Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

СДК дека сум алергична на мрсна коса! :devil:
    Де бре девојче, една сендвичара ќе има масло за цел месец од твоето косиште!
    Па уште земала се чепати, па си поминува со прстите низ коса, си мафта перчиња, Rapunzel една мрсна! :devil:

На QueenElena, 2468, Winter.Girl и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Sweet.Heart

Sweet.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

Ауууу :puke: самата помисла ме уништува .. ми се згади од животот .. ми текна за една девојка денес. Дошла на училиште со залижана коса гадна за гледање а камоли за носење.па дај бе луѓе како тоа,да се нема ни грам хигиена јас стварно неможам да ги сватам таквите девојки !!!

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

^^ NAVISTINA BI TE BACIL NA KOSA....AMA POSTAM :).
    Не ги разбирам ни јас истите. :) Да ти се случи еднаш од оправдани причини да не си можела да се средиш, ама од ден во ден се повеќе и повеќе и се мрси косата, а она абер нема. |(

На XXX666 и annii им се допаѓа ова.
  4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека милион прашања ми се вртат во глава, а јас стварно ВИШЕ НЕ ЗНАМ КАЈ ДА СЕ ОБРАТАМ, ВИШЕ ПУКНАВ.... HELP!

5. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК ми се јадеше ама ми се одјаде од овој зејтинов што го спомнувате. Ајде ете на сите може да ни се случи, но секој понеделник со мрсна коса? :x
    Користам само шанси да шетам негде. :) Утре ќе биде стварно напорен ден, но ќе го поминам. Силна сум јас. :muscle: Дојде и братучедот и ќе ја опрајме заедно работава. :D Добро барем ќе имам другар кога ќе ми биде досадно. :)
    Почнав со вежбите за зацврстување Овие од Феминка што се. :) Морам уште до сега да почнам да се спремам за во лето затегната да бидам. Кога ќе ме види да не ме познае. :lol: Си фантазирам дее. :)
    Викам ај нема леб да јадам, но кога ќе помирисам ајвар и кога ќе голтнам ми доаѓа вкусот на ајвар со топло лепче и сиренце одма трчам во кујна. Ај уште овој период ќе јадам и после ќе го подзаборавам. :D

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  6. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    Сакам да кажам...

сдк дека денес го посветив утрото на другарството :$ се немав видено со една другарка оддамна. така силно се изгушкавме ех колку ли ми фалеше. јачината на стисокот покажуваше колку си фалевме( бев јака не пуштив солза) иако мн. си ја сакам. потрачаривме колку ни дозволи времето со тост и после кафенце си поседовме неможам да се пожалам. разделбата ми беше уште потешка но цел ден на моето лице се приметуваше блага насмевка а во главчето ми се вртеа слатки факултетски спомени :$ и да на истото тоа место сретнав девојче кој се немавме видено 9 години ех другарство другарство........ токму она ме потсети на детските денови и уличниот џагор. со неа се договоривме исто денско кафе :$
    навистина пријатен другарски ден исполнет со добри сеќавања. за сите верни другарки ;)

7. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК, гледам сте се распишале за мрзна коса, и јас моментално не си се поднесувам.Чекам бољерчо да се напуни 8) :)
    ... Не дволични,не тролични, четоролични веќе луѓе! Пред тебе се смеат цинично,позади тебе Еј абе оваа вака,така.. Слушнав дека јаде тоа што не се јаде едно девојче од мојот клас така. Љубомори што она имала помала оценка бе ало :fubar: Две реченици научила,мисли она Ајнштајн е :wasntme: Сигурно!

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

:rofl: :rofl: :rofl: значи се виткам од смеа на последново!! кај ти текна, ме расположи ептен :rofl:

СДК дека денес доста поминав од материјалот за учење, прилично доста...што немав желба за секс :| Првпат да ми се случи да сум толку утепана , па да не ми се сака. Страшно! Ако факултетов почне да влијае врз мојот сексуален живот one has got to go!! а тоа сигурно нема да биде сексот :lol:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.687
    Допаѓања:
    24.063
    Сакам да кажам...

