Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

добро утро на сите, лолипоп ова кафенцево така убаво изгледа мммм, како слатко би го голтнала :) ама ќе си ставам турско немам ни нескафе веќе... ај наздравје кафе

2. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Сакам да кажам...

Добро утро и од мене. :) Моето турско на маса е се лади ама од лолипоп е :inlove: Ај на здравје на сите што во моментов пијат било какво кафе ;)

На Lolipop23 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Тоа што си го ветив го исполнувам .. тешко е ама не се предавам . Неколку пати ми дојде многу тешко на душата ама не заплакав . Добро е да се олеснам да , ама цел живот ? Време е да си кажам нема веќе да ми биде лошо заради некој што не знае да се однесува убаво со мене .
    СДК научив албански и вечер ќе покажам што знам 8) :lol:
    Вчера одговарав биологија а денес хемија ако ме стане , ако не , мирна ќе си седам :)

4. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Сдк дека конечно го решив математика тестот како крстозбор .. 8) :D

5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

СДК не ги сфаќам луѓето кои по цена на кариерата си го жртвуваат животот, семејството, најблиските, дечињата, СЕКСОТ!
    Ќе 'рмбам јас ко некоја лудача, за да дојдам скапана дома, и да немам сила да си го гушнам дечкото, или цело време да му викам на детето оди играј си сега, немам време за тебе :^)
    Па уште и ми се фали како немала секс со дечко и', откако сме тргнале на работа, а биднаа скоро две недели. :|
    Браво. Секоја чест.
    Ми се иде уште денеска да одам и да му речам на шефот, слободно намали ми од плата и еден час од раб. време, јас сакам да се сексам на раат со дечко ми!
    Нема да го жртвувам тој дел, ама никогаш, ама за никаква цена! :devil:

На maa, Offspring и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

СДК добро утро на сите. Се израдував кога видов како сонцето се пробива низ ролетната сабајле, значи убав ден ќе биде :sun: Си го пијам утринското кафенце, и си јадам колачиња...пробувам да заборавам на обврските што ме чекаат денес. Еве една песничка за сите вас, која е совршена за додека го пиете утринското кафенце:

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c1V5Wk9gb4U?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f&amp;border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c1V5Wk9gb4U?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f&amp;border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

Имајте убав ден феминки мои , не дозволувајте ништо да го уништи :f:

7. sugar.nn

sugar.nn Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    15
    Сакам да кажам...

СДК дека денес ке биде напорен ден...
    Најјтешки часови, ништо не научив после дремење у кола.. просто не ми се верува дека вечер ќе си уживкам со другарките, а пред тоа следуваат прекасно досадно 5 саати у кола! :sweat:

Али среќна суум се запишав на грчки лалалалаа :D

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    На Go-Girl, mina и Lolipop23 им се допаѓа ова.
  9. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Сакам да кажам...

СДК да не прочитав од Валјд немаше да знам дека денес е овој убав празник... Што глупав народ сме, си имаме свој, далеку поубав празник, а ние го величиме Валентајн. Сега ќе му напишам на дечко ми нешто од срце. :lol:
    СДК 2 се почесто ги читам помладиве како се разочаруваат од своите ’’БФФ’’. Цури, добредојдовте во реалниот живот. Овде само ЈАС има значење, ТИ е битно само додека дава... Туку подобро е вака, да сфатите додека сте млади, за да не живеете цел живот во заблуда... зашто натаму при секоја ваша среќа или успех вистинските лица на другите ќе излезат на виделина. Не за друго, туку за да биде болката од разочарувањето помала ;)

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    Сакам да кажам...

Маж и жена
    Мажот ги открил боите и го измислил сликарството.
    Жената го открила сликарството и го измислила шминкањето.
    Мажот ги открил зборовите и го измислил разговорот.
    Жената го открила разговорот и го измислила трачот.
    Мажот го открил земјоделството и ја измислил исхраната.
    Жената ја открила исхраната и ја измислила диетата.
    Мажот го открил пријателството и ја измислил љубовта.
    Жената ја открила љубовта и го измислила бракот.
    Мажот ја открил жената и го измислил сексот.
    Жената го открила сексот и ја измислила мигрената.
    Мажот ја открил работата и ги измислил парите.
    Жената ги открила парите и од тогаш со сите други измислувања се отишло по ѓаволите :D

На TennisBabe, snake, karak и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.917
    Допаѓања:
    203.156
    Сакам да кажам...

