Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Eci25

Eci25 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

[mod-kirilica:35wxo46b][/mod-kirilica:35wxo46b]

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

^^^ леле девојко пред две мин те опоменија да пишуваш на кирилица ... читаш некои правила или не ? :fubar:

редактирав да не бидам офф топик сакам да кажам дека интернетов е тапа невидена ... :devil:

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

или за тоа што сме правеле денес можеме да си напишеме во истоимената тема :) kafe-muabeti/denes-t2480/290.html

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК колку само некои луѓе се очигледни во своите намери. И што е најлошо не се свесни за тоа. Уште толку ги прави тоа патетични, смешни.
    Направиле по толку години, а прават некои детски работи. Дали е тоа резултат на неиживеаност, незнам.
    Денес се најдов во ситуација, каде што неможев да си го сокријам изразот на лицето од настанот. Двапати. Дали ме видоа-и не ми е баш гајле.

5. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

сдк сакам да “живеам“ ... да не ми е гајле за ништо... преку глава ми е веќе да се грижам и за непотребните работи... :talk:
    I love my life... I want to live... :!:

6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

:devil: Мразам се кога оваа „тетката ми е на гости“...тогаш се околу мене ме нервира и се ме расплакува ;( Ич ама ич се нејќам ]:)

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

СДК Боже прости им не знаат што прават! :fubar:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Сакам да кажам...

СДК нема разбирачка со прост народ. |(

Кога ќе прочитам дека македончето било интелигентно и паметно, ми се оди да си извадам едно око, да го сварам во супа и да го исркам. Од мака. :devil:

На girl1985 и julie77 им се допаѓа ова.
  9. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.328
    Допаѓања:
    4.788
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам утре правам тест математика !
    Поим си немам .. муабетот ќе биде фала многу , чао пријатно 8)

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

е значи претерувам |( ... уфф ... пак се сомневам |( аман од самата себе ]:)

11. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

Welcome to the club ;)

Сакаааам да кажааааам... Нема нешто поубаво од насмевка предизвикана од твојата ВИСТИНСКА другарка :l: .

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. christina

christina Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    12
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека имам проблем со ФБ-от,поточно многу е спор.Не е до интернетот,тој е многу брз.???????

13. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

се извинувам за офф топик ... *уфф .. и јас правев денеска .. ајде за утре ти праќам мноогу среќа .. ти стискам палци ... :* *

*сдк дека денов не беше ништо посебно, само еден обичен ден, кој плаче за нови лудории, нови предизвици, нови авантури .. :D се чувстувам некако глупаво .. некако чудно, како никогаш досега .. незнам зошто :shake: :worried:ilent: ......
    *сдк зошто секогаш мора некој да ни се испречи на патот .. таман ќе смислиш некоја добра идеа, нешто што би сакала да направиш некој мора да те спречи? дали постојат толку зли луѓе кои секогаш се обидуват да бидат над тебе, не успеваат, но пак се обидуват !? :?: зошто НЕКОИ луѓе се толку дволични? зошто се толку ладни? зошто се толку арогантни? зошто секогаш се нервират кога си среќен, а се среќни кога си несреќен?? |( зошто постојат такви луѓе ??? зошто морат да ти го упропастат животот кој си го замислил и сакаш да го оствариш? уфф .. им нема крај на моите прашања :D ..
    толку ... така барем малку се испукав, можеби требаше да го напишам во темата „испукај се“ ама не е нешто толку за испкување :x

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

СДК дека сум заљубена....

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  15. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.122
    Допаѓања:
    867
    Сакам да кажам...

СДК ме немаше на форумов бидејќи не можев да кренам глава од учење,а камоли да помислам да уклучам копјутер |( Инаку,СДК мноогу ми недостигавте :|
    СДК дека мразам да сум втора смена на школо :^) Цел ден ми поминува наеднаш,немам време за ништо а башка што секој ден од неделата освен петок имам 7 часа :(
    СДК дека една ..... ме нервира и не можам да ја поднесам повеќе,ќе ја искршам и ќе му ги отворам очите на онај идиотон 8)
    СДК ве сакам милички,за викендот повеќе ќе се читкаме :)

16. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Сакам да кажам...

Сама, сама научив да се справувам со животот. Да ги поминам пречките, да живеам. Ја научив лекцијата на животот. Знам многу повеќе од моите врсначки, и сум многу поотпорна. Ми се чини дека пребргу созреав. Станав прибирлива. Повеќе не сум она истото девојче, кое гледаше смао да се забавува, Излегувањата ми здосадија. прерано.... Многу брзо почнав да ја разликувам љубовта од сексот. Отстранив многу личности од мојот живот, продолжив со дигната глава! Некои на моја возраст не го знаат половина од тоа јас што го знам. Исраснав на љубовен план. Ете тоа сакав да го кажам :)

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

да ви кажам цел викенд ќе ви го посветам вас т.е. на форумов :emo:
    има да ве исчитам убаво и детално :D
    немам планови за викендов па ако не испадне нешто непланирано ќе се дружиме 8)
    сакав и да кажам дека поима немам за што овде читам постови со навреди, незнам кој со кого се закарал :^) ама мене сите ми се ОК :)
    и дајте бе во СДП да видам уште некое мислење :$

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сакам да кажам...

Сдк овие денови треба да размислам дали воопшто сакам да го променам сингл статусот :| До пред некој ден се жалев дека не сакам да сум сингл повеќе , сега кога конечно го добивам тоа што го сакам се двоумам дали да го прифатам :x Е стварно и јас незнам што сакам , треба итно да ги средам мислите..Никому не сакам да давам лажна надеж, ќе се изјаснам уште од старт , само кој ќе биде расплетот на настаните..
    И сдк колку е да се трудиш да им угодиш на другите , тие се повеќе се незадоволни.Затоа си терам по свое , човекот е ненаситно суштество :!: колку повеќе му даваш , толку повеќе бара..

19. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    Сакам да кажам...

сдк- дека ми се дошаѓа новиот начин на работа на фемина. браво админи браво виолетови
    сдк дека имаше земјотрес оооооо страшноо

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.713
    Допаѓања:
    162.357
    Сакам да кажам...

Сдк дека и јас го осетив земјотресот,моите ме прават будала!
    Ме фаќа паника!Единствено нешто од кое ме фаќа ненормална паника!!!И да е најситен,најмал,најнеосетен!!!!
    А баш го мислев пред некој ден мамата!!!!! ;( ;( ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.