Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

СДК обожавам кога ќе ме зашемети винцето :drunk:(па и др алохол де) ... значи толку ме опушта што тогаш баш на ништо не мислам и ништо не ме тангира ама ич! 8)
    :d: Наздравје феминки... :) :wasntme:

2. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Сакам да кажам...

Значи лазањите се погодија, па уште и винце... Мф, мф, мф :D

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

:D ...лазањите беа вкусни ама корите требаше уште да ги поварам(жилавки беа :doh: )...како и да е ко за прв пат добро...а нормално винце секогаш со било кои тестенини ;)

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДиК на Џулс - честитки за лазањите! Така, така, се согласувам за винцето, нема поубаво! Толку колку да те опушти, мераци.
    Викам јас, хедонизам чат пат на никој не може да му наштети! Треба да се ужива додека се може.

Наздравје душо! :*

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

Тешко ми е многу тешко.......не сакам повеќе да живеам овде....се гушам во куќава.........знам дека ќе бидат среќни сите без мене......немам на кој да се потпрам...само песнава ми праве друштво: ;(
    http://www.youtube.com/watch?v=tbuGB81SSaw

6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Дека и во нормалниот цивилизиран живот има борба за опстанок, како и во дивината, само најдобите остануваат.
    И дека сирота јас, цела недела и претходната се немам наспано како човек. Учење.

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

аничке. ќе биде подобро, се ќе помине, не се нервирај :* :*
    те гушкам наааајсилно :hug:

8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    Сакам да кажам...

сдк дека имам голем наплив на емоци, знам искрено да сакам, сакам да гушкам, знам да мразам но незнам да кажам не. сдк дека се чуствувам чудно изгубено и занесено и заборавено во некој земјен простор

9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да си купам нови очила. Не е лесно да се шегуваш на своја сметка, ама не елесно и да не гледаш. Аман веќе, 14та год. како ги носам :(

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Што е ова денеска сите лазањи готвеле.. и јас исто така... ајде на здравје нека ни се :)

Друго... луѓево што ги гледам низ град навистина се супер, секако ова на девојките се однесува... на повеќето т.е. сите дотерани, средени, да ти е мерак да ги гледаш, е многу сакам кога ќе видам така убава и средена девојка... па после се чудиме што има мањаци и што сите упатуваат погледи :)
    Добро до душа и се многу шаблонски облечени повеќето, кожна јакна, чизми до колена и над сега повеќето, хеланки, греачи... ама тоа ти е дека е мало Скопјево :) како и да се радувам и ми го разубавуваат денот средените и симпатични луѓе ;)

11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк деновиве буквално ги преспав |-)
    ..и сдк

На teddybear, HoneyBun, Scar.Tissue и 2 други им се допаѓа ова.
  12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

СДК луѓе што е ова Балкан се тресе?! :o :worried:

На aquafortune му/ѝ се допаѓа ова.
  13. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

КОј ѓавол ме терал на факс да се запишувам ? :lol: :devil:
    уф само да мине овај семестар со овие глупи предмети и мислам дека пак ќе се родам !

Мразам математика,биофизика и биохемија аман !

14. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк дека пред некое време видов убаво фустанче на форумов ама сеа не можам да го најдамммм :|
    горе беше корсет а надоле тесно, се мислам дека бијонсе го носеше ама не сум сигурна. ке го барам додека не го најдам макар и до сабајле да е ;) Ако некој сака да ми помогне нека разбуричка низ сликивееее :lol:

15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

СД и К на Анннни :!: ќе те карам, ќе те најдам и ќе те насмеам :*
    СДк дека и јас често пати со брат ми сум во нетрпеливи oдноси, додуша, почесто :wasntme: ама мора така, во пубертет тој, во фаза на „зреење“ јас па мора да се караме. Не си Анннни сама, кој има брат или сестра знае, кој не, да не му кажуваме |( :lol: Ама нели без нив не се може?! Заборавете се, еден ден ќе се барате :!:

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  16. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

СДК дека сега за сега сум во нормала со мојот живот,задоволна сум со себе и после три недели одам дома овој викенд 8)

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Ме утепа бирократија!
    Се воведува едношалтерски систем, жити сВе Грујо твојов едношалтерски систем изгледа е 1 така доста подолг шалтер со повеќе теткици што седат позади него и 3-4 мали глувчји дупчиња кои се отвараат и затвараат според желбите и потребите на теткиците :!:

Запазете ја ситуацијава:
    одиш кај една тетка и ти вика Еј не се реди тука јас ќе одам на пауза, иди кај колешката!
    одиш кај другата и ти вика Повели формулар (налик на студентска скрипта) и пополни го, а после оди кај таа третата колешка да ти ги внесе податоците во систем
    одиш кај третата со пополнет формулар и ти вика почекај САМО да ги внесам податоциве набрзина за ДВАЕСЕТИНА МИНУТИ! (а тебе времето ти е дефицит и брзаш да стигнеш на факултет)......откако поминуваат 25 минути љубезно ти се смешка и вика Ете готово сега со ова врати се кај втората колешка да ти даде потврда
    одиш ти кај втората и оваа вика Не не јас не сум надлежна за ова, еве кај колешката до мене префрли се (кај оваа првата која веќе завршила со паузата и дорчкувала зошто поминал цел саат откако отишла на пауза, а ти се влечеш по шалтерите цревата ти вијат, залче леб не си ставил во уста од сабајле зошто од 8 си излегол од дома да завршиш порано работа)
    одиш кај првата со сите собрани документи и СЕ стокмено (да не ја спомнеме ситницата што додека шеташ по другите шалтери овде веќе се насобрале 5-6 и ги чекаш) ете тука веќе теткицата има проблеми со разбирање на системот и околу неа се собираат останатите 2 колешки да и помогнат....во меѓувреме настанува општ хаос во институцијата и сите клиенти се нервозни!

На крај после 2 саати фрлени на "ТОЈ 1 шалтер" ЗАВРШИВ РАБОТА и со трчање отидов во бурекџилница и се сладев со еден четврт со месо :D
    Гоу излезе жива и здрава и со прилично (не)оштетени нерви од денешниот магичен круг од 3 шалтери :rofl:

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

сдк кој нема шо да работе, нека пуште мтв1 у 23и30 HILLS HAVE EYES! пишав и во фемина телетекст,ама ајде и тука да пишам, зашто мнг го сакам филмчево
    п.с за слаби срца не е :puke:

Прикачени фајлови:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк поштено математика сум паднала хахаха ... кога читаа резултати одамна се немам смеено толку ... оф муки .... хахаха ... ме болат вилиците 8)

И сдк добив два лајка на фб од од од од .... ма знаете вие од кој :lol: :lol: :lol: очекувајте дожд снег или некоја слична драстична промена :rofl:

20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Галавата ми е преполна со небитни информации и поими од типот на фееративно, парламентарно, нормативно, функционално, монархија, апсолутизам , конституционализам.

Што убаво нели? :wasntme:

Правам пауза за да не завршам вака погоре! И одам да си ја гледам серијата. А проф.Тасковска can kiss my big (ok not so big) natural white a*s!!!! :!:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.