Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. natasaltd

natasaltd Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    48
    Сакам да кажам...

CDK дека од утре се откажувам од цигарите....уф тешко ке биде..знам...ама кога можам на другите,ке можам и на себе инат да водам :^)

2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.394
    Допаѓања:
    1.118
    Сакам да кажам...

Со среќа во реализирањето на паметната одлука. Би те советувала нон стоп да имаш нешто при рака, дали бомбони, сончоглед, семки, било што, за кога ќе ти се припуши да ја замениш потребата со нешто друго :)

П.С како среќа јас ваква одлука да донесев :(

3. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Сакам да кажам...

Офи ма се пости!!! А и мене добро би ми дошло, ми бараат цревцата, ама Крстовден е, строг пост.

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Ииииииииииии незнаев :tmi: . Лелееее што направив? :worried: И тоа половина леб свиткав :o

5. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Сакам да кажам...

сдк дека се чувствувам тажна и празно...Заслужив се ама не знаев дека вака ќе ми биде, а претчуствував дека тоа ќе се случи,од друга страна ме радува на некој чуден начин ако е тешко ако вака излезе ќе ме направи појака ова...Чувствувам како не сум искрена со некои луѓе поточно не е дека лажам ама преќутувам некои работи што се лично мои и со цело право можам да не ги кажам ама ете пуста јас како мува на глава да имам а не сум ни излажала нешто...Во моментов имам некоја тежина на срцево и пробувам да ја истерам ама ми стои..тешко подголтнувам и се нервирам како тон солзи да сакаат да излезат од мене ама некоја кочница голема имаат...Несакам да плачам сакам да бидам јака,ладна прибрана да не цмиздрам за глупости не сум мала веќе...Ама па вака ми доаѓа на нешто сосема друго филм некој или ситуација без врска некоја па солзи ми навираат...Осетлива сум неможам да бегам од тоа,ама нели се е тренинг па можам малку и да ојачам...Сакам да се најдам каде стојам под наводници ,некако на несигурно тло сум,и се прашувам мн нешта а одговор немам....Што влезе во мене за вака да се однесувам како школка се затворив а потешко е вака но на самата помисла со некој да разговарам веднаш ми се одмилува....аааа сакам мир само мир...

6. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

добро утрооооооо конечно се будам наспано и свежо незнам така од коа се неам осекано..па нормално после 12h спиење хаха имајте убав ден..

7. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Сдк дека сум на училиште, седам на првиот час и умирам од досада .. Добро би ми дошла една перница и еден сон, се разбира .. ;( ;(

8. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.394
    Допаѓања:
    1.118
    Сакам да кажам...

Брокен засрами се, затоа ли те праќаат на училиште, да дремеш на нет :D Слушај го ајде професорот :D

СДК се издигав уште во 8 да отидам на предавања, кога му текнало на професорот да смени термин од 10 часот :devil: Глупак некој, џабе станував а сум можела повеќе да поспијам :envy:

9. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Сакам да кажам...

СДК одам да си ваѓам пасош :D Не сакам ни да помислам каква ќе бидам на сликата.Имам подочњаци,лицето ми е исфрлено,косата ми е доџе ми да вриснем.Ама ако,јас сум си среќна што ќе имам пасош,затоа што крајот на октомври одиме на екскурзија 8)

10. Sweet.Heart

Sweet.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

Дали си запознаена за колку време излева пасошот ? ме интересира бидејки сакам и јас да правам ама ако е многу за чекање ваљда ке се откаЖам :lol:

11. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Сдк грешно беше поставено не беше за тука.Затоа го избришав .Поздрав девојки :)
    Сдк имајте убав ден :)

.

12. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Сакам да кажам...

Sweet.Heart треба прво да закажеш за пасош т.е. за сликање. Сега не знам за кога закажуваат, ама еве да ти кажам за мене закажав лани во октомври за да се сликам годинава во мај, а пасошот ми беше готов средина на јули.

13. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК утрово едвај очи отворив! :yawn: Ми треба голем филџан кафе за да го започнам денот :coffee: :yawn:

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека бев на факултет, потоа бев да се доснабдам со скрипти, средив дома, појадував, ги избришав веќе миените садови, ги измив немиените.... и сега само чекам да помине времево.
    Денес сум Вондервоман! :rock:

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Сакам да кажам...

Па јас бев досега таму и одма ме сликаја.Ми рекоа да дојдам за десетина дена да си го земам.
    Тоа за Охрид ти кажувам.За пасошот ти треба лична карта(гледам полнолетна си),мене ми бараа и извод,ама незнам дали тебе ќе ти треба пошто имаш лична карта.Барањето со услуга,маркици и се останато е 1800 денари за малолетниве,а за полнолетните околу 300 ден. поскапо.А ме чуди што некои толку чекале за да им закажат,ние дома во еден ден се завршивме. :?:

СДК дека неможеше поодвратно да изгледам на сликата :D Цела сум изместена во фацата :D

16. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.278
    Допаѓања:
    27.970
    Сакам да кажам...

aaaaaaa ме боли стомак :@ :doh:

се се, ама женско не е лесно да се биде ;(

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Амаааннн ич не се отспав баш денеска кога можев ,овие мојте осет немаат чим еден стане мора сите ајдееееее одма галама :devil: .
    А па и тој еден згоден дечко таман заспав ми заѕвони на врата ама пууу јазк ми кажа „ Извинете изгледа јас сум грешка ,ве разбудив :^) ? “ Леле ми се идеше да му удрам клоца и право да влезе во соседната врата кај што и требал да звони. :envy:

Е и сега ваква ненаспамана ме мрзе да одам да јадам ама нема за долго :) така да ајде кој сака нека ми се придружи на доручекот :)

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

СДК .... Тедибеар си играш со оган - што е уште полошо свесно си играш :fubar: :fubar: :fubar: убаво ти е и не си свесна како тти беше кога плачеше ... а ќе плачеш пак тоа е неизбежно .... ама сега сама си го бараш заљубена изгубена една.... само да не се изгорам многу овој пат !!!!! :x :x :x

што е ова со заљубениве зашто главата им е во облаци па не размислуваат како што треба ... еххх .... тешко мене ако мислам дека ќе најдам одговор на прашањево ....

ај отидов јас на факс до вечер .... леле ке си умрам млада кој ке доседи до 8 саат ??? ;(

ама ајде коа ке подразмислам слушалки во уши книгата неповрзана со предавањата и се ке пројде ... секако со насмевка на лицетоо ...

насмеј се ... секако е полесно отколку да објаснуваш зшто си тажна

:angel: :angel: :angel:

На skyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК се пресмеав со еден пост :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: а јас кога ќе почнам да се смеам незнам да прекинам :rofl: :rofl: :rofl: ете толку сакав да кажам :hai:

20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

СДк дека се разбудив толку наспана и свежа, и си пеев додека да станам од кревет и да се измијам. Си ечи музика од кај мене, гајле ми е, комшиите се на работа :)
    Преубав е денов, баш каков што сакам. Нема шанси да останам дома на ваков ден!!! Ќе шетам ако треба додека не се стемни...
    Имајте убав ден :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.