Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

^ Некој слуша Метрополис :) :) :) :*

СДК.... денес сум двократно.... на факултет :lol:
    Уживајте во вашето стерео возење ;)

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

Ах паметната таа! :D :*

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк онаа рекламата на А1 каде што даваат загрозени луѓе, каде нз... неш се напаќаат патиски... МЕ УБИВА, секојпат кога ја гледам или слушам се ежам цела и ми навираат солзи на очите ;( навистина тажно, што се нема

4. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека вечерва ќе ми недостасува фемина .. :(
    *работата е во тоа што ќе си легнам порано за да станам утре сабајле за на школо :D

5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

СДК дај му пари на човека и ќе видиш што глава носи на раменици. Што памет брмчи во тиквулето.

Каде скапувам на работа, уште се брзав да и направам чест да се напиеме по едно кафе. И за што?

Да слушам муабети за креми од 150 евра, за ТЦЦ Плаза спа третмани, за слабеење во Силуете и за твојата трилема - каква количка да ти купел татичко по повод твоето дипломирање? :^)
    Оф мори Сељанко! (со извинување на зборот).
    Заборави кога носеше износени јакни два броја поголеми од брат ти, и излегувавме со заеднички пари, а сега ме советуваш од се' уште недобиената плата да почнам да штедам за патување во Мароко? :^)
    Симни се од ѕвездите, и не туку лај, ПОКОНДИРЕНА ТИКВО!
    ТИКВО, ТИКВО, ТИКВЕСТАААА!!! :devil:

А јас уште поголема од тебе, што уште те трпам и те дружам на кафиња. :devil:

6. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

ГраДСки не граЦки, детСКа не деЦка, Вторник не Фторник, потСети не потЦети. |( :envy:

7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК се спремам да правам палачинки :D Па повелете ќе има за сите ;)

8. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

^^ Има тема за Правопис.

СДК јас ќе се решам да одам некаде и времево се расипува. Нека врне, ако треба и нека истура ама ќе одам и ќе шетам. Денес што и да фатам ми паѓа. Тепихот, чорапите и пижамите со се работната маса ми се испопрљаа од моите детски игри со темперните бои. Важно беше тоа дека мене ми беше интересно. Си најдов занимација и не ми беше досадно, а тоа ќе се исчисти. Може и да го исчистам, но подобро е кога ќе се каже Ќе се исчисти. :D ( Мамоооо каде ли си? :lol: )
    Си ги изгрицкав убаво ноктите и мефцето околу нив- живците и сега онака малку ме заболуваат, но ќе поминат. :D

9. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Се извинувам, ја немам видено таа тема. Сепак благодарам. :$

10. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК и јас тоа секогаш го грицкам ]:)
    ... ах уште не завршиле основно, се фрцкаат на фејзбук, со голи стомаци, на огледало и со блиц. Што е со светов.. Не замислувам како ќе биде кога јас ќе имам дете.
    Момент прееска, се сликаат две девојчиња(6 одд) кај мене позади зграда, и нормално се испокршија по клупата.. Мислам дека ако останеа уште пола саат ќе се исповиткаа окулу неа така убаво.
    Фотомодели бре! Современи деца.
    Имам една братучетка, па таа па. (7 одд) До пред некој месец полудуваше по слаткар , и јас знам еднаш потпевнував песна од Џастин Бибер, и она ми вика што го пееш тој педерот ?! ..... А сега пола профил и е со слики од Џастин, и уште го критикува мак. рап. Ах.. Ова интернетов ќе не отера во три лепе.

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.259
    Допаѓања:
    67.816
    Сакам да кажам...

СДКвикендов ќе биде посебен, ќе има славење 8) Башка што си купив прекрасен фустан, за штиклите ич муабет да не праам и не дека се фалам, ама ќе бидам најубава :rofl:
    И јас малку да ја извадам работничката униформа(така е зборот де) :rock:

12. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.278
    Допаѓања:
    27.968
    Сакам да кажам...

