1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.823
    СДК дека има многу чудни луѓе. Се една колешка лом се направивме и после тоа ми збори како ништо да не било :roll:

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека како ми тргна денов од сабајле... Прво се успав... врти сучи погрешна маица облеков,а немав време да ја сменам,тргнав накај школо и ми текна на автобуска дека ја заборавив слободната,тргнав пешки и од брзање за 5 минути сум стигнала,заспав на час,дојдов дома брат ми го зезнал месинџерот... ко дете од 2 години е ... уште не научи дека линковите автоматски што се праќаат од МСН се вируси...па уште не признава... сега маки мачам да го оправам некако,ми се спие ми се плаче ама ако си легнам вечер нема да можам да спијам...

3. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    СДК, дека денс денов нешто не ми е ко шо треба... Цел ден ме боли глава, ми се спие, не ми е арно :( Ама ај ваљда до вечер ќе се опоравам :( :( :( Да се надеваме...

4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.411
    Допаѓања:
    143.182
    Сакам да кажам дека многу ми недостасуваат одредени луѓе на форумов кои одамна не сум ги прочитала, како и други кои ги читам многу поретко од порано.

Сепак има и некои кои се тука постојано, и тоа ме радува :D

5. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    СДК дека не било лесно по цел ден да трчаш по шалтери каде што работат теткици кои врска си немаат од тоа што го работат :evil:

6. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    СДК дека оние од ЕВН немаат милост, на цела улица од кај мене им ја исклучија струјата за 2 неплатени сметки...
    Луѓето се социјални случаи и живеат од една мизерна плата, и наместо да им овозможат да плаќат на рати, тие им ја исклучуваат струјата... жалосно е ова што се случува во нашава држава...

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека решетеа и кај нас оние од ЕВН. :lol: Значи денес им е ептен работен и плоден ден :x Хах, ама и викање и карање имаше :lol: :lol: :lol:

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам дека секогаш наидувам на луѓе кои што се стварно терсен,кои што се леви едноставно незнам како да кажам,со тоа драстично однесување на тоа “ кој сум јас „ и се однесуваат како што они сакаат,како што нив им одговара,а и покрај тоа делат памет на секому исто како да пропoведаат некоја си своја филозофија.Разбирам секој си има право на свое мислење,ама едно исто кога ке збориш тоа па тоа,веќе досаден стануваш,ми е смачено од такви луѓе,јас викам дека го прифаќам секој човек таков каков што е,ама па претеруваат и едноставно не ти дозволуваат да си ги оствариш своите цели,како за инат,уф се нервирам,незнам веќе,неможам да сватам како може да постојат такви луѓе со надуено его,едноставно не ми е јасно.

9. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    Не се нервирај Горданче и твоето его ќе дојде до израз. ;)

И СДК денес денот ми е прекрасен. :D :D :D

10. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Денеска сум многу изнервирана... се ми оди наопаку.

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    СДК... дека ме боли глава, ужасно. Денес од 8 до 3 бев на факс, ми се наполни главата со информации, плус ме изнервира дотичниот... Ама и јас сум глупава, паничарка сум, и ете ти беља, сега не можам на раат да заспијам, те гледам филм, те ѕиркам на нет, те ми се јаде нешто. Одвратно чувство во стомак имам, а баш си мислев дека денес ќе се одморам.
    Килав ден, едвај чекам да помине. Среда, каква може да биде! Средно жалосна :mrgreen:

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.858
    Допаѓања:
    163.428
    Си најдов една дадичка што носи маичиња од Бершка,Страдивариус,Фанкифиш, H&M,Пимке...итн итн...и сум си среќна и на никој не му кажувам!Хихихихихихи...Лилит не оди на шопинг по светот,светот доаѓа кај Лилит! :lol: :lol: :lol:
    Прееска се товарив како човек...има да им се изнаносам цело лето,ама и Теранова многу слатки евтинки маичиња има...просто да не можам да се сопрам...

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    The world is mine...
    Бар за миг...

14. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    цело време си мислам дека е петок.
    Сакам петок да дојдит.
    И по неа саботата.
    И саботата да е ..... самтинг специјал. 8) :mrgreen: Ит вил би.... ааааааааааааааааахх

15. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека не ми преостанува ништо друго освен да се помолам на бога утре географија да не ме испраша... предходниот пат кои глупости ги налупав... кај ми се спиеше,кај незнаев ништо :lol:

16. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Јас СДК дека бев вцера на кастинг, па ме викнаа пак..па ми рекоа ке се јават..вртев хулахоп. денес однесов другар на кастинг, и мене мирекоа дека треба да ми дадат хулахоп...и ако е така ке ме има на реклама..се радувам, и незнам што да мислам аааааааа..се ми се вртиу глава што ми кажале како ми кажале. Остана на тоа дека ке се јават.

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.823
    Саншајн ти посакувам да ти се оствари. Ќе ти биде заслужено :D Па ќе се радуваме сите на форумов со тебе ;)

18. done

done Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    74
    СДК дај боже да го положам колоквиумов, па после тој наредниот оти ке се мрднам од матрејалов жими се :?

19. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    тенк ју тенк ју..после се частиме сите...мн сум нестрплива дека денес ми кажаа на оние што ке снимале ке им дале хулахоп да вежбаат, и на крај кога излагав таа рече дека треба мене да ми дадат и затоа сеа се мислам..ај д ане праиме оф топик ке не караат сориииииииииииииииииии :D

20. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    SDK

Ljubavi mi smo mnogo toga hteli,zajedno
    Samo ovo nismo smeli,nikada
    Nije smelo da se desiDa ja tebe a ti mene izgubis?

Prosli su aprili ko vozovi kad prodju
    Izgledalo je kao da je gotovo
    Postoje mnoga mesta na kojim nismo bili
    Al neko te je drugi odveo................

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.