Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.903
    Допаѓања:
    163.765
    Сакам да кажам...

Аааа мало,ти вечерва ќе го одбиеш со ова спиењево! :rofl: :rofl: :rofl:

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

:rofl: :rofl:
    е да ти кажам, ме пукна од смеење :rofl:
    може пак ќе си заспијам |-) :rofl:

3. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк раката ми е укочена од вакцината што ја примивме, ама не се давам и на тренинг бев.Деновиве никако да се наспијам, ме убива оваа прва смена |-) Mразам зима, дефинитивно не е за мене..оф златно лето ќе те бараме сега :$
    И сдк единствените ограничувања во нашиот живот се оние кои што самите ги поставуваме.Можам, сакам, ќе успеам .. деновиве ме краси голема самодоверба :)

4. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека вчера бев на Кармина Бурана и сум пријатно изненадена од целиот ансамбл на МОТ...
    За разлика од пред неколку години истата претстава, овојпат самата изведба беше многу по-моќна, самиот концепт скоцкан. Нормално имаше и пропусти на кои се прогледува низ прсти ако земеме в предвид дека сепак ова се случува кај нас.
    Како и да е успеа да ме расплаче од убавина, што е нормално -голем плус =)

На LivingGlam, Phyramide, joelle и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

ДА можеби сум риба во хороскоп и по дифолт треба да бидам чувствителна, НО тие незнаат дека сум близнаци во подзнак и незнаат дека имам 2 лица....дека постојано се борат 2 личности во мене. Првата Гоу која ја знаат силна и бестрашна....другата која речиси никој не ја знае ранлива и кршлива како кукла од порцелан.
    Само оние кои знаат да читаат од моите очи можат да ја дознаат вистинската ЈАС :)

Јас размислував, еве размислете и вие.....колку пати сме донесле заклучок за некоја личност само гледајќи ја како се однесува, без да направиме муабет со неа, заклучок донесен врз основа на тоа што другите кажуваат за таа личност....нели е НЕПРАВЕДНО!
    Луѓето имаат ДУША, по тоа се разликуваат од предметите :!: Затоа пред да залепиш етикета на некоја личност (како тоа да е предмет) треба прво да го провериш квалитетот и содржината. Во спротивно можеш да згрешиш во проценката и на добра содржина да ставиш лоша етикета или обратното кое би било фатално доколку се работи за предмет нели :D
    Признавам....и јас често го правам тоа..... токму вакво нешто ми се случи во скоро време....во случајот јас бев предметот на етикетирање и за мене донесле таков заклучок што кога го чув останав ваква :o и ни во најмало зборче од кажаното не се пронајдов....па ме натера да размислам зошто тоа го направиле, зошто имаат такво мислење. И нетребаше многу да се размислува, заклучокот е донесен врз основа на податоци добиени од личност која не ме поднесува и во мене гледа конкурент :x Но тука нема лутење, сите понекогаш го правиме истото и на ваков начин формираме мислење за некој.

Само едно прашање имам: Луѓе зарем мислите дека со оцрнување на другите вие се чистите и станувате безгрешни? Зарем со тоа што сите негативности ќе му ги препишеш на оној другиот, за тебе остануваат само позитивните работи и ти си прекрасна личност, а тој другиот е грешникот?!

На Hipica и Scar.Tissue им се допаѓа ова.
  6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    На teddybear, Queen.S, la-chicka и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205
    Сакам да кажам...

Мммм кјут :$ :$ :$

8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

^Леле мимс :D филмот со алфалфа, колку беа слатки децата..
    СДК сакам повеќе време :(

9. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Сакам да кажам...

