Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК ви кажам феминки ајм фајнали бек! :) Имаав преемногу за учење па затоа само ве читкам два-три пати дневно но за жал неможев ништо да постирам :( Ама за среќе,си ги наредив сите 5чиња :$ Ее,сега почесто ќе ве дружам сите да си знаете!И немојте ни да помислите дека сум ве заборавила!

Уит лав,
    Мацуш! :l: :sun:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК од денес и јас ќе станам ко тебе маженце мое ! Не очекувај повеќе милост од мене (освен пред спиење хах ). И уште нешто - вртам нов лист ;)

На macysh му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.896
    Допаѓања:
    163.707
    Сакам да кажам...

Сдк кога и да ја прочитам Кате 21,одма ме мава оваа слика во глава...

На 2468 и kate21 им се допаѓа ова.
  4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Ауу се пресмеав за групава на фб
    хахаххахаха, е баш така, денес си се изнаглеав дедовци и бабички, ама немаат осет, 10 кила праз носеше еден дедо, автобусон корнеше, како ли преживеав незнам, аххх едвај ја чекам колата :@
    И една баба 100 годишна и вика на друга баба 200 годишна, па ако неможеш да одиш што си искочила?
    ауу врх!

5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е смачено од овај менталитет во градов. Сите гледаат кој што рекол, кој што направи, кој со кој излегол... А не гледаат тие самите што прават! Сакам да одам Белград кај вујче... ;(

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Доста ма ти со вакви постови. Ќе те тепам. :muscle: Ајде брзо да ми кажеш нешто убаво, па макар тоа да биде и за некој шампон со кој ти мириса убаво косата :D :* :* :*

7. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    942
    Сакам да кажам...

СДК дека ме боли глава бев на спремање хемија...а имам и за учење имам колоквиумни во пон и во четврток....Сдк дека оцените им ги даваа на седмачињата па моето мило братче има катострофални оцени сум разочарана и изнервирана бидејќи знам дека учи...и сега ќе го караат па мака ми еее :( :( :(

8. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Хахахахахаха Ким беее... Ме изнасмеа. Ама не ја сваќаш финтата. Сакам Белград за да шмекнам некој убав, згоден, плав или смеѓ, со злени или плави очи, добар и опуштен Србин... :D :P :*

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

СДК ќе се вратам! :D Малку подоцна :!:
    И СДК на Лилит, личиме со неа, само немам таква насмевка, речиси никогаш не се смеам со отворена уста, секогаш сум вака :) макар и да треба да паѓам од смеење, раката на уста :$ :D

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Toгаш ајде заедно да одиме кај вујче :rofl: Ама таму немаат езеро знаеш? Ќе го бараш назад езерото :lol:

Да не сум оффтопик СДК си се прејадов и сега си го долевам стомачето со чајчиња :doh:

11. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.096
    Допаѓања:
    1.143
    Сакам да кажам...

СДК...го сакам овој човек... :D ...пардон Кате :lol: ... :hai:

Прикачени фајлови:

• berlusconi.jpg
      berlusconi.jpg
      Големина на фајлот:
      42,5 KB
      Прегледи:
      120
  12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

марли, те поздравуваам :hai:

13. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Ким езерото не е важно тука е Дунав. Важно јас некој србин да најдам. ;) :*

14. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.096
    Допаѓања:
    1.143
    Сакам да кажам...

... бројче :bow:,..и јас :hai:

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека од толкава опседнатост што да му купам на дечко ми за роденден
    и целото мое барање околу парфеми , купив сосем некој трет :lol:
    axe dark temptation
    deodorant body spray shower gel
    & eau de toilette

Прикачени фајлови:

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Велат, големите срца сакаат, малите бараат да бидат сакани. Тоа е единственото нешто што ми влева капка утеха денеска. Многу малку зборувам, а многу чувам во себе, внатрешното решив да го претворам во слика. :) Нацртав неколку работи и искрено ми се допаѓаат. :)
    Вечерва не излегувам, ќе земам малку одмор, а воедно и ќе се спремам за утре. :lol:
    Сите еден ден ќе умреме. Целта не е да живееме вечно туку да креираме нешто што ќе живее. Многу мудро кажано од Паленик, но штета што не се применува кај многу луѓе. |(

На LivingGlam и marama им се допаѓа ова.
  17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.841
    Сакам да кажам...

