Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Сакам да кажам...

^^СКД ми се допадна песната мимс..прв пат ја слушнав :)

mims-89 likes this.
  2. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека се истресов по дома.
    Цел саат се мислев што да направам за да се размрдам, а вежби се досадна работа. И си ја рокнав песнава, цел влез да слуша, и се изнаиграв како блесава. Ех, само да имам храброст така да играм во јавност....крш ќе направам се :rock:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JNjO0Busqog?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xe1600f&amp;color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JNjO0Busqog?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xe1600f&amp;color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Мислев да спијам, ама ова игравњево ме размрда до коска. И така да си знаете, коа немате што попаметно, пуштете си музиче и играјте!
    И сдк дека временцево е погодено за шетња. Може вечер на кино да одам, и така сум решена денес да заборавам на обврски и книги!!! Слобода....

3. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека Вики му се држеше добро на Васко за разлика од некои кои му стануваа на сред емисија...а тоа он што го направи сите ние веќе го видовме вауу само глупак он испадна.....

Сдк Какво гушкање добив од дечко ми уште рано насабајле ( не баш рано ама ја станав во 3 така да на мене ми е сабајле)...обожавам добри почетоци на ден...мммм

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека прв пат се случува на 19 од месецот лимитот да не ми е поминат. :D
    А се растурив од данлоудирање... по се изгледа дека ќе остане нет и за аплоудирање ново видео ! :rock:

5. sexybaby22

sexybaby22 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк ми се поврака од личности како тебе!
    Зарем не помисли дека ке имаш последици од тоа што го направи? :puke:
    Одвратна си ми. Те Сметав за најдобра другарка но сега веке не.. Повеке не постиш во мојот живот!
    Сдк зарем секогаш мораат да те разочараат баш оние на кои најмногу им веруваш :worried: :( :x
    Сдк ми се расипа денот :tmi:

6. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк секогаш има некој кој ќе ти го расипе расположението и за еден момент ќе се натажиш. Ама нема да може и овој пат. I Love when I'm happy. Party time. ;) :*

И Сдк и кажам на Трендафилка дека добив само пофални зборови за есејот и дека многу и се допаѓало на наставничката како сум сумирала сè и сум склопила во едноставни реченици. Ми рече дека е кратко и јасно, а сепак има повеќе од некои есеи на другите ученици кои пишувале секакви глупости. Во главно најдобар есеј од мојата паралелка беше мојот. Кога ме праша од каде сум истражувала и кажав: "Го прочитав постот на Трендафилка, таа ми помогна". Фала, благодарам, не постојат зборови со кои можам да ти се заблагодарам за помошта. :*

Trendafilka likes this.
  7. Speechless

Speechless Популарен член

Сакам да кажам...

СДК, Светот би бил подобро место,ако те нема. :hai:
    Полнолетен си , ама во паметот твој.... Не ми изгледаш така. Ајде ќе видиме вечер,што ќе ми филозофираш. :wasntme:
    Ги испративме на екскурзија,и со тоа и завршија еуфориите за неа. Ќе дојде бе и моето време,и мене ќе ме испраќаат :D
    Мирисам на некој парфем Адидас,и најубаво ми мириса, кутрата таа цел и го потошивме. :D
    Доста кажав, така?
    А заборавив....... 2ра смена, отидов во 1 саат, се вратив во 4 саат.
    Ма уживанција. 8)
    П.С. Не бегам јас, поштено си искачам :rofl: (шала,немавме веќе часови,мислам доста беше за денес :) .)

Lux likes this.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Каде отиде насмевката? Дали луѓето се смеат веќе воопшто? Колку само е тмурно расположението. Нема веќе ведри и позитивни лица, само намрштени, замислени, тажни... На лицето може да им се прочита дека им натежнале проблемите... Ах ќе види ли и македонскиот народ бел ден...

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека некој ден и ова ќе го доживеам:

СТАТИСТИКИ
    ______________________________________________________________________________________
    Вкупно мислења 222356 • Вкупно теми 2838 • Вкупно членови 15789 • Наш најнов член Стојна

Бабо ? Зар и ти на фемина ? :o

karak, Go-Girl, Gordana10 and 4 others like this.
  10. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК чао фемина,отсега ќе бидам само пасивна,ќе читам а нема никаде да ме има.ова не е фер,толку па да немаш еден заеднички муабет со тукашните со исклучок само на неколку кои на рака се бројат.чао :hai: различни размислувања имаме кои само од моја страна се почитуваат а од туѓа страна ни случајно,само нож може да ти забиваат во грб :x :x не ми се верува

11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

^^ муабетот за аватарите те испровоцира па да дојде до ова?

извинете за оф-топик.

12. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк ... Глупав и напорен ден ... |(

и сдк Life is no nintendo game ... !:|

13. RainBow

Сакам да кажам...

И сега што да прават останатите членки? Да те молат да продолжиш со пишување на форумов? Ах патетично барање на внимание. Извини вака, ама ако не ти се пишува не пишувај веќе и тоа е тоа.
    И поради една, едина тема да се откажуваш мислам дека не иде и тоа не остава баш сјајна слика за тебе :)

Offspring and Wild.Child like this.
  14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК се бањам, се мачкам со бекутан, ми се лади сокче, купувам благо, облекувам гаќички и го чекам Хуго. :)
    Сета моја хистеричност и нервоза ќе ја преточам во еден долг, уживачки, СЕКС!
    Кутрото дете... :rofl:

julie77 likes this.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Ти завидувам :envy: Мојов абер нема |(

16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

^ СДК зошто? :|
    Да не сте претерале на славењето по повод 11 месеци?
    Море, ти си го исцедила.
    СДК дека не се мрднувам од Феминава, леле Боже, 2 часа сум залепена на столче откако се вратив од работа...

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Трендафилче, каква 11 месечнина, ти викам, абер нема. Којзнае шо му е. Ама ми е гајле, ќе се праам и ја на Тошо ]:) Ми заврши почетокот на месецов од тогаш само 2 пати |(

18. RainBow

Сакам да кажам...

Се придружувам на постот на Трендафилка :rofl: Само да го разбудам мојов и стартуваме :lol:
    Ама ај нека си поспие уште малку да си поседам јас на фемина :rofl:

Trendafilka likes this.
  19. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека луѓето секогаш мислат дека тревникот на комшијата е поубав :?: Метафорично кажано за животот ... не ми текнува правата мисла ;)

и сдк мислам дека една другарка ме позна ... ме потпрашуваше за фемина ... Сеедно е ... нека ме чита ќе научи многу работи :rofl: :rofl: :rofl:

20. Speechless

Speechless Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...
    Вкупно има 273 онлајн корисници: 72 регистрирани, 8 скриени и 193 гости (базирано на последните 30 минути)
    Ме иритира ова скриени! :devil: :D

Thread Status:
Not open for further replies.