Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

и СДК на работа сум викендов :@ :@ :@ :@
    И после пак зборувајте дека државната работа е убава :@ :@ :@

2. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

СДК дека денот е преубав...Ми фалеше форумов..речиси цел месец не бев тука |(
    Може малце да заостанувам,али тука сум да знаете :!:
    Вежбам,модерирам,спојувам,разделувам :geek:
    СДК дека планирам да направам некои промени во моето животче :tmi: ,па ако се испадне добро ќе бидете информирани!!!
    Имајте убав ден..Ве сака вашата Вик(и)че! :* :hug:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  3. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

Сдк конечно петок..
    Аее цел викенд ке морам да учам :/ другата недела ми е преполна со тестови :|
    Зошто секогаш јас се наогам во вакви сотуации. Начи каков баксуз сум ! :@

4. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека џабе ми е викендот кога нема да можам глава од книга да кренам! :@ Секој ден од наредната недела правам тест, а испрашувања не бројам. И што ако правиме екстерни?! Мора да не малтретираат сега? Па не сум ни јас робот да научам 5 предмета за 2 дена.. |( Ќе пукнам навистина.. Преку глава веќе и од школо и од се. :swear:

5. MeLL

MeLL Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    85
    Сакам да кажам...

СДК преубав ден само за шетање но штета што нема со кој
    инаку викендов и јас ќе неможам глава да кренам од книга но предосеќам дека цел викенд ќе висам на компјутер и ќе го збогатам дневникот за уште една две тројки :worried: :D

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк знаете како е кога си ги гледате очите во огледало ... и очите ви се убави и стаклени а всушност се полни со солзи ... Срцево ги тера да излезат и да ја извадат тагата што очајно ја кријам длабоко во себе и создавам лажен лик за мене во туѓите очи ... се плашам дека нема да бидам победник во оваа војна меѓу двете јас ... осеќам напад од емоции кои не ми се допаѓаат ...солзите почнаа да течат ... ќе се обидам пак да ги потиснам и нема да дозволам тагата на површина да искочи ... нека спие таму длабоко во мене !!! :devil: :devil: :devil:

сакам да сум си весела .... :!: Мозоче мое ајде собери сила да го победиме срцево ... барем овој пат ... или тешко тебе !! :!: :emo:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Mече, ај не нервирај се! Знам дека сега ете вака изгледаш (само во женска варијанта)

Мозочето се смее, а ти ;(
    Ајде биди весела насмеана победи ја тагата
    :hug: :hug: :hug:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

хаха блонд .. ме изнасмеа со сликичките ... иста сум скроз(само женско ) ... ми пројде мене .. ме фаќаат кризни моменти ама се ослеснувам па добро е ... Фала најмногу ... Те гушкам најмногу :hug: :hug: :hug: :*

И да не бидам офф топик ... Тата мата сум за учење ... ја средив биофизикава 8)

9. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

СДК дека нешто ненормално ми се случува во главата.. на работ на депресија сум.. и колку и да се трудам неможам да излезам од тоа црнило..ми се плаче ми се викааа :(

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

СДК ја сонував Оззи! Сме се виделе некаде, незнам каде :lol:

СДК изедов цела пита ]:)

СДК ќе одам во библиотека конечно да ги вратам книгите, ќе ми лупнат една казна до небото ]:)

СДК кажувам неповрзани глупости и везе си немаат со целиот текст што го пишувам :D

СДК отидов да пушам цигара :smoke: :smoke: :smoke:

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Пред некој ден имаше еден настан на кој присуствував и со мене беше пожелно да земам друштво, некој од семејството, некој поблизок. Сите имаа обврски, па си го земав бато со мене :D Со триста убедувања дојде и ни пола од вечерта не беше помината почна да мрчи за дома да си одиме :lol: па ми вика вака....ај најди си некој дечко да си го влечкаш вака со тебе, а не да ме замараш мене...што убаво ќе си бев дома сега и ќе си играв игрички на компјутер, а не да дремам овде и да се досадувам :!:
    Си викам во право е детето....ама па јас на колку родителски имам појдено и колку пати до 2 ноќе сум му правела проекти и сум му пишувала домашни :rofl:
    Се замислив колку би ми бил празен и досаден животот без брат и сестра :?:
    Да нема со кој да се насмееш, да се налутиш, да се караш....со кој да правиш бељи по дома :tmi:
    Како што ти требаат мама и тато, така ти требаат и дада и бато....а подоцна во животот и партнер и семејство и дечиња.....сам човек не е за нигде и за ништо :!:

На ma4o4female, Bozica1980 и teddybear им се допаѓа ова.
  12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

“The one you love and the one who loves you are never, ever the same person.”

На TinaM25, senza.parole и viki44e им се допаѓа ова.
  13. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Дека ќе излезам да го дишам гадниов ми град.

