1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК фала ви на сите :) :*

повелете послужете се :) Частам за новото корисничко име :) малце се детски ама тоа е :D

Прикачени фајлови:

2. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    СДК више преку к** од се :@

3. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.850
    Допаѓања:
    5.616
    ...дека денеска се чуствувам многу осамено, може е до времето ама ужасна нервоза ме фаќа :(

4. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    SDK se nerviram ufff.......taman ne se mojte tuka ostanav sama doma i super si mislev ke si pouzivam malku sama ke se slusam muzika ke si citkam nesto i op babami i dedomi mi se stavia ooooo... inace tuka u komsii mi se i a vidat sama doma odma kaj mene bre bre,inace mnogu si gi sakam ama so ova me nerviraat mnogu :@ jebiga nisto od planot

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    СДК колку злоба и љубомора може да се собере на еден куп...во толку мал простор за една работа...но како и да е неможе тие љубоморни зборови да ги надминат оние искрените и убавите зборови кажани од срце :)
    можеби ова да беше пораз, а не триумф ќе имаше повеќе кои ќе се радуваа.... :lol:

мене би ми било мило сите тие злобници да ги видам рамо до рамо со мене исправени да се бориме во животот и да докажеме колку вредиме, да покажеме што знаеме и умееме...а тие само се ситат ако те видат дека пропаѓаш...нема рака да ти подадат (ни чаша вода ако умираш од жед).... :worried:
    ...луѓе сме ако едни со други не си помогнеме, како ќе опстоиме :^) џабе ни се сите успеси ако немаме со кој да им се радуваме и да ги поделиме, џабе ни е да се искачиме на врвот ако таму сме сами и осамени, а патем сме ги згазиле сите на кои сме наишле...ЧОВЕК САМ Е НИКОЈ И НИШТО :!:

Кога бев на дното цинично се насмевнуваа и се перчеа со нивните успеси....сега кога почнав да се качувам останаа со подзината уста и неверување на сопствените очи :lol: но ова е само почеток...следуваат многу повеќе и побитни успеси....ЖИВОТОТ Е СКАЛА... можеби ќе се сретнеме на некое скалило :)

6. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК дека ме дрма ПМС :sweat: Ама некако убаво ми е..само што ми се вклучи на скајп еден другар од Србија бевме заедно на колонија и бевме ептен блиски и сега многу ми е мило што го слушам :)

7. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    ... дека сум ужасно гладна, а не сум вознемирена :) Мама ми прави пилешко печено со компири, доцна вечера, ама ако. Досадно ми е веќе на интернет, а имам и за читање, утре сум прва смена на Саем... Битно нешто да се прави. Немам ни инспирација, ама што ако! Битно се имам себеси, моите најдраги и љубовта што ме грее и кога надвор е вакво грдо времето... :rock:

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.862
    Допаѓања:
    163.440
    Сдк...дека може да здивнеме...си ги качив нозете на маса сега,си чмучкам млекце со несквик,си добив букет цвеќе како јас да дипломирав...уште едно зрнценце успех си нанижав денес,бев супержена и стигав на сите места,а спиена само три часа...ете тоа сакав да ви кажам...

9. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    СДК дека некои личности сп својата наивност денес многу ме насмеаја.Ви благодарам. :)

10. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    СДК ова луѓево многу негативна енергија шират, по дома сите се вакви :@ несакам ама ми влијаат и мене на расопложение.

11. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Значи нема нешто што може да ме избедира повеке од тоа моите дома кога се неразположени... :devil:

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.824
    СДК дека едвај чекам да бидам слободна. И леле морам веќе да почнам со учење иде мајска сесија ;(

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК дека ми се породи мачката, ама проблемот е што не знам каде се има породено :worried:
    Се надевам дека ќе ги донесе како што прави секогаш. Ако не - одам во потрага по мачки.

14. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека сакам да го гушнам сиииилно.... :sun:

15. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.416
    Допаѓања:
    143.249
    Се чувствувам исцрпено. Нема некоја видлива причина за тоа, но викаат дека ништо не било без причина.
    Наспана сум, а континуирано сум уморна. Ми недостасува инспирација, ми недостасува мотивација, немам желба за ништо. А не сум тажна. Само безволна. Не сакам да сум таква, не сум тоа јас.

Да е уште полошо, се чувствувам како да се распаѓам, ама физички. Кожата ми е катастрофа, на лицето сум исфрлена како никогаш до сега, а по телото имам лишаи. Косата и ноктите ми се катастрофа. Се' ме боли...

Очигледно нешто ми недостасува. Уште да можев да откријам што е...

16. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    "Potrebno vi e nesto novo,nekakva promena i ke napravite se sto e vo vasa mok da ja vnesete vo vasiot zivot.So nastapuvanjeto na utresnata mlada mesecina ke bidete skloni da prevzemete i mali rizici koi na krajot ke vi se isplatat.."

SDK znaci stvarno vo horoskopov na femina se pogoduvaat :clap: :clap:
    Mi treba gooooolema promena i toa kako mi treba :?:

17. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека на некои луѓе им е многу поинтересно да се замараат со туѓи животи отколку да ги живеат своите... Ќе се каат некој ден меѓутоа ќе биде доцна ;)

18. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Сакам да кажам дека хилихоптериве кои на секои три минути ми татнат до прозор ме деконцентрираат максимално!!!

19. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    103
    Мислиш ХЕЛИКОПТЕРИТЕ хехехехе.Се зезам :!:

20. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Нема проблем, не се љутам и мене ме нервира кога некој греши и се трудам да исправам...а знам да ама ете тоа е позвучное вака :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.