СДК дека не ми е добро.Не физички,психички ме мачат некои работи.
    Читам постови овде на форумот и се пронаоѓам во некои од нив..Тешко ми е..А помош не можам да барам од никаде.И никој не може да ми помогне..Уфф.. ;(
    Одамна не ми било вака.Особено последнава година не се замарав толку многу со тие работи.Ама како да не мислам на тоа сега кога ми е пред очи?Не сум слепа ниту глува.Сакам да реагирам,да направам нешто за да биде подобро.А рацете ми се врзани.Се чувствувам како во некој кафез кој сама си го изградив околу мене за да не ме достигнат лошите работи и мисли од страна.Ама се излажав..Го пробија ѕидот и сега не знам што да кажам,што да направам,како да продолжам. :sweat:
    Велат,надежта последна умира.Ама не верувам во тоа повеќе..Се си има свој почеток и крај,па така и таа.Ама тоа е...

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Sweet.Heart

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

СДК дека јас ве напуштам девојки.. убаво да ми спиете и да си ги сонувате саканите :P Ве сакам ситеее :*

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Дека изедов два тоста! :devil:
    И дека конечно човечки ќе спијам :!: Ме нема повеќе трета смена :angel:
    Воедно и добра ноќ на оние кои ќе спијат |-) |-) |-)

12. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

сдк дека се прошетав и се изрелаксирав максимално со опуштен муабет и сега се осеќам задоволно
    сдк2 не се видов со дечко ми оваа вечер и подобро ми е затоа што знам дека утре ќе ми фали и јас нему и ќе си поминеме уште поубаво ;)

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

пмс?! вааааа :devil:
    уффф мразам кога сум во пмс :puke: мечка ниедна сум |(
    јадиииии, гнетииии.... немаш видено :envy: ќе пукниш од џвакање |(
    сега најде да јадеш во 2 саат и нешто... :^) ама имаш онаму на масата еден сникерс :o а? што викаш :geek: а да го лапнеш и тоа?? ммммм, сникееерс колинг :call:
    донт тач дет :!:

14. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    Сакам да кажам...

ufff so mi bese ubavo koga si ziveev sama,koga sakas stani,koga sakas legni, koga sakas cisti sreduj,koga sakas istrgni se na krevet,setaj se gola ako ti e po kef :D sega eden kup luge sve nekoj ti visi nad glava,aj napraj ova aj napraj ova,cel den raboti i pak nezadovolni od tebe,stani ja da sednam na kompjuer,zaso use ne legnuvas,zaso use spies kolku sat e,kaj ke ides :@ bukvalno ke eksplodiram lugee

На veri му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Bonne journée!
    Се' се враќа, се' се плаќа. А кога? Времето е во прашање.

16. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека се чуствувам лошо, болна сум а и плус денот ми почна со лоша вест смртен случај на пријател кој што е далеку од овде, се шокирав , се блокирав незнам што да кажам освен дека се надевам денов да заврши побрзо и да спијам да не мислам.... ;(

17. Sweet.Heart

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

Сочуство Joelle .. :(
    СДК добро утро на сите .. имајте прекрасен ден :)

18. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.687
    Допаѓања:
    24.063
    Сакам да кажам...

СДК добро утро на сите феминки. Имам пауза на факултет и ја искористив да ѕирнам што има по форумот :lol: Имајте убав ден и се читаме за некој ден :)

19. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.394
    Допаѓања:
    1.118
    Сакам да кажам...

Добро утро на сите ранобудници. Ви посакувам пријатен ден.
    СДК дека денот ми тргна од рака. :)

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Оооо си се наспав машала :)

Времето денес нешто тмурно е , изгледа после ќе запука дожд ама ако нека пука ,повеќе ми се уче на дождливо време :D

Денес имам само едно предавање уф :whew: ама од другата недела ќе почнеме и со вежби :sweat: епа Скајче сакаш да си го надоградиш своето образование епа сега трпи :D

Друго што сакам да кажам е Добро утро на сите ! Имајте пријатен ден. :* :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.