Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк светски познатиот октопод Пол кој стана мега-популарен на овогодинешното Светско Првенство по типувањата на натпреварите на репрезентацијата на Германија, денес почина. RIP Пол.

2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК дека многу мрзам ролки :@ грррр не можам да дишам а ми студиииииииииии :@

3. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

^^ СДК и јас не сакам ролки,ама в зима без нив нигде. Како што сум зиморлива брр :nod: Затоа несакам зима! ;( Сакам лето,сонце,плажа,излегувања со друштво,базени,музика,уживанција со еден збор! :angel:
    СДК денес малку ќе ве подружам а после одам на партија трач ]:) кај другарками,и после тоа дури конечно над книга!Што се мора,се мора! ;)
    СДК и дека вчера сфатив дека е вистинско сонце! :sun: Сакамм да го видам! Почнувам да се надевам брееј-мацуш дај освестисее :talk: :!: :?:
    СДК незнам што чувствувам,тоа ме излудува ]:)

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК ајде ајдеее да се дружимеее, па па-рам па парам парам, без другариии е тажно, другарството е важно ајде ааааајде да се дружиме....тутутуту! Што ми текна на песнава, питај бога! Ајде битно е дека сум распеана, бујрум придружете се кој е расположен! :) :~:

5. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.578
    Допаѓања:
    3.372
    Сакам да кажам...

СДК ............ времево ме депримира ...... имам за учење мнооооооогу а сакам само да си се вратам во кревет .........

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК бев на преглед и си зедов сликичка од малово во мене :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
    П.С Малечко го сакам многу татко ти !

На Lolipop23, Hipica, TheKiketoo и 7 други им се допаѓа ова.
  7. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

Синоќа додека уживав во супер секс со дечко ми , ми се јавија од работа, морав да кренам слушалка, после довршивме , ама ни се изгуби залетот :(

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Во некоја тема ветив дека ќе пишам и навистина точно си претпоставив, сигурна бев во знаењето , сакам да кажам дека 5ка си добив со сите бода и им се испофалив дома и сега вас ви се фалам :$ така да си знаете и сега таа оценка за тромесечије си ја загарантирав и си го потврдив претходниот одговор. :D
    Сега малку одмор и после се фрлам на учење, ама времево брзо летааа :fubar:
    Морам да најдам време за се, ооф “ВО ПОСТОЈАНА ТРКА СО ВРЕМЕТО“ би можел да биде насловот на мојата книга која ќе ги опише последниве 2 години ...

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  9. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Честитки на 5, да ти се множат ...А насловот би можел да биде и Побрза од времето бидејќи гледам си завршуваш се на време :lol:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Kiku6ot

Kiku6ot Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

Леле денеска неможам да шетам оти врне waaaa ;( ;(

11. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК ... Главава ми пукна од учење веќе ! Секој ден по 4 предмета, а тие 4 предмета по 10 лекции.
    Затоа спичлес се заборава да се логира на фемина. Само на фејзбук ако ми е он компјутерот.. И ретко пипувам на мсн. Ме зпобудале ситуацијава дома, т.е. учењево. Ама се надевам дека ќе се исплати. 8)
    Имам за утре уште едно 30 страни од еден предмет, и од друг само 10тна страни од тетратка (ама од тетратка и тоа само за една лекција! :!: ) . :sweat: :sweat: :sweat:
    Доста ви се жалам јас, да се пофалам нешто.
    Се разведов. :D П.С. да не сватите погрешно, Спичлес = Сингл. Ама овој пат стварно. :angel:
    Ајде јас да се навратам на мојата отворена книга на 5та страна ...
    Ве сакам! :wasntme: :*

*Многу жален поост, ама не барам да ме жалите, ќе преживеам.! :rofl:

12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Благодарам Блонд , поздрав до тебе ;) ако поседам уште малку ќе треба да ставиме трет наслов на книгата :lol:
    Сдк си го сакам деде најмногу , паметен е, ама ми вика пиел пиво и се испијанил(не му е навика), му викам како ке возиш така и ми вика, мене сите ме знаат, немам јас гајле, има 60 години и уште може да ме крене :D
    ПС фала ти за киндер чоколадата :*

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е преку глава од се!
    Цело сабајле ме боли глава, никогаш во живот не сум била понервозна.
    Додека јас работам, некој си го прчи газот цел ден, за на крај да има 5, а јас 3. :fubar: :fubar:
    Море марш кај што не треба !

14. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Сакам да кажам...

СДК нешто не е во ред со мене! Не ми се учи, паметот ми лета на друго место, у школо досега немам добиено добра отценка, незнам што ми е мене! Се чувствувам како да не припаѓам на овој свет и никој да не сака да е во моја близина, никој на не ме сака, сите ме избегнуваат :worried:

Па остај тоа, секој ден ме боли главата, чинам ќе пукне веќе :@

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Еве вака сега на двете погоре ќе ви кажам ама :!: не планирам да ви солам памет,
    абе дечки мислам треба да знаеме дека учиме за нас, а не за професорите и она што ќе го научиме т.е стекнатото знаење кога тогаш ќе ни затреба , а можеби и ќе ни користи во животот некогаш, убаво Лоли еднаш кажа дека и таа кога одела нашколо имала слични размислувања -изгубеното време не се враќа !
    Јас лично се водам по тоа што сум замислила, и викам што сакаат нека прават тие што нечесно заработуваат високи оценки, гајле ми е за нив, јас си гледам за мене, на крај ќе се види кој, кој е и колку е успешен, ако им се замарам на таквите ништо нема да направам, тие нека имаат грижа на совест, бидејќи такви имало и насекаде ќе има.
    Барби немој емоционалната состојба да ја поврзуваш со учење, ако не учиш не значи дека те одбегнуваат заради тоа или обратно, а зошто да не припаѓаш на овој свет, ти штом си го напишала тоа погоре биди сигурна припаѓаш и сакала или не ќе си се соочиш со животот.
    Само бидете позитивни,опуштете се, сконцентрирајте се и читајќи ќе ви влезе нешто в глава.
    Секако дека ако бидиме цел ден на нет секако дека ќе не боли се и нема да имаме време за учење,јас сега заминав, се надевам ќе ве преболат главите,ако поседам и мене ќе ме фати :*

На Barbie-mwa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Л-л-л-л-ладно ми е. :doh:

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Лукс, ама проблемот е во тоа што ако мене ми стават слаба оценка, јас нема да можам да продолжам понатаму, како ќе се запишам во средно, факс па натаму ? Кој ќе ми верува ?
    Не реков дека нема да ми користи - напротив, ама не може некој што појма немам константно со мене да се вади, да тера и и он да има 5ка, и јас. :x

СДК дека што се дешава во сабота навечер, останува во сабота навечер... се додека некој не те тагне. |(

18. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Сакам да кажам...

Ти благодарам Lux, да така е, но сепак не е исто кога ќе ти ја стават 5ката и 3ката ама несе замарам !!!!

СДК дека до неодамна бев хронична жртва на една долгогодишна заблуда,верував во нешто во кое не требало да верувам.И не ми е битна цената која ја платив,битно е што тогаш барем ја имав таа заблуда,а сега немам ништо.
    Можеби понекогаш е подобро да имаш нешто макар било и fake,одошто да немаш ништо.А доволно би било да најдам само некаква смисла,ништо повеќе.

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК повторно плачам ;( ...... Ви реков да не сечете кромид во моја близина, е*ати кромидот :rofl: :rofl:

20. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

.. Што ми е на мене бе ? :fubar: Грл кади ти е бозокот ах. Главата ме боли ми пука разочарана сум не сум сконцентрирана една проклета лекциа неможам да научам :@ .. Најдобрата другарка ми сврте грб, а зошто хах и јас тоа се прашувам :worried: .. Ах морам што побрзо да се средам ако не све ке ми отиде по ѓаволите! :devil:. Оваа недела никако да слушнам добра вест се што слушам е што треба да праам и како да се однесувам па доста више не сум ви роб па да правам што ке ми кажете! Не ми се мешајте во животот! :envy:

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.