ќе најдам таму некој убав србин ко за мене :P :lol:

4. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Сакам да кажам...

Леле Благе ми поминаа трпки низ телово од твојот пост. Толку бргу ли остаревме...??
    И мене ме фаќа носталгија по тие работи. Ако не ме пуштеа бегав од дома да си го видам симпатијата, поминував боса под прозорот на моите дури до улица... ама штом стигнев таму, се заборавав. Играње, флертување, одење на живци на постарите “моми’’ , старите добри местенца во школскиот двор ... тогаш и 15 минути ми се чинеа дека се многу. :doh:
    Дејгидиии луди млади годиниии.....

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДК дека се разочарав ;(
    Ах, неможам да сватам зошто :( Како,како можеше ;(
    Спнував,мечтев секоја вечер гледав низ прозорец и мечтаев...Мислам дека ништо не сум сакала повеќе од ова...
    Мислев дека има надеж но се се уништи... ;( А колку само го посакував тоа.. ;(
    Ах...мамо знам дека уште сега се каеш....ама ќе се каеш и понатаму ;( Не сакаше да ме послушаш,мислеше дека тое е еден од моите хирови...
    Мислеше дека не вреди да се разгивара за тоа..да се помисли на тоа ;( Се уништи
    Ја растури сложувалката на која фалеш само еден едниствен дел...сега неможам ни едно парченаце да сложам ;(
    А јас....мислев дека заборавив на тоа...Но неможам посилно е од мене ;(
    Зошто е толку суров животот? ЗОШТО ? ;(

6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

СД и К на Багуф4е едно огромно фалаааааааа за толкувањата на соновите :* :*

7. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК дека денов ми помина како 5 минути. Иако сум метеропат , иако не ми е погоден денов за ништо..
    Убаво помина.
    Не сум сега баш нај-нај расположена.. Но сум длабоко одвнатре сум среќна.
    Сабајле ги гледав во трговски црвен крст - на натпревар што беа.. Многу ми беа интересни,неможам да дочекам и јас да одам така на натпревар годинава. 8)
    Си го сакам дечко ми. На некои потези ми личи на Ламбе, и на сликана на вест што е од ламбе.. Цел е на него :$
    Нејќам да заврши викендов....... :doh:

и забораив да кажам.. Аватарот на мисс индепендет ми е позадина на моб :$

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

СДК сега нешто што прочитав...Колку повеќе сакаме некого, толку помалку треба да му се додворуваме.
    И уште ова...Оценувај го својот успех според тоа во колкава мера уживаш во спокојот, здравјето и љубовта.

9. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Сакам да кажам...

Леле багуфче ме растажи твојот пост :(
    Ми текнува колку само го цепкав времето.Ми беше многу интересно.Излегував во сред зимо во кратка сукничка,на рамки ,а надор снег до колена,мраз насекаде а јас во штикли ццццц :D а сега по пет блузи носам на мене :lol:
    Се опивав од една чаша вино,а сега не ми стигнува цело кило :rofl:
    Играв ,се журкав,се шетав,сега ништо од тоа.
    А па кога ќе ми текне колку трчавме по симпатиите,цела вечер :rofl:
    Сум излегувала надвор во 1,2 скришно да се видам со дечко ми,и тоа и во пиџами сум излегувала :P :P :P
    сега ништо не остана од тоа,само спомените :( нема да се врати тоа време и да сакаме,ништо не е како порано :yawn:

10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

СДК дека се предомислив не седам дома туку ќе одам на запивка па псоле во диско ај ќе видеме како ќе си минам иако мислам дека нема убаво да си минам некако времето ме тера така да мислам :worried:
    Си ја испеглав мојта картка косичка и баш ми е убава :) сега ќе си се нашминкам малце да се средам :D

СД ви К да си минете сите најубаво шо ќе излавате , а тие шо ќе седат да не пишуват многу оти утре ќе имам многу работа :D :D :* :*

11. etjena

etjena Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    52
    Сакам да кажам...

СДК одамна не сум отворила да го читнам форумов и сега гледам на некои теми многу продавачки на морал се појавиле

12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК се разболев :worried: Ко за инат ...а баш ми се искачаше.Кој баксуз сум значи |(

13. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк сакам да си пишувам на мсн со некој! :(

14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Па ако сакаш мила адд ме мене :) :*

15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Или мене. :) :*

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.265
    Сакам да кажам...

Ај ем ин мај блуз енд ај вант сакс и секс и сВе! :(

Јас сум единствениот млад човек на светот кој остана дома во сабота навечер и печеше пиперки под вештачка светлина!

И за жал,сум сериозна!

Ај вант маааааааааај сееееекс!!!!Ми го ветијаааааа!!!Се кладам дека сум неодолива со мирис на печени пиперки!!! ;( ;( ;(

:D

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Ози милаа и јас сум тука за тебее ако сакаш пиши ми лп одма те аддд ....

и сдк главата ми пука леле ... и сдк се изнаплакав на еден филм што го гледав ... :$ и што беше комедија ххахахах

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Денеска многу работи сакам да кажам, но немам сила. :(
    Знаев дека вака ќе заврши, но потајно чував капка надеж и ете што излезе. ;(
    Секој по својот пат, се е минливо и се што е убаво трае мноогу кратко.
    Сфатив дека треба да сум лицемерна, лоша и безчувствителна за да постигнам и придобијам нешто.
    Многу работи, чувства и спомени се натрупани во мене, не можам да се средам ниту самата.

На maa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Оззи слободно во лп те чекам и јас... Подобро со тебе драга отколку со некои непосакувани личности... :*

20. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

сдк дека ми е досадно..

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.