Ама кога го дишам со Бобе, Кабадајата и Ленка, се чини поубав.
    Ми треба помош.
    Сериозно.
    :(

Кошмари имав вчера, не сакам да ги имам! Боли, на моменти, ептен здоболува.
    А се видов, со овој... Испадна, дека подобро ме знае, одошто јас сама себеси. Треба да му заблагодарам што е свесен и не е бесен.
    А јас му се нафурав.
    Уф, колку сум за никаде некад!
    Гушкај, гушкај ме, петок. Гушкај ме додека не ми го извадиш срцето низ грло. :emo:

14. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Ми се допаѓа денов, прекрасен е. Ми се допаѓа и тоа што станав во седум и до 12 незнаев каде ми е главата од обврски. Ми се допаѓа што доручкував со мама во ресторан, како пред многу години...
    А најмногу ми се допаѓа што си направив шопинг, поготово на панталоните и `парталчето` особено им се радувам. :lol:
    Најдобра беше мајка ми, кога ги зема кесите да види што сум си купила.
    Гледа, гледа, и стига до `маичката` ја дига со два прста, и збунето прашува: Што е ова парталче?
    Јас: Свилено туниче бе мамо! (ја гледа цената и ми вика) Ти нормална ли си? Па јас ќе направев дупка на марамите од баба ти и ете ти туниче :D
    Бтв. принцезата моја има добиено и неможе да ме дружи во трчање, и немам изговор за повторно да здувнам од дома бидејќи тон работа на компјутеров имам ;(
    Ех, а јас на фемина си седам.... :hai:
    Да се порадувам де малку на алиштава и ќе работам .... :emo:

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

... дека сум среќна, најсреќна коцка .
    Се радувам што сум жива.
    Што утре ќе имам полна куќа гости.
    Имам ново парфемче.
    Вечер ќе мирисам на чоколадо и ќе се гушкам со другарките, ќе мавнеме по некое коктелче и многу СЕИР.
    Ептен ми се трачари, невидена сеирџика сум. :angel:
    Не сум ситничарка по природа, ама ситниците ми го прават животот.
    Како ми се пее, чудо невидено.
    Утре купувам микрофон... :P

На HeidiDiWalt и teddybear им се допаѓа ова.
  16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека ми фалевте!!! Многу! :devil:
    :* :* :*

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

оооо мисс си викам сон е или ти стварно се врати ... и ти ни недостигаше .... :* :* :*

и сдк дека родителите ми се како деца .. ништо не разбираат леле ... се окозив со татко ми за фејсбук додека се разбрав .... |( плус му се изнасмеав па навреден беше .. епа не можам појако од мене беше смеењето ... Ајде тато знаеш дека те сакам :* ... Дури и го пуштив од мојот фб да игра игри ... Барем ке седи мирен некој саат ... а мама ке ми биде благодарна :rofl: :rofl: :rofl:

18. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Сакам да кажам...

Сдк дека за околу еден час ќе бидам дел од еден опасен бал под маски.Добро де,не во буквална смисла на зборот,ама ме разбирате мислам :) Издотерани женски фигури,со една мисла во глава(да им се задоволат интересите и после чаос), ќе се ќипрат во неколку редови,а меѓу нив и јас...Алиса во земјата на чудата :^) Не бев јас за ова и уште не сум,самооо тука сум се нашла,па некогаш мора да се игра како другите ти свират.Отидов јас да намонтирам фризурчето малце и штиклици да си одберам,не за друго,да не рушам просек таму,па ако е бал нека е маскембал :D

На Queen.S му/ѝ се допаѓа ова.
  19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

СДК цело тенџере супа!!! Морковчиња, ѕвездички и бибер си пливкаат во мојот надуван стомак, моментално! Веќе три дена по ред супа! Не за друго, многу ми е вкусна, и топла и ми мириса убаво...уживам да ја јадам. А како што сум трганала ќе почнам со цевка да ја шмукам! :rofl:

СДК и благодарам на Шилеа за уште една прекрасна песна. Секогаш нејзините творби ми носат насмевка :*

На Shelea и teddybear им се допаѓа ова.
  20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

и на мене вадат насмевка песните од шилеа ... се внесов во оваа и приказна си замислив ... :rofl:

И сдк конечно оној брат ми вечер ке си дојде ... токмак со денови немам со кој да се рчкам и тепкам (поише ме тепка ама не е битно)... :lol:

И сакам да кажам .. благодарение на Оффи сега се фаќам симс2 да играм и три дена не станувам ... :$ заборавив колку се мачев сите ди ги симнам а не сум играла цела недела ... ццц лоша сум ... :x

И сдк дека ми се јаде нешто благо ама кој да оди до продавница тоа е многу далеку ... има дури една минута одење ... :rofl: :rofl: :rofl: Пуста мрза 8)

веее гушкам сите :hug:

На Shelea му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.