Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Ах леле што убаво си мирисам на бекутанче :D

Друго што сакам да кажам е дека ги сакам премногу малечките деца , толку се чисти искрени и си живеат во свој свет кај што лошото не постои . Ајјјјј душииииииии

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

Се уверив дека постои нешто наречено криза (климакс) кој ги фаќа жените и МАЖИТЕ над 40 години :lol:
    Еден почнал да бара ороспии и да ги финансира, а дома има деца за мажење/женење.... :fubar:
    Друг е љубоморен на секој што ќе ја погледне жена му (а таа е далеку од атрактивна - сосем нормална личност)...па доаѓаат рестрикции на ПОЛУотвррени блузи (за деколте не правиме муабет) и што уште не :talk:
    Трет само се фали напразно, кој бил што бил, што постигнал во животот....а после неколку чашки незнае ни дома да си појде...ништо од тоа што го има постигнато не го постигнал сам, докажано е со факти :!:
    Како петли на буниште, адолесценти не им се рамни....само да докажат дека сеуште се оние силни мажишта како пред 15 год. ....ех тоа машко его....имам впечаток дека цел свој живот го ориентираат спрема него, СЕ само егото да им биде задоволено :rofl:

Така си ја анализирав околината и денес на мета беше оваа група :D Значи цел живот си имаат некои свои бубачки, само се менуваат периодично во зависност од годините :tmi:
    Кој за што....жените за мажите :lol:

3. MeLL

MeLL Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк од денес водам нов живот! вежби секој ден нормална исхрана мора да се стави крај на ваквиот неконтролиран живот :D

4. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

СД ви К никогаш немој да кажете никогаш.Не судете,не критикувајте...не знаете животот што се може да ви приреди. :x

bona, Phyramide, violetblue and 3 others like this.
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека ги читам почетниве мислење и не можам да се начудам колку сум била простичка. :lol: :$
    За 360 степени се имам свртено од тогаш - на подобро се разбира. :) Само што ја снема таа позитивност во мене, на моменти ми фали, но сфаќам дека сегашното не е песимистичко размислување туку е само реалност. Повеќе не пакувам се` во шарена обвивка. ;)
    П.С. сфатив дека како растеш кругот на пријатели се стеснува и се намалува. Остануваат само вистинските. :*

Trendafilka likes this.
  6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

^^ Мхм, мене ми викаат дека сум била песимист, јас само им одвраќам дека сум суров реалист.
    Тоа е тоа.

Кој вели дека животот е фер? Денес , ни крива ни должна, си го окркав, а знам чија вина беше, ама мама и тато ме учеа дека тужи-бабите не поминуваат никогаш добро, па ја презедов вината пола-пола.

7. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Сакам да кажам...

леле ама дволични луѓе постојат! :@ ух како се нервирам :@

8. happygirl

happygirl Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека последниве неколку месеци живеам во затвор..и тоа со дупли решетки.Едните ги поставив самата за да се заштитам од злобата, лицемерието, себичноста на сите околу мене.А оние другите ми ги поставија,кој намерно,кој несвесно..Во секој случај се чувствувам осамено тажно.И покрај тоа што во животот имам неколку личности на кои вистински можам да им верувам без да се плашам дека ќе ме изневерат(иако и со нив има исклучоци).Сите останати се само познаници,лажни пријатели,обични минувачи без значење.
    Но, се гушам веќе.Сакам да излезам надвор. Доста беше овој затворен начин на живот, овој затворен круг на луѓе кој никако да се прошири.Преку глава ми е од ограничувања од сите страни: од дома,од надвор,од секаде.Едноставно ова не сум јас повеќе.Личноста што бев се изгуби во некој лавиринт и сега се обидувам да ја најдам пак.Кога се сменив толку многу?Зошто?Чувствувам дека почнав да го губам и она кое мислев дека ќе го имам секогаш-моите амбиции,соништа,желби..Мора да ставам стоп на оваа ситуација.Не сум јас за вака!

