1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека сум преморена, а треба и да учам два предмета за утре :@ :swear:

2. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ме немаше два дена ...немав некако време , а појма немам зошто бидејќи и не бев нешто многу зафатена.Оф леле ме мрзи што живеам ,скисната сум некако ...мора да го видам за да ме наполе со енергија :$ :inlove:

Еве да ви кажам дека сум арна да не се секирате за мене и да ве поздравам :)

Имајте слатки сништа :* :* :*

3. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Сакам да кажам...

СДК собава ми е ко исповедалница. На крајот на ходникот е.. омилено место за разговори по телефон. Од утро до мрак им ги слушам проблемите и се повеќе не можам да ги разберам луѓево. Зошто се трошат пари, за карање со часови, отчит кој што правел во денот со точност до минута, оправдување зошто не бил вратен сигналот????? Па добро, кога веќе сме далеку еден од друг, кога овие разговори ни се единствениот контакт во 2-3 недели, зар не треба да се трудиме да ги избегнеме таквите бесцелни кавги и да си направиме муабет ко луѓе. Зошто наместо те сакам, крајот мора да заврши со спуштање слушалка??

Еве веќе цел час како слушам еден дечко како и се правда на девојката што бара на гости во женската зграда. Сигурно му се закануваше дека ќе му раскине, па овој само повторуваше - Ама зошто да е крај?? Ми доаѓаше да му пуштам лист под врата -ПАПУЧАР!!
    Се прашувам до каде може да оди таа посесивност. Со таква контрола ли над некој се искажува љубовта? Да се пубертетлии да ги сфатиш, ама ова се веќе изградени луѓе со над 20 години, тешко дека допрва ќе се променат. Како и да е, кога ги слушам овие работи потсвесно помислувам колку прекрасен човек имам до мене :inlove:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

Многу познато ми е ова додека бев студентка и живеев во Стив, ама се во свое време , сега ми недостигаат тие денови :wasntme:

5. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

СДК дека не ми се иде утре на работа и не ми се идееее :@ :@ :@ Сакам да си легнам и утре да си станам во 12 наспана, свежа, да си доручкувам да си пијам кафе да си прошетам! Еееех...

Кога си без работа, пекаш да најдеш работа и ќе прифатиш што и да е само да имаш обврска и да не дремеш дома! Кога имаш работа, пекаш да си одиш дома и пцуеш секое можно сабајле што мора да го преседиш цел ден во канцеларија и со секакви будали да се расправаш! Е, па ај сега најди го крајот...

Море, кога немам храброст да си купам едно платно и цел ден да си сликам... Ама пусто од уметност во Македонија не се живеело, е па јас ќе ви кажам ни вака не се живее ! ! !

П.С СДК дека баш е иронично, причината што се зачленив на Фемина, беше затоа што во очај куцај ја реченицата барам работа на гугл ми излезе темата, како да најдам работа... Тоа беше март ако не се лажам... Се вработив во април и оттогаш сум на истата работа. И еве осум месеци подоцна, откако се вработив, кукам дека сакам да спијам! Истата контрадикторност што ја споменав предмалку, ја имам и јас :lol:

И да ова може е интересна тема, „Зошто се зачленив на Фемина“, ако ја нема ;)

6. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДК дека неделава :x Уффф...пукнав од ученење :lol:
    Ама да се пофалам ми ставија 5 по математика :$
    Неколку дена не можевна мира да си поседам на форумчево,ама затоа кога ќе дојде Петок не мрдам од Фемина
    СДК дека си ја сватив сериозно работава за ,,школово’’ :lol: И да.. нема да дозволам некој да биде подобар од мене(во секоја смисла :!:) па вие ,,ривалките‘‘ лагајте му ја :devil: :devil:
    Абе човек треба да се пази од мене :devil: :lol:
    Ве сакам феминки :hug:

7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сакам да кажам...

Сдк и на нас нинџите не ни е лесно..... :lol:

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Тежок е овој .. фраерски живот :lol: :lol:

9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

сдк http://www.lajkujme.com/like.php?id=14173 :x

И сдк дека пред еден саат си дојдов од факултет а бев од сабајле ... 12 саати умрев и на цела нервоза со мајка ми се испокарав дома место да ме разбере таа се придерува божем јас така го праев распоредот ... а имам цел куп за учење и не можам не можам не можам и ке си легнам сега и ке се изнаплачам и ке спијам па сабајле ке се борам на факултет пак со главоболки .... |(

10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сакам да кажам...

Арно ќе беше да е фраерски :worried: повеќе ми личи на аргатски :lol: Ми се бактиса веќе се исто пак исто :| ... Куча, посо, посо, куча …

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ме удавија луѓево тотално. Од сега со слушалки ќе си седам, изолирана, нека не ми се обраќаат бидејќи ме провоцираат и иритираат. Подобро Guano Apes да си ги слушам отколку нив. |(

12. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

сдк премногу сум разочарана ... ама така ми треба кога сум голем оптимист, ај ќе се среди, ќе биде добро, уште една шанса... од сега бона ќе биде песимист.. верување НИКОМУ :headbang:
    п.с. и нервозна сум :@ :@

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

сдк дека ми фалите премногу сите, ве немам читкано цели два дена а може и три
    сдк2 дека се чувствувам како прва година средно некако се ми е чудно
    сдк3 дека имам дечко кој си го сакакм нјамногу на цел свет, а се чувствувам некако чудно како одново да се заљубувам, како сега да го запознавам....
    сдк4 дека многу ми се спие |-) |-)

14. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

СДК дека многу сум пропуштила на форумот! :)
    Ме немаше одамна....
    Ми недостига вашата дружба,советите и убавите пишани зборови што ги читав тука....
    Се надевам дека се е во најдобар ред!
    И СДК дека имам за учење!!!!
    :hai:

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

^Се е во ред мистериоуз, стварно те немаше (мистериозно исчезна :wasntme: )

СДК не ми се верува како лета времево :x

16. didija

didija Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е многу досадно
    СДК дека сакам да ми се случи нешто интересно, возбудливо.... ми треба некоја добра журка изгледа :)

17. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.632
    Допаѓања:
    2.474
    Сакам да кажам...

сдк зборот фала, благодарам да не го избришале од речникот на македонскиот јазик?? оти во последно време се помалце и помалце го слушам, никој веке не го употребува ни другарките, ни повозрасните.. ни продавачките на кои им оставаш куп пари.. па ни луѓето што ке им помогнеш, направиш да бидат срекни, потрошиш од своето време посветувајки се на нивната срека.. ццц

18. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК мало животинче моли за засолниште во оваа дождлива вечер! Во влезот на мојата зграда мјаука едно досадно маче и ми лази по нерви! Аххх колку ме нервирааа! :devil:
    СДК предвреме ми натоварија обврски за утре... мразам кога ми го крадат слобдното време без да ме прашат дали се согласувам! ]:)

19. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    Сакам да кажам...

СКД ќе ја направам најголемата глупост,мозе еден ден ќе се покајам ама иц не ми е гајле еднаш се живее

20. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

...дека имам нов аватар :) и добро утро на сите :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.