Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Зашто некој на форумов индиректно или директно те навредил? Зарем затоа треба да се откажуваш? толку лесно? Не се предавај багуф4е. :* Ние сме тука со тебе. Не ги сваќај тие навреди ( или што и да е ) премногу лично. Сепак ова е само виртуелен свет и за некој е само зафрканција. Те сакаме багуф4е. :* :* :*

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Сакам да кажам...

^ Е зашто? Ради темата со бугарските пасоши?
    Аман ако е за тоа олабави се, никој лично не го наменува постот за тебе, се дебатира, секој свое мислење кажува, ја не го сфаќам лично тоа што некој ме нарекува предавник, па предавник официјално не сум, ама ако имам потреба ќе станам, што е проблемот тука?
    Мене си ми баш супер, и покрај тоа што не се согласувам со некои мислење, али за тоа сме тука за дискусија, искажување мислења ова она :^) така?
    Сакам да ти кажам дека никој лично не ти пишува таму сее во врска со темата!

Леле јас се изнапишав а незнам и дали постот ти е во врска со тоа :lol:

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.645
    Допаѓања:
    161.638
    Сакам да кажам...

Сдк дај ќе ве молам доста од виртуелни плачки и откажувања.Сејте си мирни!
    Шо да кажам јас?!Мe нејќат 90% од женките и тоа во реалниот живот,па си свиркам и ги нервирам.Бивши,сегашни,само другарки,идни женски,жени,вереници...се живо и диво по список...а ништо не сум им направила.Самото мое постоење ги вади од колосек! :D
    Тоа е умешност бре!Талент!И тоа без да се трудиш и си фин! :D
    Ајмо весело,доволно е времево лигаво!

На Nina24, WomanInLove, Offspring и 5 други им се допаѓа ова.
  4. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.078
    Допаѓања:
    9.830
    Сакам да кажам...

Хаха :) Нема врска темата со бугарскиот пасош со тоа што го кажав мимс.Тоа не го сфаќам лично,сепак тоа е само една форумска дискусија,нема врска со реалниот живот :D ПМС,настинка,многу за учење и сето тоа испомешано ме тера да избегам од целиот свет,како реален така и виртуелен.Ме расположивте сега со некои постови,искрено ми е мило заради мислењата што сте ги имале за мене :*
    Инаку лилит,мене знаеш што ми кажуваа? Цела генерација те мрази,бивши другарки,бивши на дечко ми,симпатизери што не им обрнувам внимание,девојки што мислат дека сум била ваква-таква.Емотивноста ми пречи да бидам силна,ама ме охрабрува твојот пост дека самото мое постоење ги вади од колосек.Баш така,од сега па натаму ќе живеам под таа реченица.Станувам строгнер со самото тоа што ве читам женски :muscle:

На WomanInLove, macysh и wolf4e им се допаѓа ова.
  5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

сдк дека си направив пилинг со талогот од кафето, и ептен ми се измазни лицето :angel: како новичко ми е :lol:

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Сакам да кажам...

Мене па сите ме сакаат незнам зашо така, јас пак никој нејќам хахах

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

да не пишувам во сдп , од кај го купи ? :lol: се шалам .. дека рече ново ми е . Озбилно , како што направи ? :wasntme:

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Еј Бројче стварно мазно е после лицето ептен, еднаш со една другарка се зезавме и намерно ја пуштив да ме намачка по цело лице, ама после ептен ми беше убаво лицето. :)

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

ги отрув моите дома со кафиња :D и талогот значи го размачкав на лицето и го масирав, исто како и со секој пилинг нели што правиме. и го оставив 5 минути да постое, а во меѓувреме нозите си ги измасирав :lol:

10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Тажна сум :( криво ми е што не можам да одам на концертот за Тоше :( ах Тоше навистина беше човек!
    Сите те сакаме Тошенце како што ти нас не сакаше !!

Друго што сакам да кажам е дека брат ми е големо теле смотанооооооо, си купил чоколадо и го јаде пред менееее се лигаве , а јас само можам да гледам.Скржаааааааааааавввв мршшшш пизда ти матер! :devil:

Времето е баш романтично што убаво би било да можев сега да излезам со дечко ми и да трчаме како будали и да врескавме од среќа што сме заедно но ајде здравје ќе биде и тоа. :) :inlove:

11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ако ве нервира партнерот еве еден совет од мене: Само кажете му дека повеќе не ви е гајле за него, не ве интересира, одсега ќе биде поинаку и такви ствари, тек тогаш ќе почне да се лижи.
    А молење-само им се крева цената, па уште толку си се замислуваат. Не вреди секогаш да се моли :!:
    Абе реков јас и пак ќе речам: чудни створења се овие машкиве.

