Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Сакам да им кажам на сит што планираат да одат во Шутка (гледам доста заинтересирани) да пазат зашто таму мн се краде :)

2. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Сакам да кажам...

СДК конечно и јас здивнав со учењето, за момент..сега ке се одморам и за изминатиот преиод, за учењето во доцните ноќни часови и во утринските рани часови....ма за се.. :)

3. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, дека има една личност, која сакам да ја постелам од ќотек во моментов!

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Сеуште постојат каваљери/џентлмени :!:
    Иако треба малку да се мотивираат :lol:
    Оние ситници кои те прават да се чувствуваш важна...давање предност да поминеш, задржување на вратата додека влегуваш, поместување на столот :$
    Последниве неколку дена обрнав внимание на однесувањето на примероците од спротивниот пол (како што јас сакам да си ги нарекувам мажите :D ) и видов дека не се сите така лоши, има и полоши :rofl: АМА се наоѓа и по некој примерок кој има култура, однесување, шарм во себе и бев пријатно изненадена :)
    Иако нели ние сме феминистки и се бориме за полова рамноправност, ова е едно од оние мали обележја по кои нетреба да се изедначуваме....ова се ситници кои му даваат посебен шмек на секојдневието ;)

Да живее и да се множи ваквиот тип на мажи :up:

На mims-89 и marama им се допаѓа ова.
  5. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Сакам да кажам...

СДК па драги феминки..мноогу сте изнапишале, неможам да ве исчитам..Ако така треба продолжете.. ;)

6. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

СДК убав ден,убаво го поминав.
    Вторник :inlove: Најмногу си го сакам денов заедно со Петок и Сабота :D
    СДК2 ептен ме нервира на Фејсбук коа некој ќе стаи под својата слика што ја стаил на профајл пикчр
    Леле колку ми е грда сликава :^) |(
    Па онда што ја ставаш ако е грда ?! : |(

7. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

сдк многу сум среќна... дај Боже да ме држи среќава бар 3-4 дена :tmi: :lol:

edit:
    сдк 2 дојде мојата слатка внука и ми донесе чоколатце, и ми рече: “на ти моето, јас не можам да јадам :wasntme: “ и како да не ја сакам, колку слатко зборува и се однесува, срцето на тетка :lol: :* :* :hug: :hug:

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Сакам да кажам...

СДК дека денес сум си хепи ама не за долго сега треба да се вратам над книгата :geek:

9. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

СД те П што има во Шутка? :?:

10. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

леле срцко, блазе си ти, и јас едвај чекам уште малку да ми пораснат внукичките, за да малтретирам :)
    СДК денов некако ептен празен ми е, ама и така си го сакам, подобро да "излежавам" цел ден одколку на тоа пусто школо :$

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк ... не сум седнала да ве прочитам ич ... извинете ама немам време :( важна сум 8)

се шалам ... учам и џабе учев паднав ... :rofl: паднаа сите додуша ама сепак криво ми е многу време отупев на грдава биофизика ... сега испит ... кој ке го спрема толкав ... Јас хах јака сум :muscle: :muscle:

И сдк имам сега уште три колоквиуми меѓу кои и математика :( а со неа одамна сум скарана... па нема да ве дружам уште некои две недели додека да поминат сите колоквиуми ... ама сепак не ве заборавам ... :)

ии сдк болна сум барем да оздравам и да си отиде теткава па да сум повесела ... едвај чекам ... :devil:

Ве гушкам онака сите стварно искрено ... и уште поискрено ми фалите ... :hug: :hug:

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.824
    Сакам да кажам...

СДК немам воља за ништо. Некаква депресија ме фатила, се влечкам безживотно. Ми ја убија и вољата за работа, не сум веќе вредна, енергична каква што бев. Малку фали мотивот за работа да отиде во неповрат. Толку беше, дојде крајот. Време е Виножитка да си бара нова работа.
    Жал ми е само што толку време, нерви и љубов вложив тука. Ах, кога ќе си ја научам лекцијата? :worried:
    Така ми е кога не ги слушав другите, не се нервирај кога ми викаа, не вреди. Ама ете и чистачка негде да работам, пак ќе се нервирам ако фали нешто. Таква сум нажалост.

13. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

Сета човечка мудрост е собрана во двата збора: чекање и надеж :$ :$

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК дека гледав прекрасен филм. Ирански - во превод The Song of Sparrows, дури сега го пронајдов сосема случајно. Секогаш знае да ме расплаче реален филм кој на прекрасен начин знае да ја покаже суровата вистина за тоа како не е се розево и весело како што се прикажува во оние сјајни искомерцијализирани американски филмови. Браво за филмов кој ме акна од земја и ми потврди она што си го велам одамна, дека убавината во животот не е заснована врз материјални нешта и дека има сеуште луѓе кои тоа го разбираат и претпочитаат други, поважни вредности во животот.
    Браво и за солзиве кои ги предизвика...и за растрепереното срце. Е заради ова ја сакам филмската уметност :f:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.649
    Допаѓања:
    11.346
    Сакам да кажам...

СДК разочаранa од секое поле на животот одам да легнам и да спијам,белки ќе соберам сили за новото утре...Не е можно да сум толку несреќна и во школо,љубов,фамилија...Трите основни работи на животот. Смачено ми е од се` ... Безживотна и тажна сум...Плач без суза тешко боли :doh:

16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека окапав цел ден на форумов и на компјутертов :wasntme: Ајде лаку ноч идам ја да спијам ;) :*

17. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Исто и јас,багуфче моја..
    Ќе се среди..Без гајле!
    :*

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

... во една од 30 ноќи ме мава параноја.
    Оваа е таа ноќ.
    Без причина, размислувам за минатото од кое не сум била дел, и за иднината која е далеку пред мене.
    Не помага ни книга, ни серија, ни бутур.
    Вгнездено во глава ми е. И точка. :^)
    Ми треба помош.
    Како си немам бре парички да тркнам до кај еден добар психотерапевт, мамицата да му ја расплакам...
    Живот, јбг.

19. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
    Сакам да кажам...

СДК дека мнооооооооооогу си ги сакам мама и тато и бато и милото :inlove: убав ми беше денот,поради нив :D

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.858
    Допаѓања:
    163.434
    Сакам да кажам...

Сдк овој живот,не е живот...што луѓе си отидоа од светов денес...се чувствувам како гласниk на смртта,а толку ме бива за Купидон...
    Ако уште еднаш,во нареднава година се испонашаш и ми расплачеш уште некој близок или мене од горенаведениве причини има мамата јас на тебе да ти ја расплачам!Ѓубре едно покварено!

Шо се занесувам...сите на крај губиме колку и да се правиме мангупи.Ама не сакам солзи веќе да гледам.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.