Сдк дека ми недостига Courage the cowardly dog. :(
    Не знам зошто прекинаа да го емитуваат на Cartoon.
    Баш знаеше да ме расположи малото розево кученце :inlove:

На HoneyBun му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

сдк дека ќе си земам вонредно и сум пресреќна:D и сдк дека тоа значи дека ќе имам мнооогу време да уживам, да спијам, да бидам одморена како човек! зашто овој месец капната сум!!! :(

11. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Многу нешта во живото им се повеќе јасни на луѓето кои ги согледуваат одстрана,а многу помалку им се јасни на луѓето кои се директини учесници во случувањата! Е тоа ме мачи... тоа ми е пред очи секогаш, тоа ми е она кое ме тера да си кажам Мино ма затвори очи пред туѓите проблеми! Ама не можам бе, претерано ја барама реланоста во ова сивило, претерано сакам да им го сервирам проблемот на луѓето за полесно да го голтнат...ама не погодувам и вака! Не.не сум мајка Тереза,туку сум само суштество кое мрази да ги преувеличува или да ги смалува проблемите! Само реалното согледување не вади од проблемот,а понекогаш и тоа не е доволно!
    Кај и да е ќе се научам да си ја замарам главата само со сопствени проблеми! А и утре ќе е иста песна туку ај да не зборам пред време!

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

сакам да си кажам дека сакам секс, убаво ми е... значи комбинација = јас + дечко ми + секс .... хмм, е не ви кажувам бе :$ замислете :D :D :D
    блазесе им на Aдам и Eва :rofl:

На mina му/ѝ се допаѓа ова.
  13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк кој рано рани или е на факултет или го зафркнал петелот :rofl: Од 6 саат како зомби некое низ дома се врткам се мислам кој да будам попрво ама жал ми падна :lol: го превртев цел фб хахах нема кај не отидов ...

И сдк се разочарав од една особа ама ништо неочекувано не е прв пат :)

... џабе зборувам јас по 24 саати кога не слушаат со инка ли да им турам во главата ?? и после згрешив ... епаа сркај што си дробела :)

и сдк од сабајле си слушам некои мак евергрини да ми биде убав денот на факултет :rofl: па еве ке ве позз и вас со една песничка 8)

http://www.youtube.com/watch?v=4RnyQOlj ... re=related

едит ..ја сменив песната ... оваа е поубава :rofl:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  14. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк ЗУМБААААААААААА :rock: одамна вака не сум се забавувала ќе си продолжам со спорт мразам кога неможам да најдам време за тоа ама тоа е само оправдување мора да се најде време, во здраво тело здрав дух. ви препорачувам зумба на сите шири позитивна енергија и ја буди секси девојката во вас.

фала и на wolf4e за еден од постовите кај што ја спомнува и тоа ме натера да се запишам ! :*

убав ден феминки!

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

eee сдк збеснав денес ... само ке дрдорам .. ке ме потепаат цел ден ваква збесната :rofl:

ај уште една песничка ке ви пратам и одам да се спремам :) (не ме пцујте што само линкови има посабајле низ темиве нема да се повтори) :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=FrsM9Wgg ... re=related

16. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    116
    Сакам да кажам...

скд. дека еве ја и конечно среда денеска ќе се видам со другарка ми која ја сакам најмноооогу на свет и ќе ја гушнааам силнооооо :hug: :hug: :*

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК тажно сум :( не ми се сите овци на број :( многу сум депесивно :( си имам макичка што ме мачи ;(

18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.933
    Допаѓања:
    203.209
    Сакам да кажам...

СДК убав ден, прекрасен, со сонце надвор... не се надевав од ноември дека ќе почне вака убаво, па нема да ми пречи ако потрае :sun:

Имајте убав ден, и блонд... немој да се секираш и да бидеш тажна... ќе биде се во ред! ;)

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  19. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    Сакам да кажам...

сдк дека ми се јаде многу овошје во моментот
    не знам дали да излезам да купам или што да правам
    се мислам

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

Убаво е да се биде прифатен од средината, да имаш можност да комуницираш на убав и пријатен начин со оние околу тебе. Убаво е да знаеш дека кога ќе влезеш во релативно новата средина има кој да те пречека со убав збор и насмевка.
    Поминаа месец и половина, а веќе се осеќам како дома.
    Си ги љубам колешките, ете... :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.