И нешто, да речам мотивирачко што го кажа еден крал (ја заслужува таа титула)
    I've had enough now, I'm so fed-up, time to put my life back together right now!

На julie77, senza.parole, Miss-Independent и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека мене ми дојде преку тиииииииит веќе од Тоше. Аман бе луѓе, остајте го да си почива во мир.

На се да се обележи.
    -Последен концерт
    -Датум на умирање
    -Роденден

Ајде и одбележете го денот кога последен пат прднал е*аго |( Стварно е претеризам, мајка му стара 3 години поминаа и ајде уште ќе го тошуваме Тоше.

Не велам дека не го почитувам, му ги слушам песните, ама мора да се лигават народов бре, ден на жалост е*аго, последниот концерт. Умрел, умрел сеа што да правиме, да земеме уште 100 години да го жалиме и тажиме |( Си има таму кој да го жали, цел фејсбук ми цмидрат по статуси, ајт таму ќе фатам на вакви денови ќе го деактивирам мајке ми |(

На mims-89, senza.parole и femina90 им се допаѓа ова.
  13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Сакам да кажам...

ја оплескав работава :D :( :lol: дабетер од ова :D

Прикачени фајлови:

• fail.png
      fail.png
      Големина на фајлот:
      216,6 KB
      Прегледи:
      169
    На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Сакам да кажам...

^^ Аман Лудо, стварно си лудо, ми се згади

Сакам да ви кажам здраво- еве сум пак овде, не со цело работно време, ама по некој час дневно- сигурно ќе бидам ;)

И ништо не ми е јасно сега имам еден куп непрочитани мислења, и зошто сте сите виолетови- дека сте модератори или....?

Кај има нешто објавено за тоа?

Поздрав до сите на кои ви фалев

:*

На Sweet.Heart и ludoto19 им се допаѓа ова.
  15. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Пред се, добродојде назад. :)

Инаку да, оние на кои имињата им се со виолетово се модератори и се уште ништо не е објавено, но се надеваме дека наскоро ќе биде. :)

16. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Сакам да кажам...

СДК дека форумов е мнооогу добар, а би бил уште подобар кога би ја немало ич онаа женска завидливост, борба над "конкуренцијата"... Незнам зошто е потребно тоа тука на еден анонимен форум!
    Треба да си ја оддржи убавината што доаѓа од сложноста, позитивните ставови, желбата за дискусија, ама конструктивна, а не одма со напади, работење на суета и без врска вреѓање.
    Бреее сите сакаат да се истакнат и докажат дека знаат повеќе, умеат повеќе, нивниот став е најисправен.... Јас, јас и само јас!
    Па барем ова е анонимен форум, ослободете си ај душичката и кажете си што ви лежи на срце. Нема потреба од преправање и исправање кривини!
    Кажете си го своето мислење културно.
    Како да ми ја потснема во последно време онаа женска сила што ја имаше форумов.
    Бидете малку попозитивни и конструктивни! :)

Ова онака кажано, попатно... ;)

На veri, k.i.m и Lolipop23 им се допаѓа ова.
  17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.226
    Допаѓања:
    67.730
    Сакам да кажам...

СДК никако да ми дојде паметот. Вчера не можев да седам, ме скинаа јајниците, мислев дека стомакот ќе ми се распарчи, И денес?! Подобро ми беше и ајдееее, пак јово на ново. Се надевам нема да ми се повторат болките од вчера.

18. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека одев да си купам лабело, и во улицата пред продавницата имаше роми, не знам што им текнало да го посетат нашето маало, и еден од нив ми вика "Еве ја Лепа Брена", и почна да пее некоја нејзина песна :) И се изнасмеав и страв ми беше, и од продавница му се јавив на татичко мил да ме пречека.

19. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    Сакам да кажам...

СКД доста беше ставив крај доволно долго се измачував од денес вратам нов лист и почнувам нов живот

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

лејла конечно го соблече мантилчето :rock: :rock:
    :D :D

Статус на темата: