Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tenkai

Tenkai Популарен член

Сакам да кажам...

Колку би било поинаку кога болката би ја чувствувал и тој што ја предизвикува. :doh:

glammur and la-chicka like this.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека толку го чекав викендов и ете, на крај пак ништо.

3. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Сакам да кажам...

СДК треба да пеглам и да се пакувам ама некако не ми се станува од пред компјутер :devil:
    И да, прочитав хороскоп за денес и ептен ми погодиле :lol: ама тој месечниот...па не баш :?:
    Уште една работа сакам да кажам, т.е. си се прашувам дали некој ги прати оние од шоуто (ако може така да се нарече) Сам свој мајстор :^) Вечерва ги начекав на тв и издржав да ги гледам 5 минути :fubar: и ми се :puke: А бе кога ќе направат некое асално шоу??? Најверојатно никогаш!!!

4. angie

angie Истакнат член

Сакам да кажам...

Многу често вие давате многу повеќе отколку што добивате за возврат, а потоа ги презирате луѓето за нивниот однос кон вас.

Вината е само ваша, затоа што секогаш со насмевка им помагате на сите и не знаете да кажете „не“. Денес бидете построги и ставете се самите себе на прво место. Поточно од ова амин.

СДК имам блокада и ништо не можам да запамтам. Лошо е вака. Ја читам лекцијата и на секои 2 мин се враќам назад ко демек да се сетам што сум читала ама ништо. :( Се надевам дека е привремено ова зошто ништо од плановите за просек бркање.... :|

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

Пред некое време зборев за веро центарот :lol:
    Еве да ви кажам конечно и премиерно бев денес (после 1 месец од отварањето) :D
    ...и НИШТО, ама апсолутно ништо посебно не е |( ....можеби добро изгледа (светски и модерно) ама мене ми е некако штуро и веќе видени содржини :?:
    Се задржав цели 20 мин. и си излегов, ништо не купив и незнам дали пак ќе влезам...освен ако немам потреба :rofl: само стаклениот плафон на средина ме потсети на пирамидата во Лувер :rofl:

....и морам да додадам ги мразам ескалаторите, смотани се и многу им е неорганизиран влезот и излезот од тоа маркетот и џамбото :!:

glammur and 2468 like this.
  6. maca99

maca99 Популарен член

Сакам да кажам...

;( me rastazi mnogu,go izgubiv i jas tato pred 2godini i seuste boli,boli,..... ;( sekogas ke boli.NE GLEDAAT I SE SO NAS TOA MI E EDINSTVENA NADEZ:(

7. mina

mina Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ја вадам шминката од лице...туку што се вратив од излегување и имав да речеме убава вечер!

8. savana

savana Популарен член

Сакам да кажам...

СДК добро утро на сите форумџики :) Јас го пијам утринското кафенце со мама и јадам благо, па повелете :)

9. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ептен сум возбудена и среќна. Цела ноќ се пакував и средував и за некое чудо спремна сум па чекам да дојде време да одам на аеродром. Конечно ќе си ја видам другарка ми :)
    СДК 2 ќе ми недостига фемина, ама ќе украдам малку време за да ве читам... Имајте убав ден

10. veri

veri Популарен член

11. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Good Morning! Hoping your cup is full of coffee. Your heart full of love. And your face filled with a smile.

Чудно станав пред 12ч , а сабота е :^)

Денес ќе имам работа ,мојте почнаа со спремањето на ајварот :( ах леле како ли само да се извлечам за да не лупам пиперки :( :doh: ...мислам дека ми нема излез има да лупам ,да лупам се до вечер и потоа во кадата ќе се ќиснам ]:)

12. Tenkai

Tenkai Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многу ме нервираат луѓе кои немаат основна култура, а зборуваат за културата на другите! :envy:

glammur likes this.
  13. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

сдк мразам кога ќе видам на фб “си дојдов од ...., ќе одам во .... “ па на што ми е гајле кај бил некој и кога ќе се врател????? уффф, се ме нервира! :@ :@ :@
    и уште повеќе ме нервира кога овде некој многу ќе се занесува, ништо не му се допаѓа и уживаат во тоа да најдуваат маани во се ново што ќе се појави...
    и тоа сакав да кажам!

Sweet.Heart and Trendafilka like this.
  14. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Сакам да кажам...

^Уфф Оззи и јас колку само ги мразам таквите фб-статуси... :@ :@
    Јас сдк, конечно да му се посветам малце на форумчево :)

15. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека сум преморена и ич не спиев убаво .... |(

Сдк и дека ми влегуваат бубачки во главата и знам дека ќе направам некоја опасна постапка слична на претходните фикс идеи што си ги имав .... ама ако ... Кој не ризикува не добива ... :) Го сакам па и морам ама морам да го вратам на овој или на оној начин .... :rofl: :rofl:

16. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Добро утро на сите :*
    Колку убаво утро :sun: Си станав до песна, си направив кафе и одма еве ме на Фемина. Ако ме држи расположението до вечер вака, сигурна сум дека ќе имам многу интересна вечер :)
    Ве поздравуваm со оваа песничка

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1FE_dxZi9pE?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xe1600f&amp;color2=0xfebd01&amp;border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1FE_dxZi9pE?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xe1600f&amp;color2=0xfebd01&amp;border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

17. macysh

macysh Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека пак страдам поради мојата тврдоглавост :| Арно вчера ми зборуваше мајками да не излегувам зашто се гледаше дека кај и да е,ќе наститам,а јас паметната излегов и се измрзнав сношти уште повеќе наместо да си седев дома и да пијев топло чајче :?: Сега ќе си трпам,неможам да зборам од грлото,а и главата и мускулите,се ме боли.. :( Неможам ниту да научам за понеделник,а премногу имам,ниту да излезам да си купам некое парче облека...Цел викенд си го запустив.Само седам во ќебето и како резултат на драгиот ПМС кркам чоколада ;) :^)
    СДК ве сакам сите миличкии :* :* :)

18. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк дека денов е прекрасееен само за шеткање и уживање со добро друштво...
    P.S имајте убав ден !!! :*

19. wolf4e

wolf4e Популарен член

Сакам да кажам...

сдк добар ден на сите феминки :) и дека по долго време не се имав напиено енергетски пијалак и незнам што барав да се напијам,се осекам како балон :D имајте убав ден феминки :*

20. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека денов е преубав, а јас изгледа се разболувам :( А, толку чекав викенд... И сега немам сила за ништо!

Thread Status:
Not open for further replies.