1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

Е ,така да знаете!
    ПРАВЕТЕ ГРЕШКИ!

На bona, teddybear и skyAngel им се допаѓа ова.
  2. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Пуста математика вода ја однела... ]:) По ѓаволите нека оди математиката , а со неа и биофизиката , а пак и со неа и биохемијатааааааааа :devil: :( . Сакам да го прерипнам овај прв семестар што ми создава главоболки и лепо фино втор семестар да си учам физиологија, анатомија,патологија и такви некои битни работи ,а не со овие глупости ми го траумираат мозоко. :@

Ај доста се нервира јас ,одам да си го манијачам виолинистот еееее :D :D

3. sugar.nn

sugar.nn Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    15
    Сакам да кажам...

Скд дека ми е доста од тебе дволично одвратно суштество губи ми сееее!!! :swear:
    Ahhh that's better!
    Сега можам да си се смирам и да си јадам мандарина и да си кулирам! :!: и да учам историја...
    Never give up it's such a wonderful life... yeeeah right! :tmi:

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Навистина незнам како да почнам....ама оваа реченица би била добра
    IT'S ALL ABOUT FACEBOOK!!!
    Веќе погодувате, ќе шкртнам некој збор за нашиот виртуелен живот, на кој СЕ повеќе му се придава важност и значење.....лејдис енд џентлменс гесс ху из ит - ИЦ ФЕЈСБУК!
    Сите знаеме што се случува таму зад онаа плава почетна страница на која пишува ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ФЕЈСБУК. Порано кога ќе запознаеш некој разменувавте број на телефон, сега тоа не е потребно....запознавањето завршува со --- ќе те аднам на фејсбук, имаш профил нели?!
    Воопшто не е тешко да дознаеш кој е, што е, каков е, од каде е, со кого се дружи, каде излегува, каква улога има во друштвото, каде учи или работи......и уште еден куп други информации само од еден едиствен извор - фејсбук :D Тоа донекаде е олеснителна околност, зошто немора да се распрашуваш наоколу па сите да дознаат дека се интересираш за личноста, НО од друга страна има многу негативности ова ајде да го наречам откривање на "долната облека" (интимата) на интернет :!:
    Има позитивности бе, не викам дека нема....остануваш во контакт со луѓе кои неможеш да ги гледаш често, пријателите се во тек со случувањата во твојот живот, петпати повеќе луѓе ти го честитаат роденденот и НЕ го забораваат :rofl:
    А што правиме со онаа другата страна на фб?! Еве викендов бев сведок на преоптеретеност на почетната страна со ЈАВНО договарање за тоа каде ќе се пие и журка вечерта, потоа (наредното утро) следуваше постирање на слики и линкови и коментари за тоа колку пијано и забавно поминала ноќта.....нели сето тоа малце нашминкано и надувано за пријателите да добијат што е можно подобар впечаток, а непријателите да пукнат од мака :lol:
    Ова не е само овој викенд, ова се случува СЕКОЈ викенд.....ова не е само за договарање за излегување, ова е за БИЛО КОЈ НАСТАН на кој ќе се присуствува, или пак за настан од приватниот живот!
    Не велам НЕ, можеби некогаш и јас го правам тоа :^) впрочем која сум јас да ги осудувам и критикувам, па И ЈАС ИМАМ ФЕЈСБУК :$ ама драги мои во никој случај не претерувам и не ги преувеличувам работите, се си има своја граница...до каде е интересно, а од каде почнува да станува невкусно тоа фалење, да не кажам лажење и лигавење за тоа колку ТОООООП била вечерта :puke: :puke:

....ај да не забегувам доста е....ту би континиу ;)
    by Go :f:

На OzzyAngel, bona, angie и 4 други им се допаѓа ова.
  5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК дека немат да се откажам. И што ако го напрајт то? Како што ќе дојт така ке си заминит. Силна сум :muscle: . Ке одам до крај. Или се или ништо. Така сум научена. И што и да се случи ќе сум насмеана. Ветувам. :D

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Надвор од мојата денешна тема на постот СДК....да си кажам дека ако почнам да пишувам колумни ќе ми треба некој после мене да ми ги поправа печатните грешки :$ 10 пати редакирав :rofl:
    лектор ако тоа така се нарекуваше :^)
    Тука имавме една јазичарка Трендафилче цвеќе убаво .....тебе тоа ти беше струка, ако не грешам така?! :?:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Сакам да кажам...

