Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ајде ќе пишувам само не знам зошто ти смета :)
    Мене ми е глупаво да пишувам литературно бидејќи како да не сум јас таа што го пишува ова.

2. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Сакам да кажам...

Е па бидејќи ова е форум, не има од цела Македонија, ако сите почнеме да пишуваме на дијалект ќе стане каша-попара. Си има соодветна тема за тоа.
    И да си напишала нешто убаво, го губи шмекот зошто е на дијалект.
    Секако тоа е твое право, не мора да ме послушаш. ;)

На OzzyAngel, Offspring, viki44e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Може да си направиш група и во неа да бидат оние кои те замараат и за нив секогаш да бидеш исклучена. ;)

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.225
    Сакам да кажам...

^^^Муабетот погоре ме асоцираше на чичето од Берово шо добило веспа од Браво кафе,па го синхронизирале на литературен јазик. :D

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

:rofl: Леле а ја па мислев некој странец добил веспа па го синхронизирале , епа слатко се насмеав сега :rofl:

6. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Сакам да кажам...

СДК смачено ми е секогаш јас да сум крива за се иако ништо не сум направила. Значи овие дома треба како капка на дланка да ме чуваат зошто не се излезени подалеку од дворот да видам какви се деца има. Зошто сум финансиски зависна од нив. Зошто? :@ Барам работа веќе година дена и уште чекам повик. Си сонувам за тоа како сама си живеам во малечко станче. И леб да немам да јадам барем раат ќе ми е душава.

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

ако видам уште некоја слика со некоја плишана играчка од Џамбо ќе повратам :puke:
    аман бе луѓе....амаааан :fubar:

друго да кажам...ќе одам на избори и ЌЕ ГЛАСАМ - ДОЛУ ВЛАДА! :Down:
    па мајку му стара уште на воздухот за душење да ни стават данок :swear:
    ајде збирај пари од секаде и после купувај ги гласовите на пензионерите (знаат на која целна група удираат).....каде се ваучерите за напатените студенти - кај пензионерите на бања :!:

На macysh му/ѝ се допаѓа ова.
  8. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Го немам гледано тоа :)
    Карана сум мора да зборувам вака :D :D

9. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Every King was once a crying baby, and every great building was once a map. It’s not important where u r TODAY, but where u will reach TOMORROW.

10. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

... Ги силуваа играчките, аман :x

СДК Седам по бањарка, цела Chill out, се истрчав за денес, сега мислам дека можам да летам од што се осеќам убаво :$
    Ми се крши филм кога доле десно кај саатот ќе го мрднам маусот и ќе бидам Sunday.Утре понеделник.. Пак истите проблеми.. Пак напорен викенд..
    Само што од овој викенд, ќе ме нема баш многу, бидејќи сум на фитнес, КОНЕЧНО! :wasntme:
    И кога ќе видам статус на фејзбук "Спијам! Не ме замарајте!" .... Или "Досадно е бе луѓе!" или "Не сум тука!" ... Ми се враќа цела храна од желудник во хранопроводник! :fubar:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

За на фемина четот зборувам. :lol:

12. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Сакам да кажам...

СДК дека и мене ми се повраќа од тоа колку луѓето се занесени по фејс.. Да молиш за лајк? :^)

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Леле Вајлд ќе се задавев од смеење :D :D :D

Какви лапсузи. :worried: :D

14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

СДК мене најмногу ме нервира на ФБ кога ќе видам статус од типот Изнервирана до максимум и ставила нешто како : аман у пм сите! и се јавуваат такви дужебрижници, леле срц, шо ти е бе златце?
    И оваа, абе ништо не ми е, ми помина... И после пак некоја, ама кажиииии сега, па молење, и оваа паметнава на крај - ми помина, фала што бевте со мене срцки мои, цмок, шлап, шлап...
    :^) :^) :^)

Како не си ми при рака да ти ја шлапнам една, лудачо умислена, drama queen, моли очајно за внимание во виртуелниот свет... Fuck off ма, најди си живот! :devil:

На baguf4e, Queen.S, TheKiketoo и 6 други им се допаѓа ова.
  15. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк навистина сум мн позитивно изненадена од некои личности!!! :)

16. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.095
    Допаѓања:
    1.142
    Сакам да кажам...

SDK...znam deka mi e milo,..shto i e milo... :)

17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Понекогаш, не е се‘ како што изгледа.

На annii му/ѝ се допаѓа ова.
  18. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК денес ми се насобра се'. Ја губиш довербата во пријателите, па потоа и во најблиските-роднините. Во една секунда може денот да ти се сруши и довербата да ја загубиш во истата секунда, но да ја вратиш таа доверба ќе треба време. Тоа време го нема. Му се бројат веќе и деновите. Се прашувам дали утре ќе го видам повторно или и тој ќе ме напушти..? Викаат каков - таков живот е. Епа овој живот што уште ми нема покажано? Најлошите работи се случуваат скоро секој ден, а среќните и убавите..Еее за нив треба да се почека малку. Кога се справуваме со тешки работи се прашуваме дали да се откажеме. Не нема, бар јас нема да се откажам. Каков и да е животов ќе се борам со него и ќе се трудам да стигнам до тие среќни денови. Колку и пречки да има, ќе ги прерипам. Болки ќе има секогаш, но ќе мораме да се учиме и со нив да живееме. Имам свои цели и ќе ги постигнам. Е баш сега нема никој да ме спречи да продолжам понатаму. Глупава бев и правев како на другите им одговара, а што другите направиле за мене? Кога си скршен, најубаво размислуваш за работите. Солзите, повредите, празнините, скршените срценца, не прават секогаш посилни.

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Полека , полека си помина и оваа недела. За мене најважната недела оваа година....
    Со душа чекав да дојде, а помина како да трепнав три-четири пати. Ама не се жалам, си создадов убави спомени, моменти за памтење.
    За мене понеделникот веќе го загуби значењето што го имаше, работната недела ми почнува во вторник и тоа малку ми е чудно. Ќе се прилагодам, има време. Само вака си кажувам, поточно се тешам...има време, за се има време. Ама и нема ништо поскапоцено од времето. Лета!!!
    И сега што да чекам?! Вие што мислите? Кај ќе се оди за Нова Година?!

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Денес се навикнувам на новата Скај ,ќе се трудам да ја покажам мојата лоша страна ќе бидам сурова само за мене ќе си гледам можеби повеќе ваква ќе ме ценат! ;)

Одам сега кај другарка ми да изедам едно големоооооо парче торта , а потоа и репете ќе барам таа веќе тоа си го знае :D :D

Е да :!: денес си ветив дека од сега па натаму ќе пуштам солзи радосници , а оние другите кои ја мијат болката де таквите ќе ги нема бидејќи нема да дозволам болка да осетам .

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.