СДК не знам кај ми е главата. Не знам веќе што ми се случува. Прееска не можев да се сетам на името на чичко ми. Не сме нешто блиски, ама никако не можев да се сетам како се викаше. Па му се јавив на татко ми да го прашам. И фала Богу кога ми кажа ми текна дека така беше. Блокада.
    Сум се здебелила. Дури не ни приметив. Се загледав во огледало како што не сум се загледала подолго време. И имав што да видам. Како, кога? И сега треба да бидам на диета. Се мразам кога сум на диета. Несреќна сум. А и несреќна сум кога ќе качам некое кило. Не можам да се поднесам. А не можам да се поднесам ни гладна и нервозна. Во вечен конфликт со самата себе сум.
    Го прашав зошто не ми кажал дека сум се здебелила? Па не си, ми вика. Прекрасна си како и секогаш |(
    Он барем знае која од двете во мене ја сака. Сигурно не гладната и нервозната. И јас ја сакам среќната најмногу, ама ете некогаш знае да отиде негде на подолго време.
    Искрено, ни јас постов не си го рабзирам, конфузен е малку, како и мислите во мојава глава...

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Сакам да кажам...

СДК мразам кога е задушница. Мразам да одам на гробишта. Тешко е, а уште потешко е што никој не сфаќа дека на нас ни е најтешко. Плаче еден, плаче друг,а врска немаат како е, кога ќе седнеш на маса, едното столче е празно, за празник сами, за родендени и било какви прослави без него.
    Се нервирам и кога ќе видам како луѓево влечат полни торби, па мртвите не стануваат. Со мајка ми битка бијам за утре. Па тој нема да стане да јаде. Сама ќе одам, сама ќе одлучам што да носам.

19. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е мило што се чувствувам онака како што сакам да се чувствувам. Што некои луѓе имаат доверба во мене и нема ги изневерам таквите. Сепак нешто мора да се чува во себе. Тие зборови мислам дека никогаш нема да стигнат до увото на другите луѓе. Учам лекции, не оние училишни. Ги учам лекциите на животот и мило ми е поради тоа. Единствено што мене ми фали е малку разбирање и љубов. Но ќе биде и тоа. Велат се во свое време. Мое е да чекам, но и некако да дејствувам. Одам понатаму... :D

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк дека сум среќна ... искрено среќна и уште поискрено заљубена ... полека учам кои се вистинските вредности кај луѓето .... полека но сигурно ги поправам моите грешки како и тој неговите.... :)

и сега ... се што знам е дека се ке биде во ред ама буквално се ... им се препуштам на чувствата и оставам срцето да ме води ... :inlove: :angel: :inlove:

а тој ... Тој е мојата втора половина... тој е оној што го сакам ...тој утре ке биде пак покрај мене за кога ќе паднам да ми даде рака да станам ... кога ке заплачам да ме гушне ... и кога ќе ме мачи нешто да ме гледа со очите додека трепка и се чуди како да најде соодветен збор да ме утеши ... па ќе ја грабне колата во мц да одиме па во топло креветче на уште потопла партија секс и ке биде решено се ... :rofl: :)

Едно знам и ќе ви кажам ... не ја уништувајте сопствената среќа ради другите ... уживајте во животот и кога нешто сакате потрудете се тоа да си го имате негрижејќи се за туѓи мислења . :P

Ве гушкам :hug:

На Trendafilka, skyAngel, 2468 и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.