Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.291
    Допаѓања:
    28.052
    Сакам да кажам...

аман од серииве.. нешто асално да дадеа na tv :devil:

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ги поздравувам сите романтично расположени феминки со една романтична песничка :inlove:

http://www.youtube.com/watch?v=np5VvHx-1T4

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.839
    Сакам да кажам...

Има таму една тема за поздравување :)

Јас си поминав еден прекрасен викенд. Толку убаво си се одморив и се издував и сега сум спремна за една макотрпна работна недела.

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк денес се изнасмеааааав ... искрено и од срцеееее .... ахахаха ... немам воздух веќе и ке спијам вечерва убаво ... Осеќам :!:

И не ми е гајле што ништо не научив па не е крај на светот ... туф ... ке научам за испит или нешто слично .... Битно сум жива здрава и насмеана ... а истото ви го посакувам и вас ... :rofl: :rofl: :rofl:

А воедно и добра ноќќќ :D

На WomanInLove му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.890
    Допаѓања:
    163.676
    Сакам да кажам...

Сдк ми здок*рчи од зборовите туника,хеланки и чизми над колена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    |( |( |(
    Не носам за инает!

На LivingGlam, Trendafilka, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Кога Бог ги создавал Адам и Ева, му останале уште две работи кои требал да им ги подели, па се обратил до двајцата: “Ми останаа да ви доделам уште две работи, првата е способност да мокрите стоечки...“

Адам го прекинал. “Јас, јас, јас го сакам тоа, тоа би било одлично, лесно и практично за мене! Плус и забавно!“
    Бог погледнал во Ева, таа климнала со главата одобрувајќи и рекла: “Зошто да не? Мене тоа баш и не ми е неопходно...“
    Тогаш Бог му ја дал на Адам оваа способност. Адам вриштел од среќа, скокал горе-доле, мочкал наоколу и трчал правејќи разни фигури со својата мокрача наоколу по земјата.
    Бог и Ева ја гледале радоста на Адам и Ева го запрашала:
    “Аа... другата работа која ми следува мене?“
    Бог воздивнал и одговорил:
    “Мозок Ева, мозок...“
    :lol:
    Превземено од crnobelo.com

На karak, Go-Girl, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    116
    Сакам да кажам...

скд. дека конечно си купив розов џемпер ! и тоа два јупиии :dance:

8. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека останав без зборови, но истовремено ме обзеде некаква лутина. Така ли ми враќа? После се што сме поминале заедно? :x
    СДК 2 дека не можам и не можам да се одморам. Цело време сум уморна, ненаспана, ми се врти, лошо ми е... Доста ми е од школово :@

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Фемина хороскопот вели дека животот може да ми стане рутина :^)
    Хмммм јас да му кажам него дека нема шанса тоа да се случи зошто би ме убила монотонијата :!:
    Динамика, возбуда и предизвици.....но и стабилност до умерена гранца....тоа сум јас 8)
    А овој месечниов хороскоп мање-више ок е :lol: ништо спеШл :yawn:

10. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    Сакам да кажам...

СДК...интересен хороскопов за Ноември...ај баш да видиме дали ќе погоди нешто... :lol:

11. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    Сакам да кажам...

СДК дека наредните три недели ми се урнебес-колоквиуми 300, курсеви, фитнес, ваму-таму...но ако, подобро така, дома да дремеш цело време не бива :)

12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Сакам да кажам...

...
    Милчо Манчевски си изгубил парче од здравиот разум.
    Ако Мајки е филм, јас сум дева Марија.
    Значи така добро се изнервирав ноќеска, да беше Милчо пред мене ќе го мавав со камен или било што при рака.
    До кога мисли да се шлепа на стара слава од Пред дождот и Прашина?
    Најголемата грешка е кога уметникот изградил реноме и името му е бренд, а он пакосно свесен за сопствената слава и углед, почнува да ги изобличува работите надвор од нормални пропорции, зашто си го има луксузот да прави филмови какви што ќе му прдне и притоа - неминовно да очекува аплауз, зашто ЕЈ!
    Он е Милчо Манчевски!
    |(
    Милчо брате, само зашто не сме во Њујорк не сме глупави. Не навредувај ми ја интелигенцијата и вкусот. Не убедувај ме дека си создал парче уметност, зашто таканаречениот филм ти е повраќаница. :puke:
    Неповрзан, идиотски глупав. Па добро, ако си решил главниот стожер да ти биде убиецот од Кичево, не ми го врзувај со 2 тотално некомпатибилни делови пред него.
    Прави си ДОКУМЕНТАРЕН филм за манијакот, и не ми го класифицирај како филмска уметност. Ќе ти го стават на discovery во програмата на Macedonian's most wanted.

