Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Сакам да кажам...

СД и К на Одисеја дека мојата цимерка ја обожава The vampire diaries и моментално на лаптопот ја има истата слика како твојот аватар :D

2. vujna

vujna Истакнат член

Сакам да кажам...

Sakam da kazam deka mi e sve vo p.m.........[mod-kirilica:3f6ngu1i][/mod-kirilica:3f6ngu1i]

3. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека денес си земав заслужен одмор ! Не отидов во школо благодарение на мојата беспрекорна глума :) Пијам капучино и ве читам сакани мои феминки :*

4. ivanceto1984

ivanceto1984 Истакнат член

Сакам да кажам...

SDK kolku samo decata baret vnimanie,a kolku sme nie mladite roditeli nemame trpenie.Preplaveni so obvrski,na rabota baska po doma samo so nemat se za rabota.Iposle samo vikaj po decata nemoj ova nemoj ona..sega li ti tekna... Sto da se pravi so nervozata nasa.... :([mod-kirilica:1hxlkvmv][/mod-kirilica:1hxlkvmv]

5. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ме чека напорен ден. Држете ми среќа драги феминки :tmi:

6. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Сакам да кажам...

ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
    ете тоа. Ми се вика.

7. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк што се нема во светов ... ццц :x :x :x

и сдк дека една насмевка искрена и од срце кога ке ја добиете од драга особа може многу да го разубави денот :)

8. hihihi

hihihi Истакнат член

Сакам да кажам...

Доста е ..

9. XXX666

XXX666 Нов член

Сакам да кажам...

Сакам да играм игри тука на форумов, ама како да ја исклучам музиката од игрите,дури играм...Зашто неможам youtube да користам дури играм!

10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК вчера ме касна оса :@ Добро е што не сум алергична ама имам огромен твр црвен меур на ногата кој ужасно чеша...дај помагајте се мачкам со камагел ама некако не помага :doh:

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

Животот може да биде поубав ако гледате повеќе на позитивната страна :!:
    Не е возможно да се избегне онаа негативната, песимитичка страна понекогаш, но потрудете се.....верувајте вреди да се биде позитивен и да се размислува оптимистички. Тоа е како огледало се рефлектира, излегува од нас и се покажува на се што не опкружува. Токму затоа оптимистите го гледаат светот поубав :!:
    Вчера размислував за нешто....колку е поубаво наутро да ја облечеш НАСМЕВКАТА :) исто како што ги облекуваш алиштата секое утро! Зошто да го поминуваме денот намуртени и несреќни кога сме живи, здрави, имаме покрив над глава и јадење?! Можеби се околу нас е депримирачко, небото се смуртило, луѓето се нервозни и лути.....зарем треба и ние да се претопиме во таа маса НАМУРТЕНКОВЦИ :?: ?
    НЕ драги мои! НАСМЕВНЕТЕ СЕ :D можеби ќе "заразите" некој со вашата насмевка и позитивно расположение, можеби токму денес на некој ќе му го разубавите денот ;) :f: :sun:

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк ептен дека е рано,ептен дека е четврток,ептен дека сум сама...инаку...забавата ќе почнеше ама одма,сега,веднаш! :lol:
    И ех да е животов филм,па кога ќе бидат сцените со мене во позадина задолжително да оди музиче со саксафон! :D :D :D
    http://www.youtube.com/watch?v=TNg0oPpw ... re=related

mims-89 likes this.
  13. bluberry

bluberry Истакнат член

Сакам да кажам...

СДк девојки многу малку вр дружам во последно време,но што да правам факултетски обврски.Секој ден предавањ,по цел ден на факултетот ццццц ќе спобудалееме :lol:

14. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Сакам да кажам...

Немам нешто паметно да кажам. Ова моето не вреди да биде кажано . Сакам само да ја обелоденам суровата македонска реалност . Ах бре македонче крајот не ти се наоѓа :?: :|
    Викаат невработеност |( мислам дека повеќето се само недоволно мотивирани од беспарицата да ги засукаат ракавите и да си најдат вистинска работа.Ајде ако сум јас паметна што не им најдам на сите нели :wasntme: Постои огласник , што не го прелистаат , кој сака бара начин кој несака бара изговор.Некои од нив си го прецениле трудот ! Нека разберат нема сите да заработуваме по 20 000 , повеќето од нас ќе работат во мизерни услови за просечна ниска плата , ако не ви се сака таква ( а во главно само таква се нуди ) седете дома и не кукајте , некогаш шесте илјади се далеку подобри од ништо. Предлагам вработете се , работете било што , и во меѓувреме чекајте на подобра прилика.

baguf4e likes this.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Дека на некои луѓе едноставно, им е досадно во животот. Па толку пробуваат да привлечат внимание и да ти ги бодат очите тоа чудо едно. :D Ај грефче... :D

16. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многу ме нервираат мислењата од форумџики кои од одредени дискусии во други теми останале навредени или повредени и сега овде се жалат и замараат со непотребни работи. Што мене ме интересира кој кого како нарекол во одредена тема? И мене ме нарекуваа секаква, и неспособна, и предавник, па ајде сега да седнам и да се жалам по другите теми. Мислам која е поентата на сето тоа? Дали барате внимание или незнам што? |(

Blanca and Offspring like this.
  17. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

^^
    На мене се однесуваше? Тебе те нарекоа неспособа,а мене ментално оболена,со потреба од психијатар,глупо детиште,мочла...Да не набројувам повеќе.Воопшто не ми е потребно внимание,ако сакате воопшто повеќе и не пишам само ќе модерирам,за да не гледам вакви безобразни постови како твоите.
    И немој со реченица никој не те спомна ти сама се пронајде,од авион се гледа закој си пишала.
    Ајде поздрав..

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Ај смирете си ги страстите. Да не ве подзабришувам.

19. Eci25

Eci25 Истакнат член

Сакам да кажам...

Sakam da kazam deka go lazam.. no nesakam da go povredam iako zasluzuva..:)[/quote]
    Isto i jas :D
    Едитирано од модератор!
    [mod-tekst:D1w8nr8h][/mod-tekst:D1w8nr8h]

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Да се самоцитирам и да ви стане јасно. Не глумам авторитет, ама не е до мене, добивам поплаки од други форумџики, а ако ви ги преместувам мислењата ќе мислите дека си давам за право.
    Нареден што ќе напише без оглед во какви односи сум со истиот, ќе го преместам во "Како се чувствувате денес".

Lilit likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.