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Ме пука депресија, страшна депресија и баш ми е сеедно во врска со тоа. :|

10. Zamzara

Zamzara Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК имам нова слика на профилот со логото фемина ;) !!!

11. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк факултетов млади ке не умре ... не можам да седам многу на нет имам 30 задачи за УТРЕ ... а сега влегувам од сабајле ... е не се здрави значи .... ;( а моиве дома ми пукаат сеири ... :( ќе видат они кога ке бидам јас шефица па ке ми бараат пари :lol:

И сдк дека една колешка денес ме извадила толку од такт како никој до сега во живототв ... никој не успеал толку да ме изнервира ... леле ми идеше да и акнам една столица од глава да се освести ама мудро си поќутев :rofl:

12. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

^^ Сите ги фаќа депресија. :| Незнам што ми е. Се чуствувам потиштено, тажно, осамено. Незнам кај води ова.

And I will love you, baby always, And I'll be there forever and a day. Always. :inlove:

http://www.youtube.com/watch?v=HQuWaegFz-w

13. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК А, бре македонче мое сирото полно со комплекси!!!

Веќе не можам да дишам од секојдневно соочување со исфрустрирани ликови кои единствена работа што ја знаат е како да му се пикнат на директорот во аналниот отвор ! Мислам, Боже сачувај ме од такви ликови, ама неминовни се бре нема и нема спас од нив! Ги гледам просто и се чудам... Живот имаат ли? Освен попикување на директорот, друга преокупација :?: Трудно богами, трудно, што би рекле нашите браќа Бугари! Па ово нема ни у Београду, а богами ни у Уганду! Ваков лицемерен, лигавичарски, потпикнувачки народ, стварно немам видено !!! А и не сакам да видам, се изнагледав за цел живот!

14. Smilly

Smilly Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека цел ден сум.. :x Незнам кај ми е главата :$
    Како овој ден да не постоел за мене...се околу мене ми е чудно :lol:
    СДК дека утре правам тест англиски па одвај најдов време за фемина :tmi:
    И сдк...абе ми фали форумчето...ми фали летото..ми фалат форумџикити
    Порано по цел ден висев на фемина,сега само на 5 минути да видам што има ново,хороскоп да прочитам,и да шкртнам некое мислење :doh:

Лав ја грлс :l: :f:

15. CupCake

CupCake Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека не можам да ја поднесам настинкава.

16. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

СДК КОСТЕНИ!!!!!
    Готово, дојде есен, ме фати манијата за костени. Печени, варени, костен пире и све живо и диво со костен за јадење! Костен е радост, мајке ми! Се удавивив во тенџерево. Ни на мајка ми, ни на сестра ми, ни на дечко му не му дадов. Себично створење, сама си ги изедов. ]:)
    А најмомент , е кога се шетам на плоштад и замрзнувам цела, и од некаде ме влече мирис на печени костенчиња...ме мами, ме вика... и после си ги греам рацете со фишек во рака.
    Уф....[​IMG]

Сакам да ви посакам пријатна вечер. Одмарајте се, релаксирајте се.... И јадете костени!

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека мозоков ми изветреал заедно со ацетонот изгледа. :wasntme:
    Мрза светска, учам, учам... никако да научам. Мама ќе ја чекам да ми раскажува, така одма ќе сфатам. :$ :D

18. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека сакам да заспијам и цела зима да ја преспијам и да ме разбудите на први јуни, оти немам за ништо време и многу ме мрзи и многу ми студи и многу сум болна ;( .

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Дека ако земам да ја читам Вероника реши да умре, истото ќе го решам и јас.

20. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк убав понеделник 8) Се исплати вежбањето, решив се на тестот по математика :)... Уште еден доказ дека трудот се исплаќа ..Иако времево е тапа ќе се обидам да останам позитивна до крајот на денов..Уживајте во оваа дожлива понеделничка ноќ феминки ;)

Thread Status:
Not open for further replies.