Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

Сдк убав ден :)
    Е море море што луге имало на овој свет ццц

2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

СДК куќен совет- идеало место и време да се докаже најмажиштето во зградава! |(
    Дерете се погласно, никој нема обврски, зошто нели, недела е денес! ПРОСТАЦИ ЕДНИ! :swear:
    со какви луѓе јас го делам влезот...

СДК денес денов има потенцијал да биде убав. МОжно е да се растеретам малку :)
    Имајте и вие убав ден :*

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Се навикнав на облаци сега ми смета сонцево :)
    СДК дека ќе одам на куглање, ај да видиме и тоа што спорт е :) којзнае дали ќе имам сила да ја подигнам куглата :D како и да е ќе има смеење :D

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк кој ја измислил биофизиката физиката математика стварно нешто му фалело во главчето ... :rofl:

Пуста јас ништо не разбирам ... и затоа филм ке си гледам се изнервирав со книгиве 20 мин една страничка ја читам а има 200 ... ќе си паднам поштено :)

И денов е стварно некако убав ... позитивен онака .. а претежно мразам недели .. хмм чудно :^)
    :rofl: :rofl: :rofl:

5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Прекрасен ден. Надвор има сонце. Позитив. Излегувам надвор на прошетка. Се надевам дека нема да ми заврне. Ве сакам сите! :*

Ова сонце ме расположи! :* Ехх да го имав тука...:wasntme:

http://www.youtube.com/watch?v=5w4x5kHO_cQ

На Tabby му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Сакам да кажам...

СДК дека половина од петочната вечер ми е во магла.
    Не се сеќавам баш што правев муабет , важно знам беше весело и пијано и во виното е вистината.
    Жими мама не знам како ме скроила во илјада бои, ама во една вечер се изнасмеав и се намуртив и се расплакав и се разнежнив , го вртев копчето за расположенија како луда.

Морам да кажам дека жените од друштвото на Хуго се страшно непријателски настроени и нехаризматични, за разлика од мажите. Мажи како мажи, се смееја и муабетеа, додека овие беа крвничко настроени и настрвени.

Сакав да речам -Што ти е проблемот ма?
    Секоја си го е*е својот дечко.

Или ти го посакуваш случајно мојот?
    Или пак твојот има сексуална фантазија која ме вклучува мене? :rofl:

Немам друго логично објаснување за тоа непријателско, женско, конкурентно меркање.
    Море марш, кокошки едни.

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
  8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Тренди , капа ти симнувам :$ . Поцврст став од твојот за тие што само љубоморат и гледаат се освен себе не сум видела :) :*
    Вчера цел ден во град го поминав . За чудо од 11 сабајле до 9 вечер со дечко ми бев . Ќе видиме накаде ова оди :lol: За на крај да ми се јави тетка ми и да не покани на вечера во Дал Мет Фу :)
    Имам 2 писмени за спремање , Клетници и Чајлд Харолд . Ме мрзи , попрво би земала да се лакирам :tmi:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк ме насмеа постот на Трендафилче! :)
    Едвај чекам да заминам од дома, само ќе ми фали интернетот, но ако имам прилика ќе ве следам помалку, ќе чекам нешто... или можеби не, како и да е, Оззи ве сака!

10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.634
    Допаѓања:
    2.474
    Сакам да кажам...

сдк на вакво прекрасно време јас учам... :(

11. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

.... Намрштен ден. Не ми е нешто како што треба. Што е проблемот? Зарем е воспитувањето на мојата помала братучетка? Па што има јас да се замарам со тоа..
    И реков јас на тетками, кога ќе порасне, ќе и бега од дома, ај, ај. Сега се лигави кога ќе ја допрат, а она тепа. Само со четири години ова.
    Убаво е тоа, ама не со семејство. Надвор со другите нека праи така.
    Ама што се замарам јас со тоа, не е моја ќерка...
    Ветувам дека јас нема го воспитувам моето на тој начин! :!:

