Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

[​IMG] НЕ ВАЉДА!!!!! Како дозна, каде?

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

^^ Кога ќе го загледам и личи навистина. Само што Тони Зен има поразвиено тело. :)

3. viku

viku Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Па и поинтелегентно делува од Лазар.

Не бе, не ми се верува!

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК се што лета не се јаде...

На Go-Girl и Phyramide им се допаѓа ова.
  5. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

Лазар татко на Тони Зен ? :o .. не ми се верува !
    Зошто постојат толку дволични луге бре ? Зошто ? .. Живот .. јбг :)

6. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Моли се на Господ тоа што го слушнав да не е вистина.
    :^)

7. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.642
    Допаѓања:
    11.340
    Сакам да кажам...

СДК тешко ми е...Не можам никако да решам нешто по физика...Ах пуста нека остане,се` ми поремети годинава! Туку не толку физиката,физички знам да го поставам ама математички не знам како да го решам.Леле пуста јас,што ме снајде...
    9*10(на деветта) * 1,6*10 (на минус деветнаеста) * 1,6*10 (на минус деветнаеста) / (врз) 5 на квадрат..

Уф :tmi:

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Вчера посакав малку динамика во мојов живот и ете ми се деси...
    колоквиум динамика порано одколку што требаше :@

„Внимавајте што посакувате, можеби ќе ви се исполни„ - порака на денот!

9. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    Сакам да кажам...

сдк дека ни 1 саат не спиев, од учење цела ноќ, право на факултет... сега па и ни го кажаа распоредот за полагање на колкоквиумите и се повеке страф ме фака..
    главата ненормално многу ме боли, ама нема спиње.. продолжувам пак со учење :( :( :(

10. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

... го имав најубавото будење на светот :inlove:
    И една од најромантичните вечери досега.

Наоружана со Буковски, мирно го чекам крајот на раб. време.
    Ми се оди во кино и сакам нови чизмички. Рамни, за да можам да пешачам повеќе.
    Нема пешачење во штиклички.
    ФакАт!

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.095
    Допаѓања:
    1.142
    Сакам да кажам...

СДК...1/4м = 25цм

Прикачени фајлови:

• bg_jbg.jpg
      bg_jbg.jpg
      Големина на фајлот:
      34,2 KB
      Прегледи:
      93
  12. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ОФИЦИЈАЛНО СЕ ПРЕДАВАМ.
    Што е многу, многу е !
    Не можам да издржам некој 5 дена во неделата по 7 часа да се изживува со мене. ИМАМЕ И НИЕ ЖИВОТ. Не можам да го поднесам новиов систем и крај. Демек моево... последно најлесно - како не. Натрупав слаби оценки уште на почеток на година, се ми е сплеткано, помешано... минуси фрчат на сите страни.
    Тие што го донеле законот за екстерното тестирање нека си ги набутаат тестовите во г*з! Ваква тортура никој не може да трпи само за да не им укинат од плата на милите невини душички. Материјалон е натрупан, несоодветно објаснето... така е кога сме ги одбрале „најмудрите“ да ги составуваат учебниците.
    Ми се плаче кога ќе ми текне што ме чека понатаму. Ми се плаче дур го пишувам постов. Главата ме боли секој можен ден, хронично ненаспана сум.
    До година за упис никаде нема да ме примат, ако воопшто ја поминам годинава.
    Ама искрено не се ни замарам веќе со ништо.
    Да имаше полза, цел викенд ќе ги учев смотаните 40 страни исполнети со дефиниции напишани со најситен фонт и некоја сликичка чат - пат, но која корист кога сето тоа ќе го заборавам за една недела ? Многу сум изнервирана денеска, премногу.

На baguf4e и girl12 им се допаѓа ова.
  13. grozdenceee

grozdenceee Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

СДК дека само што станав и убаво се наспав :)

14. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

јас па едвај чекам екстерни :) , епа да видиме тогаш внучето на тета што ќе напиши, а што кикето :P
    вајлд ти не се грижи толку, има време до крајот на годината, ќе си ги поправиш оцените, а на екстерен според мене само нагоре можеш да одиш, пред 2 години кога ги дадоа тие што од кец не мрднале цела година, се надеваа на 5ка, се имаа напишано, многу лесни беа, најважните работи само ги имаше :)

15. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Кике, тоа едвај чекам и јас. Што е до мене - раат би била да ми ги дадат книгите да научам се и кога ќе појдам на 10 ти јуни да ми дадат 2 предмети да полагам. Проблемот е во тоа што ние секој можен ден правиме по нешто наставно, а за испрашувања да не спомнуваме. Си играат со нас како сакаат. Не пратат на часови, запишуваат се можно. Секој ден на неколку ученици тетратките ни ги земаат и ставаат оценка според напишаното... да не набројувам натака. А што дека на тестирање добијам 5 кога оцената од наставникот мене ми стои веднаш до таа оцена ? Двете влегуваат, сакале или не.
    Волку строго да ме држи некој што до лани го мрзело да го одлепи газот од столче за да напише нешто на табла и да предаде лекција не сакам. Ама не им чини така кога им земаат од плата.

На TheKiketoo и girl12 им се допаѓа ова.
  16. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    959
    Сакам да кажам...

И ја радо би правела екстерни ама на 2 предмети а годинава ќе правиме на 4,многу е сепак, а да земиме во предвид дека годинава ќе иам и матура а најверојано ќе идам на факлутет кај шо се бара приемен ехехеее 100 теста треба да поминам.

Заборавив да се пофалам вчера ни даде текливче физика а не ни закажа бе тест алооо шо прет :(

17. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

.. Мразам кога некој ме лаже свати веке еднаш.Доста више со тие твој измислени приказни дека ме сакаш.Знам дека не е така,за џабе се трудиш да ме убедиш во таква апсурдна приказна. Те сакав и ке те сакам но веке вака не бива. Бај бај. ;(
    Се согласувам со тебе вајлд ;) . Имаше протести али за ништо џабе сите се силеа а никој не дојде |(
    Кога ке се сетам дека неделава ми е препуна со тестови ми иде да се фрлам од прозор.
    Не испомачиа :|

18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека цел ден куцам семинарска и ми иде више компјутеров од прозор да го фрлам :^)
    СДК дека денеска (покрај куцањево семинарска |( ) направив едно добро дело и сум пресреќна :angel:

19. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Сакам да кажам...

И јас така размислував додека бев средношколка, мислев дека повеќето што го учиме е непотребно. Ама верувајте ми дека кога ќе станете студенти и кога ќе видите колку работи сте пропуштиле, ќе си речете - Што не учев кога требаше! Затоа не се жалете многу, се што пишува во тие учебници може некогаш многу да ви се најде ;)

20. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

кај нас физика во целиот живот на никој му нема закажано тест, стално дава кога ќе и текни
    вајд бре кај вас па претерувале стварно, кај нас само хемија така запишува постојано,а за испитување и тестови, па и ние постојано правиме
    во глобала сите професори си се однесуваат како до лани, т.е. кој ќе му ги пофали ноктите, чантата, блузата, парфемот и сл. си имаат посебен третман, а за другите кој ги е*и

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.