Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Лилит, како само се препознав....две години буквално патам за другарками...ама мене ме откачи скрос кога фати дечко...а пред тоа , бевме тројка, јас, дечкоми и она....уште ми е чудно како не ме откачил на почетокот :roll: Јас уште патам....само исчезна, не сме направиле муабет, неможам никако да ја добијам...не ми крева, не ми одговара на пораки...мислев и како проблем да го поставам ова, зашто стварно ја сакам....крш...тоа е...поздравче
    п.с. ги обожавам твоите постови :clap: ...поздравче

2. Lacrymosa

Lacrymosa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    90
    нервите ми попукаа.. вошкарон Драги има ниет да стави резултати или чека јас од нервози да тргнам 9та армија па да ги стави....
    инаку, да си прашам јас за да не клеветам, има бели вошки?

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Дека сум крајно изреволтирана од глупави луѓе кои сакаат да наметнуваат мислења и кои шират некој си лажен морал, ам во душата се гнили круши! Кој смее мене да ме убедува и да ми докажува! Некоја глупава на 60 години која команда се живо ОД МАЖ ДО СИН, а снаата и била крива затоа шо нејзе не можела! Епа нема! Ќе ми кажува таа мене вака или така! Шо ако доживеала старост, врска немала, тоа дури сега сфатив! Па и баш ми е гајле што таа баш денеска го сменала мислењето за мене, што не мислела дека сум ТАКВА! Тие што треба да ме знаат, ме знаат, а таа ако сака на глав нека се преврти, не се менувам! Мене лицемерието не ми е професија!

4. MJB

MJB Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам дека ми е скурчено од досадниот живот кој го живеам и малку ми фали да се пореметам психички :D

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.147
    Допаѓања:
    156.315
    Да има,вошките кои ги напаѓаат половите органи тн пи*ајзли се бели.Среќа не знам од искуство,туку од широките интереси за светот и мојата љубопитна природа! :lol:

6. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Сакам да кажам дека првпат слушам дека постојат бели вошки :lol: :lol: И сакам да кажам дека вечер сум на свадба... Ке се изнаиграм :lol: :clap:

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СДК - се е добро кога добро ќе заврши.И ќе си го ставам ова на потпис :lol:

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека мене ми се оди на свадба, па да не сака некој СЛУЧАЈНО да се мажи тука од вас?

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Хахаха,да,и мене ама за играње,а за мажење,неееееее,уште малку :lol: :lol:

10. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    SKD deka od denes od nisto mi izlegoa miljon obvrski...
    Uffff ama ke se iznasetam.....
    Ako barem ke si ja prosetam novata frizura..... :lol: :lol: :lol:
    A sto se odnesuva do MAZENJE ....paaaaa....mislam deka so toa zavrsiv pred 5,5 god.
    Ako ima pa nekoj epten da zapnal da me zeni nevrabotena so edno dete...mozda i ke se slozam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    SDK nema problem,i mene mi se igra,ako treba jas ke se mazam :D ama prvo da mi obezbedite nekako eden stan vo skopjevo,i na deckomi drzavna rabota so okolu 20 000 plata :D

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Тања, кога почнав да го читам твојот пост душата ми се наполна, ама кога видов потоа си реков УУУУ МАЈКАТААА.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    еве сега само сакам да кажам дека ми е смачено од ПЛАНОВИ и ПЛАНИРАЊЕ...дека се што ќе испланирам не испаѓа и веќе оставам работите да се случуваат спонтано и ако на некој му стало до мене знае каде на ме најде нека ме побара....јас веќе не се трудам да ги одржувам пријателствата и врските со луѓето.... :x

14. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    epa sega ako vi se igra-toa e ni pomalce ni poveke :lol:

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    СДК дека не сакам да полагам во среда.
    Нема потреба.
    Зошто?
    Зошто професорката не се појави на предавања, ни праќаше теми по мејлови, па мислам дека можам и да полагам по меил. Нека ми каже што да пишам, и фино лепо од дома ќе полагам.
    Сакам да му акнам една на дечко ми.
    Зошто?
    Зошто во последно време си брка работа, си тера некои негови обврски (кои не ми пречат воопшто, но!...) за на крај да испадне дека немаме доволно време за нас двајцата. Се прашувам дури... Јас што правам во животот? Зарем имам толку слободно време? :twisted:
    Кога и двајцата работиме и студираме?
    Ништо не ми е јасно некад.

16. mjay-mjay

mjay-mjay Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2009
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    16
    Sakam da otidam nekade na 2dena nikoj da ne mi dosaga nikogo da ne vidam i od sebe da se odmoram dokolku e toa mozno.Mi se skurci od fakultetov mi se skurci od aj da se vidime vikendov ...ej ne sum sam aj vo pon.... PA dobro so sum jas , samo za sex ke se gledame....Aj mi se pcue ,,,

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека преку глава ми е дојдено стално да ме откачуваат тогаш кога нив ќе им одговара! Добро мори, сум ти рекла јас некогаш дека ми се спие, па не можам да излезам со тебе на од пред 5 саати договореното кафе? И тоа да ти речам едно пола сат пред тргнување! Море треба некогаш така да ти направам! Па седи си ти дома!
    Уф леле, многу ја сакам, ама во вакви моменти ми ида бокс да и закачам!

18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СДК...е сега се чувствувам баш убаво,нежно,задоволно...и ...дека го сакам.

19. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    SKD deka sedam kako na trnja i cekam...kolku e "ubavo " da si vo neizvesnost....LEPOTA!
    Kolku e ubavo ,koga nemas sto da napravis so sebe si?Koga imas kapacitet,koj voopsto nemozes da go iskoristis...
    Mi ostanuva samo da veruvam i da se molam!!! :(

20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Се молиме за тебе!!! :up:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.