Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Сакам да кажам...

СДК дека тешко им е на оние што си одат, но уште потешко им е на оние што остануваат позади.

2. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Скроз сум во паника!!! Лепотицата моја (што има добиено) последниве денови збесна (за парење). Предходниот циклус избега кај питбулот на комшијата се спари...Ајде гледавме питбулчиња...
    Денес и е осми ден од циклус и сабајле буквално ја прерипа портата (комшиите што ја виделе се потресоа од гледката) Два часа ја немаше, и си се врати женската со еден корпулентен волчјак дома, коски ми се смрзнаа кога го видов.,..Уште па му се влече тоа каишот по земја којзнае кое дрво го откорнал...
    И сеа шо? |( Лисици треба да чувам... :wasntme: Дај кажујте некое чаре тие што чувате куче, постои ли таблета `ден потоа` за кучиња или истата што е за луѓе да и ја дадам :$
    Ти :swear: ам ор :swear: јата!

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  3. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Во Битола сум си го чекам либетоо :) Се смени планот во 5 за 12 :lol: овде ќе си спиеме :D

Значи човек никогаш не знае што го очекува !

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Алис може да ја однесеш на чистење, распрашај се мислам дека некаде кај католичка имаше ветеринарна амбуланта која го прави тоа. И од сеа кога ќе добие купи и пелена и чувај ја дома, или врзи ја ама многу јако, имам слушнато дека кога се врзани несакаат да се парат. Еххх колку проблеми сум имала со тоа, абе у бокс ми се пикаа џукелчиња и уште неможам да сфатам од каде влегуваа :D

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Ариел , мора да постои некој со кого ќе можеш да споделиш нешто што ти тежи , без разлика дали е тоа добро или лошо.Во спротивно навистина ќе ти тежи .

Ако во животот имаш вистински пријател тој во тагата нема да ја избрише твојата пролеана солза.Вистинскиот пријател ќе направи да пролееш уште една ,но таа да биде од среќа.
    Поздрав душо до тебе :)

6. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Сакам да кажам...

СДК дека животот е убав, никогаш незнаеш како ке ти се насмевне. :)

7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека џабе е да е денот убав, кога луѓето што ги сакаш не се добри... СДК мамо оздрави! :(

8. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Ценам што баш мене реши да ми ги кажеш тие тајни, на некој начин да се исповедаш.
    Покрај сите караници и плачки.
    Е па, те сакам бе. Вредело да трпиме и чекаме, сепак сме најдобри другарки. :l:

9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.406
    Допаѓања:
    16.800
    Сакам да кажам...

СДК НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ ВАКА!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Како е можно ова???Јас за се крива...јас ова јас она...многу ми е тешко...Зошто љубовта е толку тешка?

10. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК конечно сабота! Е сега има да се одморам за сите непреспани ноќи кога се дружев со книгата :) Има да се изнауживам и плус на два родендени сум,и денес и утре!Од денес сум на relax ;)
    СДК2 GirlLove немој да се нервираш толку,знај дека љубовта е тешка,дека некогаш колку и да се трудиш е залудно!Ајде,не тагувајј,се ќе се среди :) :hug:

11. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.406
    Допаѓања:
    16.800
    Сакам да кажам...

Фала Мацуш...но ова е претеризам веќе...нз дали да кажам..мн ми е тешко...со недели не сум спиена..се заради него...паднав во депресија...пополека се излвлекувам од неа...дома не можеа да ме препознаат...ФАЛА уште еднаш...сега знам дека имам уште една плус поддршка да одам понатаму...мн ми е тешко...не ми верува..мисли дека сум го изневерила..другите така му кажувааат...демек сум се дружела со некој колега на факс..сум се чачкала со некого.. :( ах ГОсподе....јас ништо не сум направила а тој ме обвинува...

На macysh му/ѝ се допаѓа ова.
  12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.207
    Сакам да кажам...

СДК денов е прекрасен, само за прошетка, но треба да седам дома да учам. Ах така е кога си шетам , се оставам 5 за 12.

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека мака мачам да типкам по тастатурава со ноктиве. :D
    После вака ќе и правам :
    [​IMG] :)

14. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

скд дека сношти си поминав најлудо :rock: подиумот не го оставив рамнодушен :D сите ги разиграв :dance: ..
    и сдк дека правиме ајвар :lol: сега си дојдов од надвор што помагав :wasntme:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК се секирам за Оффи.... Којзнае како е поминала на работа.... :^)

16. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Стави вештачки нокти ? :)

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк дека не може повеќе да ме болат глупавиве крајници и уши и глава и осмицава мораше да ме стегне пак ... или нека порасне или ке земам и ке ја откорнам со клештите на дедо ... само да болело еее безосетни органи :lol: :lol: :lol:

и Сдк дека ДОБИВ ... е да ... не се нервирав овој месец па денес добив за разлика од претходниот кога ми прескокна зашто бев бетер и од најлош случај за на психијатар ... :)

амаааа ... Секогаш има едно ама ... Кога имам добиено сум невозможна ... и како темпирана бомба и вечер се молам никој да не ме влече за јазик зашто не знам колку ке трпам пред да им кажам што мислам ... и воопшто нека не ме нервираат зашто јас не се поднесувам сега а не па друг да ме поднесе ... :rofl:
    ајде нека помине една недела да ми заврши и раат да сум пак !!! :devil:

и сдк се плашам од моментот кога ке го погледнам во очи ... се плашаааааам како ке изреагираме двајцата се плашам од се што може вечер да се случи ... буквално цел ден ми се тресе срцето ... знам дека не ме разбирате ама јас се разбирам !!! уф ... тешко мене ! :x :x :x

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    Сакам да кажам...

сдк дека сеа станувам од спиење.. па добро утро на останатите "ранобудни " :lol: :lol:

19. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

Сдк баш убав ден .. ајј се чека вечер да си го видам мојот сакан :)
    Само што излегов од туш кабина и се смрзнав :/ .. Да се средам и одам кај другаЧКа ми :D :D ии се надевам дека вечер ке имам најубав помин :)

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Па така некако и сега со две боички пишувам по тастатура. :D Вештачки се, ама не се познава ич. :) Надградба сакав, ама не можам да одам во школо со толку долги нокти. Овие само за викендов и ќе ги вадам. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.