Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

е што попрво да кажам ...

Едвај чекав дома да си дојдам ... и не можеше во автобус да ме испогазат повеќе .. епа затоа си седнав на крај ... :rofl:

Сакам да кажам по денешното предавање математика решив за на испит дека ја оставам и многу ми е гајле :rofl:

Друго сакам да кажам дома многу ме мазат и пазат зашто многу учам па не ми даваат домашни обврски и јас им враќак со моето успешно образование ... барем до сега ... :lol:

Е сега пак ке си ги фатам хемија задачите зашто повеќе од 15 ми биле грешни ... пуста јас 8)

и сдк едвај наоѓам сили покрај толку песимисти околу мене по цели денови јас да си бидам оптимист... ама така решив и ваква ке си бидам 8)

и уште нешто да ви кажам вака за крај .... абе многу ве сакам и ми недостигате ... ај за недела две ке ве дружам по цели денови не се откачувате од мене така лесно ... :D ајт ве гушка тедибеар :hug: :hug: :hug:

На Ferhunde-L и blond им се допаѓа ова.
  2. maricence

maricence Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    13
    Сакам да кажам...

бејб, само едно кратко советче, немој во милион години, да се потпираш на некој, колку и да докажува дека е искрен и можеш да му веруваш, без разлика на полот, знај дека сама си родена и сама ќе си умреш :)
    не ти качувам да останеш самец, просто не им верувај на луѓето целосно, верувај со резерва ;) а за дугарки да не зборам, само излагај на кафе и правете плики муабети, немој да им се искажуваш многу многу, каде си била со кого си била што си правела денес или вчера, мистеријата те прави поинтересна :)

3. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Многу сум заљубена... Најмногу! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На ludacaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк подобро е да згрешиш во оригиналноста, отколку да успееш во имитирањето :!: Значи ги жалам тие што постојано се трудат да имитираат некого..Зошто не се обидат да бидам свои :?: Ќе бидеме посреќни ако навреме ја сватиме едноставната вистина, дека секој живее најмногу во сопствената кожа, а не во туѓите очи.

На Ferhunde-L и HeidiDiWalt им се допаѓа ова.
  5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Сакам да кажам...

Јас да си кажам , ама знам дека вие си знаете.
    Во мене се крие многу еротика :tmi:

6. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека во последно време машкиот пол се однесува многуууу чудно ..... :@ Како да ги заменија местата со женскиот пол! Ти да ги викаш да излезат со тебе , да правиш се да го привлечеш нивното внимание а тие или се срамуваат или ладнокрвни :devil: . Каде исчезнаа храбрите машки се прашувам секој ден ?! :x :swear:

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.899
    Допаѓања:
    24.167
    Сакам да кажам...

http://www.facebook.com/pages/Kaj-otide ... 66?ref=sgm
    :D

8. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

сдк дека изгубив голема личност во својот живот. порано го мразев нејзиното име - Роза кога тато ми кажуваше дека и јас требало да бидам крстена по неа.. мразев и тоа што секоја вечер ми давала дебели парчиња леб само за да ме здебели .. мразев тоа што никогаш не направила ни едно јадење како што прават бабите за внуците и внуките.. мразев што беше ладнокрвна со мене .. мразев што ми ги броеше залците додека јадев .. мразев бидејќи поради неа се смрзнувам и секогаш малце ми фалеше да се помочам бидејќи немаше да ми отвори .... сега мразам дека премногу ми е жал што ја изгубив, мразам бидејќи ја повредив со многуте работи што и ги имам искажано .. мразам што не ја видов пред да замине .. мразам што ми недостасува толку иако се инатев дека кога нема да е на овој свет нема да пуштам солза, а сега во црно облечења правам океани ..
    ми фалиш бабичкоо ....... ;( ;( ;( ;( ;(

9. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК со смениве, тотално ми се поремети спиењето. Во 8 си легнав, бидејќи ако не си легнев ќе ми се подуа очите од што ми се спиеше,и сега станав. :sweat:
    Сега цела вечер дежурај Спичлес, така ти е... :|
    А кој ќе трпи 1ва недела од следната недела, незнам. Станување во 6. А порано од 1 , никако легнување, и да си легнам во 1 ќе заспијам..... Ах :doh: :tmi:

10. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

СДК дека веќе на никој нема да му верувам , освен на себеси. колку повеќе си добар, толку повеќе те газат и се дупло ти се враќа :envy:

На maricence му/ѝ се допаѓа ова.
  11. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк дека книга не фатив цел ден, си спиев, си се најадев, па на пц и така... ама не можам веке, се јас па јас, има таму и неиспрашани бе, па нека учат тие еднаш...а онаа глупавата по македонски знам дека ке ме праша ама ми е гајле
    и сдк прв пат го глеам татко ми ваков :| никогаш не е бил ваков песимист

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.269
    Сакам да кажам...