П.С. Оваа историја ќе ме убие.. Заедно со прва и втора светска војна, јас отидов во потрага по трета! :lol:

12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

пф пф пф хороскопов вика дека ќе се расправам за глобални проблеми днес :D
    а мене денес паметот ми е само на едно место....вака ќе ви го опишам :d: :music: :dance: :drunk:
    кад би мени питали
    сви би само плесали :rock:

...заборавив да ви кажам, сум се изненадила од една девојка која ја познавам одамна ама никогаш не сум имала некој добар муабет со неа (строго професионално)....ја видов случајно после две години и се судрив со неа на врата...девојката ме поздрави со насмевка од едно до друго уво :D ама незнам дали тоа беше цинично или од к*ртоазија :^)
    Како и да е, не е лошо да се знаат што повеќе луѓе, контактите се скапоцена работа во денешно време ;)

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека кога на луѓето се им оди добро ... сами си го уништуваат тоа што побрзо од пуст страв дека нешто кога не очекуваат ке тргне наопаку ... е зошто постојано луѓето се песимисти ... цела група на факултет песимисти ... Ајдее да си ја чукнеме главата на време и се ке биде океј ... нормално е секој човек да западне во депресија некогаш ама како бе цел живот да гледаш се црно и да го кривиш животот за се а не си презел ништо да си го подобриш ... Абе од луѓево околу мене ништо не може да се научи ... ццц ... место родителите мене треба јас нив да ги воспитувам еее такви времиња дојдоа :rofl: што да се прави ... чаре нема .. само трпението е спасение за се ... и насмевка ... мала голема сеедно битно од срце да е .

И како што еднаш тедибеар кажа денес ке си повтори :Секој проблем ке биде решен вака или онака ... некогаш и негде ... на овој или оној начин ... ма не е битно ... битно е дека пак ке дојде оној супер период за кој вреди да живееме Ама уште побитно е да не се откажуваме и да не хистеришаме на секоја пречка со која животот не тестира

е ова сакав да го кажам . :) :) :)

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Теди , убаво кажа . И мене , кога ми е убаво од страв сама си расипувам . Зошто сме такви ? Место да си оставиме да ни е убаво , ние го упропастуваме . Чудно :lol:

15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

такви сме срце мистерии нерешени ... и не се чудам некогаш дури и сами себе не се разбираме ама се плаашиме тоа да го изговориме ... па после си се смееме ... склони сме кон тоа да си уништиме се ... и после кога сме во депресија полесно ни е ... :)

И сдк дека јас имам страшна фобија од змии и духови ... и кога ми праат муабет за тоа неможам ни да спијам ... и сега вечер нема ни да спијам благодарение на еден другар забеган скроз . 8)

16. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=cZgeWKSV2UE
    песнава ми ја пушти една феминка... да да, една виолетовка! ;)
    не знам зошто ама кога ја слушнав осетив топлина во душава... :hug: :hug: :hug:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Сакам да кажам...

Ни неа не и е лесно, ама ајде!
    Here comes the sun, again! :sun:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

СДК а бе приметувате колку филозофии маваме на форумов? :^) :D Ах бе жени, ако не ја тупиме нема да не биде... :?: :wasntme:

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК If God is a DJ, life is a dance floor, love is the rhythm, you are the music.If God is a DJ, life is a dance floor, you get what you're give, it's all how you use it... ;)
    Деновиве баш и не се чувствувам најдобро, но барем во мене го има она што ги расположува другите, иако јас не сум среќна. Барем некого можам да го расложам и тоа ми дава капка надеж. :)

На teddybear и Go-Girl им се допаѓа ова.
  20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

иии уште нешто да кажам... Никогаш нема да дозволам жената на брат ми да напише за мене нешто лошо или па да мисли нешто лошо ... на ова ме поттикнаа постовите од феминки кои имале лошо искуство со сестрите на дечковците. ЕЕ брат ми си има златна сестра.. тој ке си ја е*ка и ке си живее со жена му не јас :rofl: ке си ја сакам каква и да е ...
    Ветувам !!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.