СДК се вратив... назад во ладното Скопје... брррр... тука навистина било ладно :)
    И така... слегов од облаците, назад на земјата... за кратко заборавив дека тука ме очекува секојдневието, особено студот кој веќе тропа на врата. Есента дојде, а со неа и мирисот на дожд, на зима, на зимниците кои наголемо се приготвуваат насекаде. А јас уште не можам да се соземам. Уште сум со мислите во летото - денес со мислите, а до вчера го слушав звукот на морето од терасата.

Среќна сум, навистина среќна... помина фрката, помина и одморот - меден месец, како што би го нарекле некои - ама мене медениот месец уште ми трае и се надевам и верувам дека ќе ми трае довека. А и зошто да не? Верувам во љубовта. Денес е денот на вљубените, денот кога љубовта се слави - Вера, Љубов и Надеж - нешто што не може едно без друго. Знам дека денес, како и секој друг ден до вчера, како и секој нареден ден, од утре, ќе ја славам љубовта затоа што таа не води напред... славете ја и вие, мили мои форумџики! :* :* :*

На snake, skyAngel, Trendafilka и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Јас од вас знам за овој празник - Вера , љубов , надеж :$ Ова доаѓа како наш Валентајн ? :lol: Исправете ме ако грешам . Среќен празник на сите заљубени :) :*

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

^^ Така ќе му дојде. :) Вера, Нада, Љубов и мајка им Софија. ;)

14. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам.. А БЕВМЕ некогаш најдобри другарки.....
    Сега не се ни познаваме.
    Не се менуваат луѓето,тие секогаш се исти.. Само се искача на виделина кој е како е. :hai:

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

сдк дека неможам веќе да се конртолирам ни во спиењето, па на што личи ова синоќа од 2 дури сега станува по 12 саати спијам, и то а со сила сега станувам, аа не бива ова веќе вака
    сдк честит празник на сите вљубени, вера љубов и надеж :* :*

16. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

СДК на многумина не им треба превозно средство, затоа што летаат со умот.
    Ако не ги контролираш лошите навики тие ќе те контролираат тебе.
    Мудриот размислува и кога не зборува... безумникот зборува и кога не размислува.
    Некои луѓе не ја слушаат својата совест, со изговор дека не примаат совет од туѓинци. :)

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Добар ден дечкииииииии!!!!! :* :*

Конечно си дојдов дома , од 8 до 10 и 30 имав биохемија , а јас сега си дојдов дома . :)
    Убаво си поминав денес на факс .Си се изнашетав со колешките од Битола , ми ја предвидеа иднината и на карти и на кафе :lol: :lol: срцки се :)

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк......фала на сите феминки.....
    овие денови црпам инспирација од нивните мислења за мојата поезија :lol: ;) :inlove: :*

На veri му/ѝ се допаѓа ова.
  19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

СДК дека девојката што ми стои на аватар, постигна уште еден успех :P Вчерашната епизода на американската серија Glee во која се појавува Бритни, ги соборила сите досегашни рекорди на Glee и ја прогласиле за најгледана епизода.. ТВ Фокс немала толкава гледаност на премиерна епизода уште од 93та год. кога ја прикажувале серијата Seinfeld.. ;) Не само што Бритни епизодата доминирала на ТВ, туку и на интернет. Вчера на Твитер најголем број од топиците биле поврзани со оваа епизода, а исто така била и најпребарувана тема на Google. :rock: За време на прикажувањето на епизодата, на социјалните мрежи на интернет имало оставено 200 милиони импресии, лајкови и коментари во врска со епизодата, а сите пет песни на Бритни кои се појавиле во епизодата, моментално се најсимнувани песни на iTunes. :up:
    I :l: that supergirl :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    На Trendafilka и veri им се допаѓа ова.
Статус на темата: