Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, дека млеко со мед е неизоставен дел од секоја вечер, додека сум трета смена на форумот. Сакам да ви кажам на сите да бидете малку поактивни навечер, сама ли да седам ? :devil: И сакам да кажам дека ми дојде преку полов орган од Џеврие, Феркунде и незнам кои таму од досадната серија :devil: :devil:

2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.192
    Сакам да кажам...

СКД се подреков синоќа, се срчкав со ѓубрено. Ах, некој ден како ќе го тепам. :lol:

3. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    Сакам да кажам...

СДК ми се спие и утре треба рано да станам...ама ме мрзи да си легнам :?:

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Сабајле осетив дека малку сум настинала, ама сега веќе ништо не ми е, сама се излечив со топли чајчиња, мед и лимон, без апчиња. Природно си е природно. Ама не Вива сокови, туку домашни чајчиња :) Сега одам на спиење, оти алармот во 6 нема ни да го слушам ако поседам уште малку.
    Гушки за тие што остануваат трета смена, лојалните феминки ;) :hug:

5. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

Се почесто почнав да останувам трета смена, како да не ми е доволна втора на работа :lol:

6. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

СДК и јас си направив (кога ти го прочитав постот) :lol: исто така Сдк дека имам подочњак до колено и дека сум гадно настината! :@ Ух одвратно време! :swear:

7. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

СДК денов ми беше каша попара! Ах проклета професија 8)
    Имам воспаление на мускули, јадам како да ми е дупнат желудникот и уморна сум :| ѓ
    Не стигнав дури ни да си ги наранам миленичињата на Фејсбук! :( :tmi:
    А утре од седум пак работно..=( Ај бар по пат ќе исшопингувам нешто во Центар, мислам дека си зслужив неколку добри парчиња, а и тоа додатно ќе ме мотивира да работам...И за да ми светне денов, си направив ново аватарче, од корсетот од Треши во кој се вљубив на прв поглед :inlove: Белким тоа ќе ме разнежни :)

8. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    116
    Сакам да кажам...

секој ден е ист ! доагам, си седиш, зјапаш во мониторот...едно необавезно здраво од твоите корави усни...заминуваш бодејќи го моето срце небаре исфрлаш некои отровни стрели од твоите зелени очи.ако...отровни, а толку и годат на душата.секој ден е ист..ти, јас и и таа...полугласна музика.а ако обрнеш внимание ке забележиш дека не е секој ден ист! има толку многу ситници кои го прават денот поразличен од оној претходниот ! само обиди се да забележиш...твоите погледи, моето расположение, твоите движења, мојата насмевка...твојата критика мојата солза....ништо не е исто ! секој ден е се различно! дури и чуствата не се исти ! посилни се со секое ново отчукување на срцето....сакам да кажам .... *** те сакам !*** :l:

9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДк дека многу знам да кренам паники без потреба... дури и мајка ми ми се смее, и пак нема да можам мирно да спијам... хипохондрик невиден

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Лесно е во светот да живееш според мислењето на другите, лесно е во самотијата да живееш на свој начин, но голем човек е оној кој сред толпата со совршена леснотија ја зачувал својата индивидуалност.

морав да ја споделам со вас :$ преубава ми е.

На De-lovely, LivingGlam, Go-Girl и 5 други им се допаѓа ова.
  11. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк добро утро!!!!! конечно видовме сонце па мислам дека и за тоа се чуствувам подбро, уште се расонувам :D но сепак позитивно сум настроена денес и со многу надеж. се радувам на викендот и покрај тоа што времето ми минува премногу брзо. се надевам дека ќе можам утре да си направам супеер шопинг стварно нема смисла ми требаат мн работи :D ама пусто не ми се шета. ви посакувам уабв ден и се надевам сонцево ќе не дружи во текот на целиот ден и цел викенд. ENJOY :rock:

12. bile991

bile991 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    10
    Сакам да кажам...

Сдк дека успешно го направив есејот по социологија и сега мерачки си јадам пастрмајлија со јогурт :lol: :rofl: :tmi:

13. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК добро утро феминки! :coffee: Имајте убав ден!

14. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Е колку сакам вакви утра!! Уште кога ми е малку подотворен прозорот па можам да помирисам какво е надвор :) Лепота!
    Ако за ништо друго, барем за овие сончеви денови ја сакам Македонија. Ептен сум полна со енергија, ми се чини дека батериите ми се фул, дури и деке ќе прснат!
    Ви посакувам убав ден. И убав старт на викендот. :*

15. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    45.679
    Сакам да кажам...

СДК дека јадам чоколадо со цели лешници,странско не е од нашките :D мммм и преслатко е....и сакам да кажам дека ме исполнува она што го гледам низ прозорецот, убав сончев ден.Друго сакам да кажам дека малата комшивка ми се мота овде и цело време ми вика ЦУВЕШ ДАДО(да сум ја нацрвела :D )ептен е златце...се си е кај нас со мајка ми прават сојуз :D И дека после планирам да си се разгалам со средување,депилација,маски,купки и такви ствари,да се обновам за престојниот викед :emo: И тоа е се што сакам да го кажам некому :)

16. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Сакам да кажам...

СДК дека it will be a good day!Го чувствувам уште од сабалје... :lol: :)

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам , утринските зраци од сонцето ме разбудија ! Што ме израдува тоа ! :wasntme:
    Сонце! Па тоа очекував ...
    Само што надвор е смрзнувачка, т.е. тетко сонце дај малце скриј си ги забите. :lol: Сакаме топло, не ладно сонце :tmi:
    Сакам да кажам² , седам со пешкирот на коса, бањарката на мене, а + треба да се облекувам, шминкам, пеглам ... Спремам книги.... :?: Ќе немам време, ама секогаш имам време да ве дружам феминки ! :!:
    Ве бакнувам, имајте убав ден! ;) :* :*

18. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.587
    Допаѓања:
    11.166
    Сакам да кажам...

СДК дека најмногу поддршка очекував од мама и тато...Најмногу од нив! И се разбира дека треба да очекувам,сепак тие се моите најблиски...
    Спуштање на телефон поради тројка на очекував.Фала мамо,фала многу..

19. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Сакам да кажам...

СДК конечно дојде петок..журките почнуваат..а од понеделник пак старата песна..

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Багуфченце, СДтиК дека родители се, не може одма да ти речат во ред е ајде тројка, не е страшно.... Мора да покажат заби ! Затоа ич ама ИЧ да не ми се нервираш !!!!
    Јас те поддржувам(ако ти значи нешто) !!!!!!
    :* :* :*

П.С кога се случи јас да добијам прв пат во животот 1, моите не ми зборуваа цела недела :lol: :rofl:

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.