Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. VikiToO

VikiToO Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    52
    Сакам да кажам...

СДК дека вчера ( 10.10.10 ) се Венчавме со моето Ѕверче а свадбата малце ке почека :lol: Догодина Здравје :) :)

2. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

СДК зошто се убаво што ќе ми случи во животот испаѓа - предобро за да биде вистина...
    Тоа што нема да те убие те прави посилен,тркалото се врти,позади облаците секогаш е сино небото...
    Дрн,дрн.За да те направи посилен,за да бидеш барем еден ден на врвот,за да го видиш небото сино,поминуваш низ пекол кој предого трае...

3. Sweet.Heart

Sweet.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

Среќен Брак Мила :* :*

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

сдк ... девојки јас жалам за мојот испад синоќа ... не вреди да го напуштам форумот кога тука никој ништо не ми згрешил а има многу од вас што ги сакам,почитувам ... го пишав тоа во момент на нервоза... извинете што проширив негативна енергија ....
    спиев здрави 13 саати и сега размислувам со ладна глава (прилично ладна сепак ) ... :^)

се видов во огледало сабајлево и се уплашив колку сум потечена јаоо ... и пак си ја вратив температурата висока сега плус кашлам ... така ми е .... :!:

Тој не е вреден ... по цел труд така да ми направи ... по се што вложив во нашата врска ...
    Ако уште еднаш се доведам во ситуација да плачам да не можам воздух да земам и да не можам да се смирам заради невредни работи јавно изјавувам дека можете да ми удрите по 2-3-4 па и 5 шамари и тоа јаки ... вака веќе не може . :x :x :x

Потписот не го тргам сладок ми е ама тој човек што ме уби е избришан од мојот живот... од мојот мобилен од мсн од фб .... сликите ги искинав .. абе како на филм ... жал ми е да ги фрлам подароците ... ај нека седат .... А повеќе не сакам да ми вика ни здраво ... Синоќа многу маски паднаа ... Фала им на тие лице што правеа цело време ... Ги поздравувам и кога ке им треба помош нема да ме најдат пак ... им ветувам !! Е така ... Си ја чукнав и јас главата . :fubar:

Сега се чувствувам како крпа изцедена до крај , згазена , искината и фрлена ...

Ама пак едно детенце од две год ме гушна толку силно ми рече види коските ти ги скршив и ме насмеа искрено и од срце ... од сега тедибеар ке се смее како дете ... и нема да се замара со непотребни работи ... е така ве гушка пак тедибеар :hug: :hug: :hug: Извинете за долгиот пост :)

На 2468, mina, TheKiketoo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    3.272
    Сакам да кажам...

^^^
    Тедибер, немој да ни се разочаруваш :) . Настинката ќе ти помине и ќе бидеш како нова :D . И јас вчера се чувствував заникаде, бидејќи имав ептен мн за учење, ама кога го сфатив билансот на состојба, на успех и така натаму :rofl: , ми олесна и сега од сабајле вежбам ко луда :D :D
    Тоа и сакав да го кажам. Значи во се можеш да си најдеш мотивација, во твојот случај малото детенце. Ајт позз :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Сакам да кажам...

Тедибер, иако звучи како клише, времето лечи се. Не се оптоварувај многу, здравјето никој нема да ти го врати, ајде храбро само :*

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

Скд дека вчера имав совршена, пријатна вечер со мојата другарка

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сакам да кажам...

Сдк нека ни е честит празников!!! Да си дочекаме уште многу години :)

9. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Сакам да кажам...

СДК дека сум малку среќна :wasntme:
    -Вечер ќе нанкам кај дечко ми а во среда заминувам пак во глупото ПП ама во петок пак се враќам.......
    како и да е ми не достигате феминки ве гушкам..... :hug: :hug: :hug:

10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека у последно време многу почнав да дремам на фортумов :lol:

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.605
    Допаѓања:
    161.242
    Сакам да кажам...

Сдк...хенговр...не ме личи повеќе.
    И не сакам да си проверам сметка на телефонот...едноставно не сакам,не дека има нешто... :D

12. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Сакам да кажам...

