1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.839
    Сакам да кажам...

Треба да се престане со лајкови во СП. Јас веќе не ставам. Ќе вратам на поздрав, па затоа е и темата на крај краева. Се губи смислата на копчето ми се допаѓа и се чудам кога ќе видам некоја форумџика прв пат ја читам, а гледам 200 лајкови има :?:

2. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

сдк .. затишје пред бура .. секогаш е така .. :!: :D

3. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

^^риенбоу повеќе не ставам лајкови во СП (чесен збор :rofl: ) не озбилно повеќе јас не ставам

СДК како овчарот што цел ден една овца стрижел и на крајот и рекол на жената да ја запали сијалицата два-триесет да истрижи, е такво ни е се во државава, цела година така се врткаат и дури сега им текна дека имаат проект па се засилија, цела улица в населба ми ја запустија |(

4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

Само што го догледав Social Network...и така малце ми се згади. Од се. Од американизирано општество, од тоа колку им наседнавме на се што ни нудат, од тоа како го губиме сопственото јас, и од тоа дека и јас сум дел од социјалната мрежа. Од ова последново можеби најмногу. Се прашувам дали има начин да останам во контакт со сите тие луѓе кои си ги имам таму на едно купче собрани на некаков, поинаков друг начин?
    Ах бе, да е до мене, гулабите би ги вратила. Романтики. Исчекување. Возбуда. Пишуваш писма и со денови чекаш да ти стигне одговор. И рацете ти се тресат додека го отвараш пликото. Читаш и трепериш од нетрпение што ли ќе дознаеш. Препрочитуваш. Си го ставаш писмото во фиока кај останатите писма.
    А сега? Клик. Лево - десно со маусот. Пак клик. Очите те болат. Пак клик. Кликаме до бескрај. Се кочи компјутерот. Не работи четот. Пцуеме. Не можеш да испратиш коментар. Пак пцуеме. Кој ли ќе ги отвара сите requests?....ај у ..... пак пцуеме.
    Се натажив...на почетокот, реалноста ја претворивме во виртуелност. Но тажно е што токму во реалноста многу длабоко ни навлезе виртуелниот свет, до таков степен што комплетно ја поремети.

На Bokicka, velesanka, BeYourself и 3 други им се допаѓа ова.
  5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк многу долг ден ... остај што долг па и толку глупав и досаден исто како простава книга по хемија нека се носи во три лепе |( а претежно сабота ми била најубава ... :) ама сеуште не е завршена ... :lol:

и сдк баба ми ми го крена притисокот па покрај неа и татко ми па и смотлено мое па на крај и брат ми
    ту значи некогаш се толку напорни сите
    ... фали уште мајка ми ... ама да си знаете до нив е не е до мене :!: :rofl:

и така сега се мислам која книга да ја читам веќе се што имам дома е исчитано па можеби ќе се навратам на некоја веќе помината ... може пак ќе ја читам алехемичарот и така ги немам извадено поучните реченици од цела книга па да си ја довршам работата 8)

а можеби ... но сепак само можеби ке продолжам да ја пишувам веќе одамна започнатата книга во вид на исповед или дневник која одамна ја заоставив а таму се запишани и моите најдлабоки чувства и мисли ... само не сум сигурна што ке правам зашто кога ја читам буди тага во мене како да читам странски живот а не мојот и сепак пак си ја замислувам приказната иако веќе сум поминала низ сите тие дешавки ... чудна работа :) ...

ај доста ве замарам и вас ... прилично филозофски сум настроена ... па што сабота вечер... дома сум болна и легната во кревет со кренат притисок и желба за благо а благо нигде нема ... и желна за љубов а тој има работа ... многу е смотан ! :$

6. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

јејејјеје....хепии....лексикологија...положено :D многу досадувам со неа, ама морав да се пофалам :P :lol: :*

7. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

... не знам што сакам да кажам, сакам само да зборувам со некој, нешто ми тежи во душата, не сум мирна, се плашам... се би дала да не се случи ништо... иако веќе се случи, се скаравме со него, знам дека јас сум крива, но :worried: .... среќата не може да остане кај мене повеќе дена, се плаши од мене |(

8. fragolina

fragolina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    13
    Сакам да кажам...

Една девојка вели- успеав да имам супер кариера која ми овозможува удобен живот,успеав целиот свет да го прошетам, но никако не можам да успеам со ова маживе

9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК неможам да го најдам првиот аватар :worried: ми текна нешто за аватариве,некако да имавме опција за да вратиме стар аватар :?: ама нема :worried:

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

СДК еве го и мојот прв аватар, не беше одамна, ама едвај го најдов.
    СДК дека уште не сум ве научила добро, па се бунам кога ќе смените аватар, по сликите ве памтам. Епа се’ си бара пракса.

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.839
    Сакам да кажам...

Па Горде врати го тој од Марли што ти беше, ако го имаш. Ќе ти го сметаме за прв :)

12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

Секако не сум долго на форумот, па бидејќи не можам да го најдам сосема првиот, ете ме со претходниот аватар :)

13. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Кога ќе свртам нов лист не го заборавам прочитаното..

14. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Сакам да кажам...

Ете ме и мене со првиот аватар. (мислам дека беше овој) А од каде излезе сега ова со годишнинава на Фемина и првите аватари? :)

15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

Па тој аватар од Марли го барам,неможам да го најдам во компјутеров :?: :worried: еден куп слики и оди сега најди :D цел живот се расправам со слики ]:) немам само во компјутер уметнички слики,секаде :D низ куќава :D ај ако некој случајно најде,нека ми помогни,ако памти :D оти ја барам ]:)

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Значи ептен сте ми срцки вечерва :D
    баш некои позитивни вибрации има форумов и ова со аватарите и годишнината е оригинална идеја 8)

Горде барај во темата МИ ЛИЧИ НА (штом е од Марли аватарот) :D

Ех јас од кога реков дека нема да ставам лајкови кај поздравите, ама како да не ставам кога такви убави поздрави правите со сликички :inlove:

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека брат ми го потрошил цел нет и уште сега е спор како полжав. Ми доаѓа да го фатам и да го утепам од тепање, а и ќе јадеше ќотек да не урлаа моите дека се дерам по него.
    Ептен сум изнервирана. Не седнав деновиве, куп работи требаше да завршам, а и песни да симнам. Себичен гад.

П.С. гледам ова со аватариве, ама многу тешко првиот да го најдам со нетов мој. :envy:

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК уште барам,пребарувам :D Гоу па на Марли темата има 204 мислења,има три дена да барам таму :D нема скратена верзија на темата :D :rofl: ај ако некој ја најде,линк да постира и да ја префрлам :) сегашниов аватар да оди во пензија :D :rofl:

19. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Еве ме и мене со аватаров :rofl:

Значи кога нема годишнина сами си ја правиме а? Баш убаво :)

:*

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Ќе го ставам овој, од времето кога бев Фолен Ејнџл. :)
    Другиот нема шанси да го најдам :( . Памтам дека беше готик девојка со црна виткана коса и бордо - црн фустан, ама де најди ја. :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.