Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека секогаш после бурна ноќ нешто ми фали. еве сега ме боли грло, ме боли половината :lol: .... уфф се ми е. се мислам дали да излегувам вечерва, или дома да си ја преседам.
    и значи толку сум заљубена во црната облека, што луѓето просто ќе помислат дека сум во едно исто облечена :angel:
    друго што сакам да кажам е дека.... уствари во истиот контекс сакам да прашам што им е на луѓето бреееј??? ќе видат девојка убаво облечена, со долга коса... чашката во раката... и елегантно движење .... и поглед не тргнуваат бе од тебе :D е па дечко ми само ме има... да си знаете и жени и мажи :rofl:
    си можам и ќе си ја мафтам косата :emo:

и уште нешто :!: дај престанете со оваа вака, онаа поинаку... ]:) прочитајте го мојот пост и насмевнете се :)
    ве гушкам и цункуваааам :* и ајде спремајте се за вечер :rock:

2. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК бидете умерени во се...тоа е формула за да ве прифатат сите. :)

teddybear likes this.
  3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

Размислив со ладна глава,нема да апстинирам поради тоа што не се пронајдов во плитките личности и нема потреба да се чувствувам навредена.

Немам ништо протиф оффспринг,со неа од секогаш убаво сме се согласувале,нема потреба за караници заради спротиставени мислења.Јас се разочарав од навредите на томциа или како и да беше...Поздрав...

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Не беше само за Томциа, ама нема врска. Како и да е, моето си го кажав и нема потреба од понатамошна дискусија во врска со ова.

5. Lux

Lux Форумски идол

Сакам да кажам...

Јас пак сега сакам да кажам дека и јас избрзав , се извинувам ако ја навредив Офспринг меѓутоа тоа напишаното не се однесуваше на неа.Искрено кога го прочитав твојов последен пост на оваа тема се изненадив ама од ко истражив малку повеќе ми стана јасно.Не ја прочитав целосно темата , го видов само последното мислење кое беше прилично долго и помислив дека Багуфче е со неа(Томица) во вербална расправија.
    Сепак си стојам на тоа да не донесува избрзани одлуки.

6. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

Баге, не дозволувај да допира до тебе ништо.Создади си оклоп од самодоверба,самопочит и свое јас.Ти сакај се себе и почитувај се...другите нема да можат на никој начин да влијаат на тебе, а и држи одредена дистанца со секого.Ова ти е мој совет, го применувам и јас и е одличен. ;)

baguf4e likes this.
  7. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк дека ум пресреќна...

сдк 2 сакам сите да бидете срекни и никој да не се замара со непотребни ствари еден е животот уживајте сакате љубете пијте веселете се сексајте се едностварно живеј те го животот као шо вие сакате а не како да другите им одговараа... :inlove: :inlove:
    доста се нервози плачење тупење мозок дали сум у право или не дали згрешив или не дали така требаше или вакааа се шо се дешава се дешава со причина не за џабе кажале секое лошо за добро е шо и да е ке помине...
    така да главите горе осмех до цицки :lol: :lol: и фурајтеееее сите,ајде кој кај и да иде вецер да си помине најубавоооооооо .... абе ве сакам !!!!!!

karak, 2468 and wolf4e like this.
  8. Angelche

Angelche Популарен член

Сакам да кажам...

...Како што стареат, луѓето будалеат!
    Уверена сум во тоа. Или се прават ‘‘на Тошо‘‘ или нешто не е во ред со нив. Ајде, да беше со една личност, и еднаш да се случеше, ќе прифатев, ајде, се случува понекогаш од замисленост, ама секогаш, е нека ми извинат ама тоа веќе ме навредува. Не дека мене ми одговара, на секое поминување-заминување да мафтам со рацете, да застанувам да се поздравам, иако се брзам и се тресам од студ, тоа е гест на култура и почит, да јас ги почитувам нив. Им велиш ‘‘Здраво‘‘, те погледнуваат косо, и со некој ладнокрвен поглед. Па добро бе, колку и да не ти текнува која сум, возврати, кажи, ‘‘Здраво‘‘ нема да те изедам, сепак испочитувај ме. Навредливо е ова однесување. Добро може си имаат проблеми со помнењето, или слично, но не е во ред работава..
    Друго, пак се двоумам помеѓу две нешта. Всушност, повеќе се.

