Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК Nije ljubav trgovina da očekuješ kusur,samo je pošalji i ne budi sebičan"-Tose Proeski

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.855
    Допаѓања:
    163.413
    Сдк дека и мене ми здок*рчи од една форумџика,уште малце од фрижидер ќе почне да ни излегува по дома...толку напора,асоцијална,фрустрирана и искомплексирана личност не сум сретнала,а од таквите секогаш страдаат форумите и квалитетните дискусии...Пошо таа е безобразна и ми околиша демек збори меѓу редови(која иронија,хах...) така и јас...и да ако во најбрз можен рок не се преиспита зошто иритира толку луѓе (што значи до неа е проблемот) преминуваме на операција мобинг... Никој не е должен да ја трпи туѓата некултура!
    Приетно

3. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Сдк забегавте малце 2,3 реда муабет ја напраивте :roll: Ќе ви се карам :P

4. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Сакам да кажам дека се веќе ме мрзи, а треба да се фарбаат јајца, правев супа во 9 навечер кујната е хаос и ќе си пукнам, сакам да излезам и да шетнам али никој не ме дружи, има фудбал, има серија, имам гости, учам..аман више

5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    sakam da kazam deka edvaj cekam da pomine utre pa konecno da se naspijam i jas poveke od 5 saati navecer :?

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.822
    СДК добровечер на сите, се надевам дека ве наоѓам во добро расположение :lol: и СДК уште една доооолга ноќ.... :roll:

7. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    СДК дека не ми се верува дека ова го мислам,ниту знам дали е добро или лошо,но за првпат во животов имам чувство дека ја засаква зимата и снегот,и дека ќе ми недостигааат.Ова пролетно будење само прави да се чувствувам несоодветно,како да сум грешката во оние слики "пронајди ја грешката".

8. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.822
    И сакав да кажам блазеси им на сите што сега си се журкаат на 50 cent 8)

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК дека некако ми се чини дека откако настана дискусијата за темата На два-три реда муабет форумџикиве како да се поделивме во два блока: оние кои пишуваат и оние кои не пишуваат на таа тема. Можда па и не е така, можда само таков впечаток сум добила. :roll:

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам дека некои луѓе неможам да ги сватам,се некако различни,често го менуваат своето мислење а не се сеќаваат на тоа што кажале претходно,не дека памтам што кажал некој некогаш,ама понекогаш и памтам,се чудам како може луѓево да се толку променливи во своето мислење,не се константи,постојани,туку како времево се,денес врне,утре сонце.Исто така се чудам како може некои луѓе да се терсен,да се тешки и да се однесуваат како од типот јас кој сум и да се лоши.

11. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.822
    СДК дека ова серијава Шехерзад исто како и пушењето има секундарен ефект. Ако не ја гледаш, мораш да ја слушаш :lol:

12. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    СДК откако те гледам почесто,ми навираат стари чувства и се плашам сама од себе и од тоа дека за кратко време во искушение ќе паднам :roll:

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    СДК трудно сум :roll: :roll:

14. Winter.Girl

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    СДК со среќа нека ти е.А како се чувствуваш?

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    априлилиско :lol: баш така :D

16. Winter.Girl

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Ееее ме зезна :lol: и ме потсети јас да смислам утре што ќе им направам на другаркиве :lol:

17. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам Хипица трк плава да се офарбаш. Доста ги мачиш луѓево со тоа косата, сите така те замислуваат ,барем во право нека се. :lol:

18. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    SDK da zivee Goran Bregovic :lol: Momentalno si ja slusam prerabotkata negova na "Napile se ulice" i znaci i da sum naj tapa raspolozena koga ke ja slusnam pesnava odma me raspolozuva :D Ehhh sega mi fali samo deckomi da e tuka i pivo vo ogromni kolicini :lol: :lol: :lol: :lol:

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сдк Кате не ги бива сите плави да бидат :lol: :lol:

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ми е преку глава од се...Кога на некој му требам одма трчаат по мене,а кога некој ми треба каде се сите ??? Би сакала некој цврсто да гушнам...Нема никој... многу ли барам ? Мрзата ја ставаат во преден план...Деновиве сум уништена... се ми е превртено... незнам ни кој ден сме,датум... од ден во ден се прашувам што барам на земјава ?? Соновиве ме уништија...ме збунуваат... Во секоја секунда мислам дека спијам и дека сонувам... Мислам дека ќе се разбудам и ќе сватам дека било тоа само еден лош кошмар...Не е така...знам дека секое утро ми е попразно од предходното... Би сакала да избегам од реалноста... некаде далеку каде што никој не познавам и никој не ме познава...
    Смачено ми е од се...Животот е многу неблагодарен...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.