Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека песнавa ми буди страшни емоции, периодот кога се запознавме со дечко ми. Му ја пратив песнава и тој ми одговори " И јас би се викал " :inlove:

http://www.youtube.com/watch?v=9OsYhHvGWz0

И не бев ни свесен се случи за миг, се појави ти... Дај ми знак и свое име би сменил и би се викал ТЕ САКАМ, за барем еднаш да те слушнам како ме довикуваш ти... :inlove:

Уживајте девојки со песнава :*

На Ema.Sk и marama им се допаѓа ова.
  2. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    Сакам да кажам...

СДК I love weekends! ;)

3. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк нема да бидам 24/7 на Фемина, имам другарка кај мене на гости викендов а несакам да се знае моето корисничко и воопшто дека сум дел од форумов.Но еве се искрадов некако и успеав да ве читнам, гостинката гледа серија-оние лисјата што паѓале :D Ми фали Фемина неможам да не проверам како се моите драги форумџики.
    Никогаш не сум била за стилот, срце, душо, драга,мила на форумов..ама навистина сфатив дека форумов стана дел од моето секојдневие, и ми фалат мислењата и советите на многу форумџики.Неможе да ми помине денот, без да ве посетам и поздравам :$ Мило ми е што сум дел од ова големо семејство, имајте убав викенд форумџики :*

4. Anggie

Anggie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    36
    Сакам да кажам...

СДК дека ке скренам дома... Сакам да испаднам ама екипата ми се разбега насекаде, а со другарките не ми се излева :D ... Oстануе да играам симс или да вежбам програмирање :D

5. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека очајно ми требаат промени во живото! :!: Незнам веќе што да правам.Ја изгубив смислата на животот.Без насока...
    Но едно знам ИМАМ ВОЛЈА И ИМАМ СИЛА И ЖЕЛБА ДА СИ ГО ПОДОБРАМ ЖИВОТОТ!!!
    Само што незнам какви промени да направам :^)
    Ако имате некои предлози,слободно предложете... ;)

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК што умор ќе беше ова?! Ајде поспиј си денес повеќе, стани си утре порано, уживај во викендот подолго 8)

Патем феминки, ви текнува на песнава? Пих што спомени ми разбуди, а и Перо Габриелов се потруди нашки да пее...ваљда е ова наше македонско, а? :) :?:

http://www.youtube.com/watch?v=zqKYj2WSggQ

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Зашто....навистина незнам зашто и што ме тера да се однесувам така ЕКЦЕНТРИЧНО :lol:
    Како што пишуваше хороскопот на феминава пред некој ден АДВОКАТ НА ЃАВОЛОТ....секогаш контра :rofl:
    Знаете како ако се разликувате од околината, ако се истакнувате по некоја посебна специфична карактеристика......секогаш, ама буквално секогаш ќе има луѓе кои ве сакаат и оние кои не ве сакаат.
    Некои те сакаат, некои те мразат....ама никој нема да остане рамнодушен....во тоа е и поентата нели 8)

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

сдк дека ако ми дојде малиов :D ............готов е :inlove: :inlove: лелеелелеле каков ееее мајкооо милаааа

Прикачени фајлови:

9. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

СДК драги мои девојки имајте најубав викенд,нема да се дружиме одам малку на луфтирање со најубавото друштво на свет ЖЕНСКОТО:)
    Со другарките ќе шеткаме малку па од понеделник со нови сили до нови победи :* :* :*

10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.516
    Допаѓања:
    144.972
    Сакам да кажам...

И еве, дојде пак.
    Првиот пат - веднаш.
    Вториот пат - после година и пол.
    Сега - после три и пол години.

А знаев дека ќе сакам пак.

Бреее, едно што ми се раѓа уште едно дете! А тој не сака ни да слушне.

