Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.191
    Сакам да кажам...

СДК на Офи- период е ќе помине. Само насмевка на лицето, а дечко ти игнорирај го и ти малку да види како е. Ајде :*
    СДК абе јас наопачки ли сум родена? Ако на сите им е мачно мене денов ми е најубав. Ако сите се насмеани тогаш јас сум претепана.

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

Гледаш како ти погодив дека си напротив многу емотивна само што тоа сакаш да го потиснеш... :^) Оффи исплачи се..колку што ти се плаче..знам како се осеќаш ама тоа е живот.Ние не го бираме.А секој има проблеми вакви или онакви кај некого помали кај некого поголеми...Ајде се ќе се реши еден ден и ќе се чудиш како си се деприрала сега...Мора да биде подобро.

3. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК јас не сум створена за ваков напнет ивот, сакам опуштено, сакам смирено, можеби сакам и динамичност но толку нервозни и избрзани случувања ми го пореметуваат секојдневието! Не можам да се носам со оваа напната атмосфера!
    СДК не знам нити што да преземам, јас и не сакам да преземам било што, сакам она што ќе го сторам да биде вистинско, да биде решение, да биде нешто што ќе ми ја смири душата, што ќе ме извлече од овој лош период!
    СДК полесно е кога можеш да го идентификуваш проблемот, или барем личноста носител на проблемот...а јас не можам!
    СДК имав лош ден... комплетно лош ден!

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк размислувам и смислив дека убаво баба ми викаше ... Немој внучко да одиш со дечко што го сакаш ... најди си дечко влечко тој да те сака живот како царица ке живееш ... :lol: Е ваков дечко да си барете :D

ИИ мислам некои антидепресиви да ви препорачам ама освен чоколадо и добар филм други не ми текнуваат :| а и добра партија спиење .... :?: Знам дека можете да се насмеете ...ке поминете преку се ... јаки женски сте сите вие депресивки :* :* :*

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.687
    Допаѓања:
    24.063
    Сакам да кажам...

СДК дека сум претепана,изморена,исцрпена!Па се става ли предавање од 6 до 9 часот алооо??? Тоа треба луд да си...Како на вечерна школа да одиме а не на факултет...Аман, само нервози оваа учебна година..А кога ќе се сетам дека за неделаипол ми се колоквиумите- се ежам! :@ А ништо немам научено..Добар дел ми е и нејасно. :@
    Инаку,добро беше се до 6 часот :) Убаво поминав со дечко ми,си добив и подароци :) Го обожавам :inlove:

6. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

СДК работата е дали да плачеш или да се смееш ... што не ќе измислат луѓево за малку внимание |( , ај измислуваат - измислуваат, ама барем нека се информираат за тоа што го кажуваат, а не да тресат зелени |(

7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

СДК дека ептен ме мрзи да пишувам ...ама ете ќе напишам два -три реда :)
    Си купив сјај и ич не ми се бендисува ќе одам утре да го сменам. Стискајте сите палци за да ми го сменат !! :D

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам...Далеко је Америка,још је даље Аустралија ал су даље УСНЕ МОЈЕ ШТО ЉУБЕ УСНЕ ТВОЈЕ... :( :( :( :( :( ;( ;( ;( ;(

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк дека сакам да си фатам дечко кој ке ме извлечи од депресииве,комплексиве мои...кој ке ми ја разбие монотонијата во животот.Само каде да се бара кога сите такви се само склони на кратки љубовни авантури и ништо повеќе....Ахххххх!!!!!! (тешка воздишка) :?:

10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

СДК Ја ме ја мене пак :lol: :lol: очекувам да ми дадете идеи како да го изненадам дечко ми кога ќе се видеме овој викенд ,здравје.Пишав јас во темата изненадување па ај бидете креативни :)

Ви благодарам однапред ! :)

11. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

СДК како за вторник, денов излезе доста продуктивно! Убав работен ден без нервози, убаво кафенце, убаво ручече, убаво друштво, убаво гушкање и за крај убаво винце :drunk: Ммммм... Да може секој ден вака, ах од што ли би се пожалила! Арно ама, проклет Марфи уште утре рано насабајле ќе ме тресне од земја да не се радувам премногу и да си го заборавам денов, затоа што до петок осеќам дека душата ќе ми ја извади :lol:

Марфи мој мил, за денов верувај ќе ја платам казната и тоа пута три ;)

12. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека некои девојчиња немаат попаметна работа па си се дигаат на Фејсбук. Боже, што ми се случува со генерацијата? :x :x :x

13. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Сакам да кажам...

СДК мразам маркетинг и економија воопшто. Не ми е јасно зошто мора вакви глупи предмети да ставаат кај шо не им е место!

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Некако сум вознемирена и ми игра срцето, ми се плаче, а зошто? Навистина незнам...
    Еххх за инает не плачам!

15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.573
    Допаѓања:
    11.135
    Сакам да кажам...

СД и К на офи...И јас се пронаоѓам во твојот пост...
    Во последно време чувствувам нешто,женски инстинкт...Денес на социологија кажавме дека човекот немал инстинкти,само животните...Ама ете чувствувам...Не му значам исто како порано,нема веќе внимание,немаме излезено 4 дена...Порано секој ден бевме заедно,а сега не ми се ни јавува.
    Не знам дали си замислувам нешто што не постои или сепак има нешто...
    Пари од дома не ми се бара,а ми требаат...Се нафрлив мозолки од нервоза,почнав да качувам килограми.И не...не сум во пмс. :doh:

16. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум многу тажна ;( ;( ;( ;( ;(

17. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам преживеав еден пренапорен ден! Сабајле станав и реков : ко преживи - причаче! И ете преживеав и сега ми останува само да се сеќавам на денов, што полека изминува. Планирам наскоро да си легнам бидејќи сум преуморна. А богами од 9 до 23 да си на нозе не е лесно. :D

18. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    116
    Сакам да кажам...

скд. дека ги купив чизмите шо си ги меркав :clap: рамни, лаковани со врвки и полни со крзнооо :hug:

19. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

сдк :whew: доста веќе, прво предавања, па учење, пак вежби, за крај есејот и у ... факултетот :devil:

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека веќе е подобро :) Се средија делумно работите, за некое време ќе се спакувам и ќе ме нема од мизеријава за навек!

Го сакам кога ме разбира и кога ми е рамо за плачење :inlove:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.