Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

СДК Nije ljubav trgovina da očekuješ kusur,samo je pošalji i ne budi sebičan"-Tose Proeski

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Сдк дека и мене ми здок*рчи од една форумџика,уште малце од фрижидер ќе почне да ни излегува по дома...толку напора,асоцијална,фрустрирана и искомплексирана личност не сум сретнала,а од таквите секогаш страдаат форумите и квалитетните дискусии...Пошо таа е безобразна и ми околиша демек збори меѓу редови(која иронија,хах...) така и јас...и да ако во најбрз можен рок не се преиспита зошто иритира толку луѓе (што значи до неа е проблемот) преминуваме на операција мобинг... Никој не е должен да ја трпи туѓата некултура!
    Приетно

3. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Сдк забегавте малце 2,3 реда муабет ја напраивте :roll: Ќе ви се карам :P

4. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Сакам да кажам дека се веќе ме мрзи, а треба да се фарбаат јајца, правев супа во 9 навечер кујната е хаос и ќе си пукнам, сакам да излезам и да шетнам али никој не ме дружи, има фудбал, има серија, имам гости, учам..аман више

5. femina90

femina90 Популарен член

sakam da kazam deka edvaj cekam da pomine utre pa konecno da se naspijam i jas poveke od 5 saati navecer :?

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

СДК добровечер на сите, се надевам дека ве наоѓам во добро расположение :lol: и СДК уште една доооолга ноќ.... :roll:

7. renata77

renata77 Популарен член

СДК дека не ми се верува дека ова го мислам,ниту знам дали е добро или лошо,но за првпат во животов имам чувство дека ја засаква зимата и снегот,и дека ќе ми недостигааат.Ова пролетно будење само прави да се чувствувам несоодветно,како да сум грешката во оние слики "пронајди ја грешката".

8. RainBow

И сакав да кажам блазеси им на сите што сега си се журкаат на 50 cent 8)

9. Hipica

Hipica Форумски идол

СДК дека некако ми се чини дека откако настана дискусијата за темата На два-три реда муабет форумџикиве како да се поделивме во два блока: оние кои пишуваат и оние кои не пишуваат на таа тема. Можда па и не е така, можда само таков впечаток сум добила. :roll:

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам дека некои луѓе неможам да ги сватам,се некако различни,често го менуваат своето мислење а не се сеќаваат на тоа што кажале претходно,не дека памтам што кажал некој некогаш,ама понекогаш и памтам,се чудам како може луѓево да се толку променливи во своето мислење,не се константи,постојани,туку како времево се,денес врне,утре сонце.Исто така се чудам како може некои луѓе да се терсен,да се тешки и да се однесуваат како од типот јас кој сум и да се лоши.

11. RainBow

СДК дека ова серијава Шехерзад исто како и пушењето има секундарен ефект. Ако не ја гледаш, мораш да ја слушаш :lol:

12. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

СДК откако те гледам почесто,ми навираат стари чувства и се плашам сама од себе и од тоа дека за кратко време во искушение ќе паднам :roll:

13. 2468

2468 Популарен член

СДК трудно сум :roll: :roll:

14. Winter.Girl

СДК со среќа нека ти е.А како се чувствуваш?

15. 2468

2468 Популарен член

априлилиско :lol: баш така :D

16. Winter.Girl

Ееее ме зезна :lol: и ме потсети јас да смислам утре што ќе им направам на другаркиве :lol:

17. kate21

kate21 Популарен член

Сакам да кажам Хипица трк плава да се офарбаш. Доста ги мачиш луѓево со тоа косата, сите така те замислуваат ,барем во право нека се. :lol:

18. Melanie

Melanie Истакнат член

SDK da zivee Goran Bregovic :lol: Momentalno si ja slusam prerabotkata negova na "Napile se ulice" i znaci i da sum naj tapa raspolozena koga ke ja slusnam pesnava odma me raspolozuva :D Ehhh sega mi fali samo deckomi da e tuka i pivo vo ogromni kolicini :lol: :lol: :lol: :lol:

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Сдк Кате не ги бива сите плави да бидат :lol: :lol:

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

СДК дека ми е преку глава од се...Кога на некој му требам одма трчаат по мене,а кога некој ми треба каде се сите ??? Би сакала некој цврсто да гушнам...Нема никој... многу ли барам ? Мрзата ја ставаат во преден план...Деновиве сум уништена... се ми е превртено... незнам ни кој ден сме,датум... од ден во ден се прашувам што барам на земјава ?? Соновиве ме уништија...ме збунуваат... Во секоја секунда мислам дека спијам и дека сонувам... Мислам дека ќе се разбудам и ќе сватам дека било тоа само еден лош кошмар...Не е така...знам дека секое утро ми е попразно од предходното... Би сакала да избегам од реалноста... некаде далеку каде што никој не познавам и никој не ме познава...
    Смачено ми е од се...Животот е многу неблагодарен...

Thread Status:
Not open for further replies.