Јес!
    Уште малку и ќе се закитам со официјална лекторска диплома. :P
    Можам да поправам грешки, не е никаков проблем ;)
    ---
    СДК конечно Џулија Стајлс во Декстер!
    И тоа каква улога ѝ дале! :clap:
    Останав без зборови, :o како и секогаш тамам ќе си помислам дека новата сезона Декстер ќе биде монотона и оп! - Драма!!! :)

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.444
    Допаѓања:
    5.404
    Сакам да кажам...

со текстов сакам се да кажам те сакам

Hej, hej, hej, danas sam O.K.
    ucini sve da tako ostane
    hej, hej, hej, danas sam O.K.
    gdje si da si javi se
    s tobom lakse je :*

9. frc28

frc28 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ја слушам "Nelly-Just a Dream" и уживам во песната и ме расположи, и ви ја препорачувам и вам. :D Утре е работен ден, ама ако.. :rofl: LIfe is beautiful** enjoy every minute of it :inlove:

10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

СДК дека штотуку најдов една фантастична тема на форумов која гласи: Зимската љубов е најубава! :headbang:
    Ете така да знаете, за сите што не сте знаеле.

Без навреди, ама сериозно...|(

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

сдк старфиш без нервози :*

и сдк јаооо какви луѓе бре ... не чекаат да пројде време одма на туѓа несреќа се радуваат божее помогни им ... и дај им памет или ке ти ги пратам јас кај тебе .... не ми се верува .... ама ако ... хмм некако се се плаќа па нема должна да останеш ти мала краво .. почекај бар да олади од мене па тогаш нападни го ццц не му се ставај одма проѕирна си ... абе ми иде косичето да ти го откорнам ама нема на тоа ниво да паднам само ке си се смеам доволно ми е смешно само да те гледам на кое ниво паѓаш и колку му се лигавиш...тој па што му е филмот што уште седи во врска на фб ... ццц ... пукнете и двајцата ако можете .

еве види ке бидам и добра и еден совет ке ти дадам соблечи му се и згтови убаво јадење ... одма ке го добиеш ... гледаш не сум лоша јас ... :angel: :angel: Може ке го утешиш многу пати сиротиот . :x :x :x

Свашта чекори по земјава ... :rofl: а јас како идиот само се смеам ... сите ми пишуваат на мсн и ме жалат а ја само се смеам ... чудно им е знам ... и мене ми е тешко знам ама се ке стигне до него и тоа знам ... во тедибеар се рабуди лошата страна хехехе :devil:

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Сакам да кажам...

Значи многу мразам кога некој ќе ми рече „ТЕ ЖАЛАМ„ лелеее немој да ме жалиш молм те!
    Бог да чува, не сум фалична па да ме жали некој, не ми треба сожалување од никој бре, се што сакам си имам, си ги имам основните работи кои вредат, фала богу и од материјално имам се што ми е потребно, и задоволна сум од се, кој ти дава право бе да ме жалиш... леле навосптани луѓе, тоа е најниско нешто да ме жали некој, чувај си го тоа за твое самосожалување мене не ми треба благодарам, многу си зимаат за право денес луѓево!

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум многу среќна затоа што го добив првото цветче ! :rock:

14. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Сакам да кажам...

СДК многу се нервирам што само чат-пат стигнувам да ви пишам, ама знајте тука сум ве читам секогаш кога можам. Поздрав и пријатна вечер. :*

15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

За да успееш треба да веруваш во себе, а не во другите!

16. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека поглупаво нешто од темата за зимска љубов во животов немам прочитано.
    Односно имам :) баш деновиве, али не си може со ова.

17. Odiseja

Odiseja Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    32
    Сакам да кажам...

дур дојдам во сакам да кажам заборавив што сакам да кажам

:!: се одјавувам конечноооо , дур не станале сите за на работа ццц :lol:

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека овие неколку дена сум буквално заразена од Владо и Евергрин. Некако се соживувам со песната. Ма како со песната... Се соживувам со се што ме опкружува деновиве. Се влијае врз мене на некој начин, продира...

Низ смеа рече „:Што и да е - само да е син!
    И нека расте, а јас и ти ќе сме си евергрин,
    љубов без почеток и крај
    ко златен круг.“

:inlove:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СДК прекрасно поминат викенд во круг на луѓе што ги сакам и што ме сакаат. :*

20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

СДК дека повторно ми се врати инспирацијата за пишување, што посебно ме радува. Попладнево ќе си се дружам со кафето, мојот нов нотес, пенкалцето и моите мисли. Ми, мајселф енд ај. Сегде, само не тука. Билокога, само не сега.
    Имајте убав ден форумџики низаедни убави :) ми станавте мили повеќето од вас кои успевам да ве читам. Ајт доста лигавење, само ми дојде да изразам малку искрена, виртуелна љубов :*

На girl1985, wolf4e и Nina24 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.