Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ова фејсов страшна работа бреееј мајката! :^) Нејќам појќе муабети преку фејс и мсн. Сакам во живо. Да ја видам храброста. Да видам што се можат да ми лупнат в лице. Дали можат да се соочат луѓево со реалноста и вистината. Дали можат да бидат искрени. Или сепак говорот на телото ќе открие дека лажат и дека не се толку храбри како што се замислуваат. :!: :fubar: Ај да ве видам! :)

2. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека сакам и јас некој да ми посвети внимание и да добијам(пријатно)изненадување :wasntme:

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека мнооогу гадно се зезнав. :fubar:
    Пуста култура моја, требаше да си излезам одма, не сте дошле на време - чао пријатно !
    Цела вечер ја окапав со гости... Требаше да си излезам како човек, ич око да не ми трепнеше. За друг пат памет во глава, ми се плаче најискрено дека не излегов, а морам цела вечер да учам. :sweat: ;(

Едит: моиве сериозно треба да размислат и да ми купат повеќе инчен монитор. 80% од десктопот ми е со икони. :wasntme: Ме мрзи да го чистам. :D

4. Forgotten

Forgotten Популарен член

Сакам да кажам...

СДК и мене ми се насмеа среќата... бар за сега :rofl:

5. kate21

kate21 Популарен член

Сакам да кажам...

...поминав прекрасно попладне, се греев со вино, скара и прегратки...доброто друштво секако беше добро, ептен.
    Сега останува само да размислувам, иако се што пред време се мисли, мене не ми излегува. А бебето кое го чував прееска ми разбуди мајчински инстинкт, па само тоа може да си го размислувам.

Љубов...самоубиство...
    ...го чувам јас него, ама повеќе тој мене...
    ...се сакам да кажам, ама не ми оди добро изразувањево...вечерва...поднапиена сум и ладна...

6. specificone

specificone Популарен член

Сакам да кажам...

Одам да спијам, знам рано е, ама утре треба рано да станам имам многу обврски.
    Лека ноќ :*

7. anima

anima Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека не сум открила ниту една девојка од форумов што би ми била позната :)
    Сега имаше еден коментар од марама во темата за соперничката како можна пријателка на форумов па ме подзамисли дека рече открила свои познајнички...ако некој ме препознае мене одма да ми се каже :lol:

8. Tenkai

Tenkai Популарен член

Сакам да кажам...

Морам да признаам, многу интересна вечер! :)

9. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека барам по нетов слики на девојки што барем наликуваат на мене и нема ;( Е како може? Па нели сите имаме двојници?
    СДиК на Анима не си ми меѓу познаничките :D

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека во понеделник правам тест музичко.
    Кај се видело и слушнало музичко тестови да се правеле. |( Уште наставничката по тој предмет тест да ни даде фалеше.
    Си купив нови старки - сиви... најдов баш во есен за да шлапкам по вирчиња. :D

11. anima

anima Истакнат член

Сакам да кажам...

Мила,не алудирав на тоа дека ме знаеш само интересно ми се виде да си познаам некоја другарка или воопшто познајничка,а баш би сакала :D

12. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека денес...т.е утре или како и да е ќе биде ден полн со обврски,но сепак на крај ќе излезе убав ден.Женска интуиција,претчуство,не знам како да го наречам...Дефинитивно ме фати роденденска еуфорија,дечко ми заборави дека му е роденден,а јас секундите ги броев за да му честитам прва,да го гушнам најсилно и да го бакнам искрено :)
    Ете и сега овде ќе му го честитам роденденот,ќе му посакам уште многу години да си го слави заедно со мене и моите романтични изненадувања и да биде весел и позитивен секогаш :)
    Бушавите момци направија атмосфера вечерва,добро беше,не се жалам...
    Среќна сум...Не ме мачи некој проблем,некоја нервоза и притисок.Дури и лицето почна да ми се чисти,јеах! :rock:
    И да...сега ќе одам да си се најадам едно убаво и да си легнам како танторче во кревет.Не ми е голем г*зот беее...Фустанот ми го прави таков.. :lol:
    Ајт добра ноќ на сите од расположеното (читај ретко расположено :!: ) багуфче.

13. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк многу ми е тешко..немам и сила повеќе да напишам :( Се распаѓам ;( ;( ;(

14. savana

savana Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ептен убава вечер :D

15. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Сакам да кажам...

СДК преубаво си поминав, не очекував дека вака ке испадне. И
    СДК изненадувањето беше прекрасно, не го очекував ова од нив..Ве сакам мој Бест френдици.. :* :* :*

16. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк дека си поминав најубаво со колегите од фаааааааааааааах леел еј ваква вечер сме немале,малку малку поише сум пивнавта али пак доубра сум иикам више пола сааат кој ме збори за арно нека е кој не тит му хахха ве сакам ситеееееееееееееее :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

17. BeYourself

BeYourself Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека ќе треба да одам да мелам пиперките, наместо тука на фемина ... :lol:

редактирам - промена на планот, нека си мелат другите пиперките јас идам дома на топличко да измијам некоја чинија :D :D

18. 1209

1209 Форумски идол

Сакам да кажам...

Ај леле што убаво сонценце...е баш ми е мило бе што си станав раничко :!: Сакам да кажам дека тато ме пофали дека сум била многу смирена во последно време :angel: :D (инаку јас и тој во очи си бркаме,јас секогаш се дерам,тој секогаш вели не се дери,а и тој се дери и така си збориме :D)СДК и дека имав многу убаво утро...си појадував на тарса со појадокот во скут,сонцето над мене и студените плочки под мене :worried: ама ако убаво ми беше :)После планирам да ги измкнам друшките од дома да шетнеме низ град, ми фалат многу :worried: И тоа е женски.Имајте убав ден :*

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

... дека многу мразам :devil: да менувам , т.е. враќам работи во продавница.
    Во состојба сум да го фрлам купеното или да го чувам, само да не го враќам.
    Мајка ми од друга страна, само демне да не и се погоди нешто, па да го врати триумфално и да крева галама. Мислам дека тоа и е некое потајно хоби и пасија.
    Враќање и менување работи во продавница.

Па девојки, имате нешто за враќање / менување?
    Мајка ми е спремна :D

20. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Сакам да кажам...

Се се сведува на еден лајк |(
    Докаде ...на колку се спремни само за да добијат висок рејтинг , да добијат на популарност.Единствено што добиваат е етикетa- "Само за една употреба"!! :^)
    Зошто фејсбук стана еротски сајт, рај за педофилите, има ли некој намера да превземе нешто во врска со овој гол тренд ?!

...oстанав без зборови :x

Thread Status:
Not open for further replies.