Па и кастингот!
    Добро, кој ја излажа мадам Стојановска дека знае да глуми? Веројатно Лабина Митевска, си се тешат и убедуваат дека гласовите не им се како на измутиран тинејџер кога почнуваат да му растат први бркчиња.

По ѓаволите, зошто во секој македонски филм има бедотија? Зошто? Добро, знаеме дека царува сиромаштија и немаштија и неправда, ама не живееме сите со креденец од '52 и милјиња од баба.
    Ко племе од Уганда да сме, побогу. Па после светот ќе има извртена слика за нас.

Ќе има, јбг. Приказна во денешно време, главната типка носи машки боксерици од 100 ден. од Бит пазар и излижани мартинс на 30 степени во пустото Мариово.

Секоја еб!н македонски филм е за сиромаштија, војна, пост-воен период, титова доба и невкусни секс сцени.
    Во секој филм преовладува тоа идиотско, меланхолично чувство на мувлосано, старо, излитено, БЕДНО.

Милчо бате, не ти вреди ни фотографијата, зашто фотографија не ти прави филм.
    Тотално сум разочарана, од филмот, и Милчо, и нашата култура и врскаџиите кои дури и во филм се шлепаат на името на мама и тато за улога, а се талентирани колку компир.
    |(

На pink4ever, karak, senza.parole и 5 други им се допаѓа ова.
  13. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

По сето ова што го прочитав од постот на Трендафилка се замислив за филмот малку, а баш имав голема желба да гио изгледам.. Трендафилче толку ли не те бендиса филмот, можно ли е да е толку лош?

14. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

леле трендафилке ме уплаши со постов , ние вечер сакавме да одиме да го гледаме зар е толку лош? ти верувам...ама сепак ќе го погледнам за да можиме заедно да го вреѓаме :D се зезам не коментирам повеќе да го видам па потоа али се разочарав од приказните што ги казжа, се надевав дека за промена нема да гледаме бедотија.

15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Нема да биде фер, ако географија ми стави четворка. Па само една. Секој час ме испрашува и ми вика, уште не си до петка. Море, ај мрш таму кај што не треба. :devil:

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

ееее станата сум уште од 7 :yawn: , ама супер ми е , да си се разбереме 8)
    мммм вкусен прекрасен хамбургер, си го наполнив мешето убаво, благодарение на татко ми, и сега се чувствувам малку како пиге... ама нема врска, од тато е хамбургерчето, со љубов купено .
    морам да јадам, убаво да јадам - препорака од докторот, за да не дојде до несакани последици :sweat:
    и тоа е! чист воздух, трчање, пешачење, јадење... и нормално :!: водење љубов :lol: каде без тоа, а?
    и што убавко е временцето, така есенски воздух, град полн со метеж и врева, сите некаде брзаат, пазаруваат... а јас си го разбудив дечко ми, штом не спијам јас, е па нема ни ти :rofl: .
    не бееее, не сум до толку лошка, само сакам цеееел ден да го поминам со него, да бидеме заедно... да се гушкаме .
    побара уште половина час... епа злато еве ти дадов еден ууубав цел час (оти те сакам мнооогу ) и време е паааак да го чуеш мојот убав и милозвучен глаааас :*
    едит - строго не смеам да се нервирам :!:
    е сега ќе станам кукличка на мама и тато :$ , треба да ме чуват, галат, пазат, мазат... :lol:

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе одам да го гледам Мајки бидејќи сакам самата да се убедам во тоа дали е филмот лош или добар. После искуството со Inception кој сите ми го испофалија, а за мене тој филм беше тотално разочарување, си реков ќе си се потпрам на сопствениот вкус и нема да паѓам под влијание на никакви туѓи критики за ниеден филм.
    Трендафилче, постот ти изобилува со емоции, се гледа дека си навистина разочарана :) Патем Ана Стојановска ја видов во театарска претстава, и навистина е слаба како глумица. Баш ме интересира во филмов како ќе се покаже.

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Сакам да кажам...

Денес полагам, а ништо не учев :( Па тој е крив вчера што ме разгали толку, па да мислам цело време на него. Па уште и ми врти на секој час, да ми каже дака му фалам. Срцка!
    Ах, ако не направам ништо, го откажувам предметов, така да си знае :lol:

19. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Го сакам денот кога започнува вака...смирено, со сонце и горчливо кафе, со обврски одложени за после 2 часа! Овој период од денот си го резервисам за сопствено уживање! И ако денот по утрото се познава тогаш очекувам убав ден!

20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

СДК дека не знам што да кажам. :| Инаку јас сум тука секој ден (со :coffee: ) и ве читкам. ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.