Сдк ме фати шопинг еуфорија...леле,леле...се плашам.Утре...ќе летнат парички...штикличиња (страшно многу мразам да ги носам,а исто толку многу СТРАШНО ги сакам како изгледаат!Сакам чевли бре!),палтенце,фармерчиња,џемперчиња и козметика!Јеееј!
    Продавачките ме сметаат за многу одлучен човек и стално ми викаат дека сакаат муштерии како мене!Ама јас им правам финта,прво незабележително разгледувам,дома одлучувам и одам да си го купам без втори размислувања!Ха! :D

И ууух...сакам да имам доволно да си го задоволам своите хирови и желби за MAC четки и по некоја палета со неутрали!Или NARS стварчици...
    Ме мрдна учењево готово....

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Дека изедов пола пакетче ресани ]:)

И сакам да кажам, онака од темата за девојката што се плаши дека ќе биде искористена... Незнам до кога сексот ќе го сфаќаат како чин за да докажеш некому љубов или за да го задоволиш мажот. Пишав негде дека сексот си е обострано задоволство и не е никаков доказ за љубов. Без разлика дали машко или женско, нема право да си го скрати тоа задоволство. крај, точка, финиш! Простотилуци бре, ќе ме искористи. Ете може јас ќе го искористам бе! Ќе си легнам како кукла нека си заврши работа мене ќе ми биде убаво, него не толку. Божеее, зар уште бре има вакви??? :fubar:

На De-lovely и mims-89 им се допаѓа ова.
  14. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Сакам да кажам...

Сдк дека Offsping ме воодушевува со мислењата и дека во многу работи ми личи на мене :) :)

15. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    Сакам да кажам...

Денес
    Го мразам времево.
    Го мразам школото.
    Ја мразам настинкава.
    Ја мразам глупавава програма по телевизииве.
    Мразам што сум женско.
    И по ѓаволите,мразам да читам долги постови.

..Не се приметува дека имам менструација,нели? :sun:

И зашо нема смајли со протези?! :punch: :headbang:

16. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК имам планови за денес, комплетно испланиран ден... но СДК и дека имам сила да се носам со такви денови, имам сила да работам и да вложам махсимум од мене! Сонцето од сабајле ми давда позитивно расположение, сакам сонце посебно во такви октомврсики есенски денови! :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
    Имајте убав ден сите!

17. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Сакам да кажам...

СДК дека си се наспав најмногу на свет, денес е многу убав ден, ветувам дека нема да ме мрзи и ќе го искористам денов најмногу што можам, и ќе учам малку ама и ќе шеткарам. Еве и настинката си оди, така да се ќе биде во ред :D ж

18. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК дека решив да не идам на факултет, дека ќе седам дома и ќе учам, продолжен викенд, има се 10ки да напраам од 1ви

СДК дека мама ми прави најубаво кафе и го пијам баш сега :)

19. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    Сакам да кажам...

како се прават бебиња??
    (одговор од дете) Бебињата се прават кога си добар, и мама ке ти роди братче или сестриче и после бебето е главно дома и џабе шо ти си добар :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    ете тоа сакав да кажам :lol: :lol: :lol: :lol:

На mims-89 и Whatsername им се допаѓа ова.
  20. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК, еве се спремив за школо, и сега отидов. :)
    и ако пак го чекам автобусов повеќе од 15 минути ќе се фрлам пред првата кола, и ќе ги прашам да ме префрлат до школо :rofl: (што ти прави чекање на автобус, дури да мислиш за самоубиство! :rofl: )
    Научив! :geek: И многу ме изреволтира тоа што учев.. Ах македончишта како ве користеле :clap:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.