многу сум меланхонична.. ме фака страшна депресија и се ми е некако рамно.. за ништо не ми е гајле.. се уморив. неможам повеке да глумам силна . Не сум. Ми фали семејство. Ми фали муабет со некој искрен. Неможам веке да се смеам. Ладно е и доаѓа зима. Мразам зима . Може до тоа е. незнам.
    сакам да заспијам

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Сдк... :D

Прикачени фајлови:

На TennisBabe и thatsmysecret им се допаѓа ова.
  14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК нема никој на форумот. Рифреш, рифреш на секое ама џабе.

Колку ме нервираат фалбаџии. Ќе направат нешто ново (што патем ти си го направил многу одамна) и ќе те потечат со тоа. Или ќе заминат на место (каде што одамна ти си бил) па ајде и за тоа... Нека ги посети Нијагарините водопади па после нека се фали, а не за 5 километри од тука |(
    Или ќе направат нешто ново, па вртат од околу пред тебе за да ги забележиш пр. ставила нокти, и се чешка на лицето додека ми зборува за да ги видам-лелееее како и текнало, таа е првата на светов што ставила нокти |(
    И за машкиот род имам пример. Ама ај да не замарам тука. Јаките работи што ги направил. Само што изгледаат глупаво и смешно, ништо друго.

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

СДК само што се зачленив во библиотека :$ И да , на екскурзија идам на 19ти :rock:
    Еј , и сега во Што би му кажале видов спичлес дека пишала дека Скопје ја слушало коа се дерела .
    А ти мене ме слушна вчера ? :D И јас се дерев , не можев да издржам .. ме нервира бре!!!

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

добро бе кога толку бргу си ги засакавте новите колеги/колешки, одма на фб грпи фрчат ...
    те сакам најмила моја колешке бла бла... :D бфф да кажам де... лупање слики со униформи со ова со она, јас на првиот час, јас на факс бла бла, гушкање, шлапање по ходници, а сите гледаат да извлечат корист едни од руги, лицемерие, лажно упикување... :^) а утре ќе се скараат за дечко нема да сакаат да си видат очи, сега раскажете си ги цели животи, сите тајни и детали за подоцна да може тој/таа успешно да го искористи против вас, дали сте толку наивни или доволно лицемерни па и вие гледате да извлечете корист... го кажувам она што го гледам.. среќа не сум дозволила да го почувствувам ]:)

На skyAngel и Lina24 им се допаѓа ова.
  17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Дека вечер ќе се топлам кај дечко ми в кревет. Ќе му мирискам на Бекутанче и ќе се мазиме :inlove: Сакам да му се лигавам како мало дете, убаво ми е, посебно кога се однесува заштитнички. Ми иде да му се пикнам в прегратки и никогаш да не се тргнам.

СДК во денешни родендени забележав повеќе дупли профили, а сите се без ниедно мислење. Се чудам зошто воопшто ги направиле :?:

На Trendafilka и skyAngel им се допаѓа ова.
  18. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Сакам да кажам...

^Сдк дека сме такви жени! Иако сме јаки, независни...и се тоа, уживаме во топла, заштитничка прегратка од нашиот сакан. Сакаме да се чувствуваме заштитено, сигурно, сакано,мазено и пазено :lol:

19. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДК...Неможам ова повеќе да го гледам :shake:
    Уфф..ќе издржам или... :x Морам.. Знам дека нема вечно да трае ама.. :x Некој ден ќе пукнам има се да им кажам :@ Чуствувам дека се ближи тој ден.. :x Плачам заради нив ;(
    Неможев да издржам до крај....кога ги гледам нив... :x Зошто тие можата да бидат среќни а јас не..зошто ??? ;( Го сакам ова и сакав да го делам со нив...сите заедно да се радуваме...ама тие го направија тоа без мене ;( Некои личности многу добро се погрижија за тоа...

П.С мамо пази се...наскоро ќе имаме невреме :devil:

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Мњам мњам што убаво ми дојде пирето со ќофтињата и салатката...се брзав да јадам за да не испадне дека јадам после 20.00 ч. де . :lol: Добро де после 20.00 ч. е дозволено само по нешто да се грицка :) :$ така да после до дека го гледам виолинистот ќе си апнувам од пуканките. :D Ах леле колкаво мече ќе станам , човек полесно ќе може да ме прескокне отколку да ме заобиколе.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.