Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Сакам да кажам...

Mhm me nervira toa sto na Fb gledam stalno pesni od Tose .. lugeeeee napisete Rip Tose i gotovo toj ne e poveke megu nas i negovite pesni nema da bidat zaboraveni nikogas... zosto pred edna dve nedeli nemase ni edna pesna od tose nikoj objaveno , daj vi se mola toa e preterizam site go zasakavte od koa pocina, a kade bevte do togas koa bese megu nas :@:@:@:@ go obozavam tose go sakam ,no ne se blamiram na Fb :@:@:@:@

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК дека можеби тревата е навистина поубава и позелена кај комшијата, ама барем не морам јас да ја косам. Отидов да си го средам јас сеното пред куќа :)

3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Се турив во кажвење ама нема кој да ме слуша. Тоа јас самата не си се слушам не пак другите ќе ме слушаат. Оф греој. |(

4. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Сакам да кажам...

СДК дека Сабота е најубав ден без оглед на тоа што малце се расипа времето, сонце.. дожд...

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк бев вреднаа правев торта од тие што не се печат и е њам њам .... а овој татко ми само по мене оди и јаде крембанани банани и ресанки ... како правосмукалка е не можеше да дочека да ја направам тортата :rofl: среќа и брат ми што не е дома инаку ништо немаше да останее ....

Абе шо да ви кажувам блазеси му на тој што ке ме земе :rofl: :rofl: :rofl: и блазеси и на мама кога ке си дојде од работа колку садови за миење ја чекаат :lol:

6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.569
    Допаѓања:
    11.108
    Сакам да кажам...

СДК Аннни..Да,јас бев тоа :) Ти праша дали е слободна,а жената ти рече да дојдеш за еден саат.Сега ми текна :)

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

најмногу мразам кога има свадба а од страна луѓе кои гледаат. |( Што е фората? Што ќе видиш? Луѓе како играат? Еве сега, одам јас накај продавница и гледам се собрале луѓе стојат по крај на улицата и слушам жива музика, трубачи. Веднаш сватив дека се прави свадба. Застанале луѓе, зјапаат. |( Е тоа сакам да кажам. Што народ ќе беше. :^)

сдк2 си направив рибина коска ( така мислам дека се викаше) плетенче. Ќе ставам и слика во темата наменета за плетенчиња. Ама прв пат ми е па може и не личи на Рибина коска. :|

сдк3 е сега сватив што мислеше оффи. Тоше, тоше, тоше, тоше! |(

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  8. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

....мрзам кога ми пуштаат некои девојчиња нонстоп на фб за пријателство и врска немам кои се,и кога ке се уклучам имам луге што незнам како ми станале пријатели :^)

9. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Сакам да кажам...

Неможам да најдам описни зборови за да ептен ви доловам колку мразам лажговци , луѓе кои глумат лудило или се прават на тошо .. |(
    Редакт : Празноглави , да останеш со подзината уста од изненаденост , што се чекори по земјата ...или лета во облаци |( Вознемирувачки е , низ форумов сум сретнала луѓе што напишале можеби не солидни но прифатливи постови , а во разговор еден на еден ..ти доаѓа да се убиеш колку се различни од тоа тука и тоа таму ..сакам кажам незнам речам отупев од глупавото друштво .. |(

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк дека ств тоше е греота ама преку к*р се веќе ... што е претерано претерано е ... не го оставија на раат да си умре човекот така вика баба ми ... цел фб Тоше тоше тоше ... Ви се молам бар да го сакаа така и кога беше жив ... и мн други луѓе умираат секој ден па сега што можеме против тоа -НИШТО !! :x :x :x

и сдк мене денов ми е убав ... онака без причина 8)

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека имам една ОГРОМНА ЖЕЛБА и се ке направам да ми се исполни иако не зависи од мене ;( сакамм сакамм сакамммммммммммммммммммммм!!! :@ Те молам Господе биди фин и помогни ми!!!

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.259
    Допаѓања:
    67.816
    Сакам да кажам...

Е па, бидејќи вчера ми приредивте така убава свадба на четот, денес сакам да ви се заблагодарам многу што бевте сите така весели. Се надевам дека немате сериозни болки во кичмата од толку мешање :lol:
    Затоа еве да ви посветам една песничка:

Феминки мои мили,
    вие ми давате сили
    и кога ми е најтешко напред да продолжам
    и затоа сакам да ви се оддолжам.

Песнава вам ви ја посветувам
    и од се срце ве советувам,
    секогаш да бидете среќни и насмеани,
    исто како на свадбата распеани.

Rainbow with love :* :* :hug:

На k.i.m, Gordana10, TheKiketoo и 7 други им се допаѓа ова.
  13. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

СДК видов на интернет дека Ozzy Osbourne има нов албум, мора да го слушнам!
    Не знам што да речам друго, освен дека ми треба трпение и сила...
    Ми недостига форумот кога сум на факс и не знам што се случува тука, ми недостигате сите вие!

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Wouldn’t life be perfect if junk food didn’t make you fat, girls didn’t cause drama, boys weren’t confusing, nothing was regrettable, you didn’t have to lose the people you love, friendships didn’t fade and goodbyes only meant till tomorrow? :(

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Дека ќе идам да си купам тренерки конечно. Ама ќе одберам некои тесни за да ми се познава газето напрчено и колковите да ми се отцртаат :lol:

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Најпрво, сакам да упатам честитки кон Вики, и Ози, за победата на Федерер! :clap:

Друго што сакав да кажам...Нели, 3 години од смртта на Тоше е денес? Ги менував каналите на телевизија, и на скоро сите српско-хрватски програми, забележав емисии, песни, или било што во чест на Тоше. А на нашиве канали, само на Сител, ако не грешам, имаше една краткометажна емисија и толку. Каков народ сме ние македонците, ако не си го почуваме и сакаме тоа што го имаме, ок во овој случај го изгубивме, ама пак, треба да покажеме малку почитт. Како може, србите и хрватите повеќе да го ценат Тоше од нас? А ние, неблагодарен народ. И без почит. Ништо не цениме.
    Срамота. :|

17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Срце, не се чуди! Така е кај нас секогаш!
    Инаку ти благодарам за честитките еве и од име на Вики!
    Федерер е прекрасен на овој турнир, и ме радува кога го гледам! :inlove: :inlove: :inlove:

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Пропаднав во земја бре.
    Имам нередовна менструација цел живот и кај најде баш сега кога ми доцни мајка ми да ме испрашува пред татко ми на маса кога сум требала да добијам. И викам па требаше неделава. :o И татко ми одвај го голтна залчето и вика СВАДБА?
    А јас се прееееееесрамив. Викаааам алоооо луѓе у ПМС сум, ќе ми дојде.
    ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нека дојде иначе ќе пукнам. Сеа само на тоа мислат сигурно. Дури почнав и јас да се загрижувам и да си ги преиспитувам симптомите.
    :?:
    Зини земјо голтни ме!

19. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    Сакам да кажам...

it's time to be a big girl now... and big girls don't cry ;)

20. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

....главата ужасно ме боли,ми недостигаат некои драги личности,би сакала да се тука,да се напиеме по едно кафе и да се изгушкаме ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.