11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

петок навечер, сите излезени... сите се некаде и чувствуваат некоја еуфорија во себе, некои се весели, некои се среќни, некои се тажни, некои плачат, некои се бакнуваат, некои се караат, некои се помируваат, некој е главен на подиум, некој пуши цигара надвор и мрзнее... некои се симпатизираат, други се опиваат, трети лудуваат... а сите на исто место присуствуваат!
    не го измислив ова сама, таква е темата на животот, во кои ние сме глумците и вредно се носиме со улогата во секоја секунда од животот. да, ние сме домашните ликови кои ја водиме приказната. тоа е еден неоспорен факт кој се повеќе го прицрвстуваме и го заковуваме на тлото. :!:
    чувствувам потреба да кажам многу нешта... нешта кои ќе ми ја олеснат душичката... за еден момент, седејќи сама, слушајќи ги гостите во дневната, пролеав една солзичка, не знам од каде се појави, не бев ни свесна... ама ми олесна некако, не целосно, но ете, се насмевнав на крај.
    сакам да решавам некоја дилема, некоја проблематика, да разјаснувам некоја тема... сакам да зборувам за економијата, за менаџментот... сакам да работам!
    едно ќе кажам, не живеам по мој терк :x . и затоа го мразам воздухот што го дишам овде, ми ствара немир, треперење, воздивнување... се гушам!
    сакам да заминам. да сум таму, и да живеам онака како што сакав јас, како и што почнав... да, почнав, ама не довршив...
    Тоа е. Живот, еден и едниствен. каков е таков е, даден од Бога е.
    Го живееме, се трудиме, се смееме и кога ни се плаче, се свртуваме и кога треба да продолжиме, подаваме рака и кога нема кој да не фати, затвораме очи, иако не треба ни да трепнеме....
    ама по блага е реалноста тогаш, поинаку ја сфаќаме суштината на моментот.
    мижи и ќе бидеш среќен! така излегува ова. биди паметен, е па плачи и страдај на крај!
    ..........................................................................
    Ееее, би кажала уште мнооогу работи кои ми лежат на душичката, кои ме оспоруваат да ја постигнам целта. Работи кои ме сменија целосно и ме затворија во себе.
    Се смеам секој божји ден, а воопшто не ми е до смеа. Разговарам со сите, а воопшто не ми е дојдено до разговор... Но, тоа сум јас... И барем од тоа никогаш не се откажав, да си бидам секогаш весела, насмеана, енергична :) , и никогаш нема ни да се откажам. Се сакам самата себе доволно за да се тешам и да се подржувам.
    Толку! (барем сега за сега, си ја олеснив душичката. ми беше потребно ова)

На la-chicka и senza.parole им се допаѓа ова.
  12. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Интересен муабет за нашата заедничка иднина... :D :D :D ...што треба да значи тоа? Дали таквите муабети зачестија или мене така ми се чини? Од поодамна дискутираме на темата ,,ние во брачна заедница,, ама секогаш имаше шега во муабетото, зезање...а во последно време отсутвува таа доза на хумор! Дали ми мириса на свадба или...? :lol: Нееее бе не се даваме така лесно... туку зборот ми беше дека убаво се чувствувам кога правиме наши заеднички планови и кога сфаќам дека исто мислиме,исто сакаме и на исти начин сакаме да реализираме! Го сакам него, животот, ги сакам нашите планови ама остварени! :)

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.099
    Допаѓања:
    165.773
    Сакам да кажам...

Сдк овој фотографов Јанус...кој му рекол да биде фотограф?!Врска нема...знае само за фотошоп,па дури и тоа не знае,го претерува.Па и овие глупачкиве од модели,бар лепотици да му беа...ама ете изгледа колку пари толку музика,брат за брат,кај што има сила,нема правдина,ем шуто,ем боде,сирење за пари,ти реков,ми рече.Него,да,врска нема.
    Овај,да.

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

од сега па натаму, иде ли викенд, овој аватар ќе го ставам 8)
    мислите му ја :!:
    ама за во недела уште по посебен ќе има :D
    е од понеделник веќе, пак стариот ќе си стое :emo:
    ајде сега тишина, и на спиење |-)
    кој е трета смена ?
    се пријавивте? јас не сум оваа вечер :x не ми следува мене :lol:
    ајде пиете што ќе пиете, кафиња, ред були... и на ворк! озбилна е работата 8)
    инакууууу...
    ајдее гуд лак :*

редактирам - морам да кажам дека овие корисничките имиња мацуфката и пуфи-цуфи, ептен ми се јаки :D сега ги забележав убаво, па одма да си се изјаснам .

15. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

изгледа само јас сум трета смена на форумов,никако не ми се спие,ќа анализирам цела вечер :lol: :lol: утре ќе имате за читање :emo:

На karina8 и 2468 им се допаѓа ова.
  16. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

СДК дека се уморив од анализирање и одам да спијам.....тао-чаоооооо :doh: :doh:

17. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Сакам да кажам...

Добро утро !

18. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    3.505
    Сакам да кажам...

Доколку сте со статус сингл, денес задолжително излезете затоа што е голема веројатноста да запознаете некој кој ќе го украде вашето срце.

Па кај баш денес ми е ова во хороскоп? Како задолжително да излезам кога полагам во понеделник, а јас појма си немам? Туфффф, а сигурно ќе сретнев некој што ќе го украде моето срце :D :D . Ништо, ќе си чекам наредна прилика за да запознаам некој таков :P :$

19. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.658
    Допаѓања:
    2.480
    Сакам да кажам...

Да ја бакнував секогаш кога ја лажев таа ќе беше најсаканата жена на светот.-Игор Џамбазов!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК денот ветува многу. Пукам од добро расположение, ко некој да дошол и да ми истурил кофа полна со позитивни чуства.
    А и Полис ме „клоцнаа“ од сабајле со нивната музика. Ах бре е ова е музика а не ова денес што се прави!

I'll send an S.O.S. to the world, I hope that someone gets my message in a bottle....

Убав ден да си имате феминки, ојдов јас да го зграпчам! ;)

На Ema.Sk и Wild.Child им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.