Ангелче, збунета, разочарана, замислена, и со надеж дека убаво ќе си помине вечерва.
    Имајте убава вечер filles. :f:

9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Ауууууу ова хип-хопот ќе ми ги доврше мусклите и коските :sweat: едвај си дојдов дома ,појма немам како ќе играам вечер. :whew:
    Леле некој да ме види како одам ќе речат оваа ја прекцале :lol: :lol:

Друго што сакам да кажам е дека ме нервират мојте другарки никако не можеме да се договориме кај да излегуваме :worried: ,ма дајте бре луѓе идемо где има журкеееее. :D

10. Tomcia

Tomcia Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека... некои луѓе, едноставно не ги бидува за дискусии. Прво ке се закачат со тебе, ќе те навредат, а кога ќе им вратиш мило за драго, потоа плачат и кукаат како некој бил груб со нив и ги навредил. :swear: Немам намера со никој да се карам, ама сум злопамтило и враќам, око за око, заб за заб. Прва никогаш не напаѓам, а кога некој ме повреди, враќам повеќекратно. Таква сум и за добро, и за лошо.
    Форумов го сметам како место каде што можам многу да научам. Тука сме да дискутираме, а не да се караме и тепаме :lol:

А вистината боли....

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК жими мама и моите две зелени очи, јас да сум машко, ако некогаш погледнам девојка со мрсна коса, еве на!

Нека пука харизма и до небо и нека ја рецитира биографијата на Дали и сексуалните набои на Набоков, џабе ти е бе, мрсно грдо пајче! :devil:
    Аман бре, до кога девојките ќе мислат дека може да се шиба без грам пудра , ниту сјај , ниту римел, ниту обично моливче?

И после никој не ме гледа. Па нема.
    One word - unfuckable! :|
    Иш ма.

12. Smilly

Smilly Популарен член

Сакам да кажам...

СДК..абе дојдоа тие 5 мин за учење :$ Цел ден го поминав вежбајќи математика :$ :D Ова од мене да се очекува :shake: и самата се изненадив....ама не трае ова долго :lol: Од утре пак стара песна си почнувам :D П.С ...викенд е а јас со што се замарам :x
    Ви посакувам убав помин вечерва на сите што излегувате,и на сите што ќе си седите дома :* :* :*

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Сакам да кажам...

Cдк дека се разочарав од многу драга личност не очекував таква постапка од неа,цело време сум шокирана и не мислев дека е способна за такво нешто,колку само некои луге се неблагодарни на другите? :worried: п.с чатов денеска ме насмеа и тоа убаво :)

14. Harlow

Harlow Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК, т.е. да и се заблагодарам на мајка ми што не ме пушта да излезам во сабота навечер. Браво мамо, најјака си.

...:@

15. martincencee

martincencee Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека целата сум во збунка :x

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК и купив цвеќе на мама. И сега чекам да дојдат гости, па можеби и да излезам.. :lol:

17. Lina24

Lina24 Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк дека ве излажав во темата каде вечер дека ќе одам кај дечко ми под ќебенце, се изнервирав и не одам ќе излевам со другарка ми пак на црвено винце и ич ама ич не се замарам што и како некој си реди само за себе, а јас добриот ангел. е па злато не сум таква јас дефинитивно од денес :emo:

18. annii

annii Популарен член

Сакам да кажам...

СДК нема вистински луѓе, само нивните лажни лица. Денес се уверив дека и оној со кој си од бебе заедно, може на лесен начин да те откачи. Што ќе биде после кога ќе му требаш? Па секако враќаш во иста мера. Ако не вратиш ти, кругот се врти, дупло ќе врати. Да те откачи некој со кој си бил толку близок за колешки од факултет кој ги знае само две недели. Дури и смешно е.
    Ма си седам јас со слатките и се учам на гитарчено да свирам и ич не се замарам со другите. Сакав вечер да одам на Бела ноќ, но ништо. Ај кој ќе оди ако не го мрзи нека пише како поминал.
    Јас си продолжувам со свирењето успат и се смеам со Катакомба, а вие имајте пријатна вечер. :)

katakomba24 likes this.
  19. Speechless

Speechless Популарен член

Сакам да кажам...

СДК, Се изнервирав што ќе одам во парк, на некои што прв пат ќе ги слушам. Пример Легијата.
    Да, јас ќе дремам, и ќе си свиркам зошто една еба*а песна од нив незнам.
    Ама ајде.. Црвеното вино ќе си го напраи своето ;) :rofl:

20. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

сдк сите се спремаат да излегуваат а јас се спремам за во кревет ... не ми се ни оди нигде ...

Не бива чоек од мене - ке си останам тешка мрза цел живот

.... си дојде мојата најдобра другарка од екскурзија и си ја изнагушкав .... ми требаше прегратка од мил човек ...

ми треба и неговата прегратка ... ама не му ѕвонам во спротивно Душица ке ме утепа ... :rofl: :lol: :lol:

и сдк ништо од кифлите што мама требаше да ми ги прави комшиката дојде и се остаи на гости ... епа тоа е ... :|

и сдк папагалов се уби од црцорење ... бар да можев да го разбирам а и тој мене па ќе си правевме муабет ... нажалост тоа ке си остане само фантазија ... :(

:P :P и сдк со закон треба да забранат тропање со клик клак !!!! преку глава ми сее да се немало осет под тераса на некој дека му тропаат ... и стари и млади ... ееее кај оди светов ??? :fubar: :fubar: :fubar:

Thread Status:
Not open for further replies.