СДК дека земјотресиве што се случуваат некако ме заплашуваат.

13. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК одам да се бањам, ама многу ми студи бррррррррр :lol:

14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Сдк дека единствена работа која не можете да ја рециклирате е ....времето. :)

На kate21 и mina им се допаѓа ова.
  15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Братче Среќен Роденден :) ех да живеевме во Америка сега за твојот 15ти роденден ептен голема журка ќе ти направивме па можеби и автомобил ќе си добиеше :lol: Ееее ама ова не е Амерка затоа јас само парфем ти купив иако не го заслужуваш оти ти мене никогаш ништо не ми купуваш. :)

Едвај чекам да ја пробам тортата што мамичка ја направи знам дека ќе биде преубава и дека за 2 дена има да ја снема :D Зошто бе мојте немаат слаткарница :(
    Денес цел ден ќе ми биде натаму-навака е шо да праам кога сум зафанат човек :P

16. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека не почувствував ни еден од земјотресите :D

17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Сакам да кажам...

...Офи има јак аватар! :rock:
    Ангелче по неколку дена, повторно онлајн. 8) Не дека некој забележа дека ме немаше, ама ај.
    И вчера беше, 10/10/10, WOW( |( ), која галама се дигна, а сепак беше обичен, најобичен ден, за мене дури еден од најглупите.

''Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive.''
    Ви посакувам убав понеделнички ден!

И да, сакам да и кажам на annii, дека очекувам порака од неа. :wasntme:

18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

СДК ми фали женското друштво, во сабота навечер, да се начукаме и да одиме по улици пеејќи некоја песничка. Па да одиме на некоја журка и да се изнаиграме убаво... Ми се чини како секоја на свој пат да си затера, што е сосема нормално, ама мене ми паѓа доста тешко. Нема враќање назад...тоа е тоа.
    СДК дека во Скопјево има толку мали, интересни локалчиња за посетување што човек и да сака не може сите да ги знае и да ги посети. Вчера бев во едно иснтересно биртииче, со слики од старо Скопје по ѕидовите и многу , ама многу интересна атмосфера. Фино друштво, уште пофин алкохол...ама мене пак ми фали женското друштво. :|
    И да не се повторувам...и мене ме плашат земјотресите. Три дена по ред како си се тресе земјава...мајка ми успаничена цела, јас не знам што да мислам. Би било фино да не известат што и како да очекуваме или да не очекуваме. Особено ме плаши што тресе во различни насоки, а тој вчера бил прилично силен.Не го осетив...фала му на Бога.

СДк дека многу сум несериозна...и гладна, и утепана.
    Имајте убав ден!

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Сакам да кажам...

За тедибеар:
    Мој предлог доколку си го сакаш бројчаникот намести си го со нова дата од вчера која ќе ги брои деновите од кога почнуваш да го забораваш, ќе се изнанадиш колку брзо ќе помине. Не дозволувај некој да ти го троши времето, не вложувај во врска во која само ти се трудиш за да опстане, нема да опстане така. Престани да се залажуваш дека ќе се смени и дека ќе биде подобро, нема да биде, немој да си бараш оправдувања за да си го држиш до тебе, се гледа дека тој не е вреден за твоите солзи.

Инаку од денес сум лоша, ќе видам дали ќе ти одговара тоа понашање и дали ќе допринесе да се опаметиш, искрено ми е преку глава дојдено само јас да се трудам, па ако си расположен почни да се трудиш само ти, ако не нека заврши веќе!

На TheKiketoo и Offspring им се допаѓа ова.
  20. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

СД и К на TeddyBear дека сочувствувам со неа деновиве...Јас тој шамар го добив после 3 години врска, дури тогаш ја запознав личноста со која бев ...Среќна си што на време се свести, знаеш како велат старите:
    Не си го губи времето со човек кому е сеедно дали си со него!
    =) Поздрав Мила и се надевам храбро и`машки` ќе го поминеш ова...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.