Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    Сакам да кажам...

сдк дека само што се вратив од кај мажулето, веќе почна да ми недостасува. ех така е кога ќе се навикнеш на некој и беспрекорно го сакаш. а дома оф не ми се седи само што дојдов се испокарав за глупости со сите. еј мажуле те сакам и ке си дојдам набрзо кај тебе ќе видат они :devil:

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека музиката треба да се прави од срце, за да се исполни душата на тој што те слуша, сака и почитува. Да се земе како начин на живот, дрога без која не можеш да опстанеш, да те исполнува тоа што твојата песна стоплила неколку срца и успеала да измами насмевка на најтажното лице. Спречила многу солзи и влеала нови надежи.
    Да не те радува тоа што џебот ти е полн со пари и во гаражата го имаш најновиот мерцедес.

Дури и под отворено небо, со празни џебови и без никој до мене музиката ќе биде тука. Може да ми подари нешто што никогаш не може да ми го дадат ниту милион долари во мојот џеб.

3. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Се нервирааааммммм кога ми касниииии :@

4. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк денов ми беше прекрасен :) Колку е убаво да бидеш опкружен со лица што ти значат и секогаш се тука за тебе.Преубаво си поминуваме со другарка ми, и вечерва ќе преспие кај мене и ќе си муабетиме до сабајле..Утре прва смена во школо, ама ќе се стане некако :lol:
    И сдк ќе го поставам мојот прв аватар, само да пребарам и да ја најдам сликата :)

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

САКАМ ДА КАЖАМ .. БИДИ ДОБАР И КЕ ТЕ КОРИСТАТ ДОДЕКА МОЖАТ ДОДЕКА НЕ ТЕ ИЗЦЕДАТ ... ЌЕ ТЕ ГАЗАТ ДОДЕКА НЕ ТЕ ЗАКОПААТ НЕ ВО ЗЕМЈА ТУКУ ВО ГОМНА ... Е ТАКА НЕ ЦЕНАТ НИШТО НИШТООО .... ДА ТИ СЕ ПЛУКНАМ НА СКАПАНИОТ ДЕН И ВЕЧЕР .... ДО КОГА МИСЛАТ ПРЕКУ СЕ ДА ПОМИНУВАМ ДО КОГАААААА ?????? ДОДЕКА НЕ СИ ГО ДОЗЕМАМ ЖИВОТОТ .... НИ ЗА ТОА НЕ БИ ИМАЛА СИЛА КАКО ШТО СУМ СЛАБАК НЕВИДЕН !!!!! НЕ СЕ ФЕР ... НЕ СЕ ... СЕ СУМ ПРУЖИЛА НА КОЈ СУМ МОЖЕЛА .... ДАЛИ СУМ ЗАСЛУЖИЛА ВАКА ??? НЕ .... НЕ ЗНАМ КАКО УСПЕВАМ ДА ИЗДРЖАМ ВАКОВ СКАПАН ЖИВОТ НЕ ЗНАМ КАЈ НАОЃАМ СИЛА ДА СЕ СМЕАМ ... НЕ ЗНАМ КАЈ НАОЃАМ СИЛА ДА ПРОДОЛЖАМ !!! .... НЕ ЗНАМ КАКО УСПЕВАМ ДА ОСТАНАМ СМИРЕНА ПРЕД СЕКОЈА СИТУАЦИЈА И НА КОМЈУТЕР ДА СЕ ИСТУРАМ ПОСЛЕ !!! ... НЕ МОЖАМ ВЕЌЕ .... И ЈАС СУМ ЧОВЕК ШТО ИМА ДУША ПА ЖЕЛЕЗО ДА БЕВ ДО СЕГА КЕ МЕ СТОПЕВТЕ !!!!! ;( ;(

На sonce777 и 2468 им се допаѓа ова.
  6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Прекрасно е што си имам едно прекрасно ЗЛАТО кое е секогаш тука за мене. Што имам на кого да мислам пред да заспијам и кога ќе се разбудам.Некој на кој можам да му се јавам во секое време, некој со кого сакам да бидам 24/7 и никогаш не ми е досадно. Го сакам...

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДиК на теди да не биде тажничка. Сите имаме такви никакви моменти ама се поминува. Утре е нов ден и ќе бидеш како нова кога ќе станеш, знам јас. Те гушкам најсилно :hug: :hug: :hug: и да знаеш дека иако е виртуелно, ние ја цениме твојата добрина и тука сме за тебе
    Те гушкам и ве гушкам сите феминки еве вака [​IMG]
    Ние сите сме едни мали убави маченца што си сме секогаш заедно :$

На blond и teddybear им се допаѓа ова.
  8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.433
    Сакам да кажам...

СДК дека проблемите се минлива работа.Ниту еден проблем не е вечен,за се` има решение! Факт е дека животот самите си го градиме и дека ако длабоко во потсвеста се чувствуваме среќни значи СМЕ среќни,ако сакаме да имаме убав живот самиот ќе го направиме таков...Дали тоа јас оптимистички звучам?Утре е нов ден,понеделник...Нови надежи,нови желби,нови искуства,изменето минато,среќа и несреќа...
    Почнувам со,еве да речам,нов живот...Не сум сама ниту сум осамена...Едноставно сакам да си се посветам сама на себе,на мојата убавина,на мојата надоградба,едноставно кажано мојот живот во прв план...
    Животот е композитна долина ... :)

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Уфф сакам да кажам се смирив ... :) се изнаплакав се олеснив :) и го избришав мислењето во испукајте се зашто утре кога ќе го читам ке ме растажи пак ... ама на претходнот тука ми пројде шансата па ке си седи :rofl:

Се извинувам за ширењето негативна енергија ама ако вечерва не беше форумџево и вие со мене некој ќе обесев :rofl:

10. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Сакам да кажам...

СДК дека се мрднав од ова психологијава, интересна наука е ама како што е раскажано во книгава, секому би му дошло да се обеси...само нејаснотии и неразбирливо препишани работи од друго место, алал да му е на „ авторот“, на пат сме да оглупавиме |(

11. Lost.Snowflake

Lost.Snowflake Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека конечно најдов време да се регистрирам овде!

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Не бегајте од сериозните длабоки разговори. Ќе имате за соговорник мудра личност која со своите размислувања ќе влијае многу на вас. - да да бик и бик ке биде тоа добар роглест разговор утре :rofl: ќе видиме колку пому(о)дри ќе го завршиме :lol: се шалам- ќе помине во најдобар ред без потреба од повикување брза помош :) :$

13. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

... сакам да умрам ;(

14. pocetna

pocetna Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    138
    Сакам да кажам...

мене ми дојде денес :lol: инаку, да , ПРЕКРАСЕН ДЕН во секој слуцај

15. Lost.Snowflake

Lost.Snowflake Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

зошто?

16. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, мислам да ве замолам, да ми држете среќичка утре....полагам 2 колоквиуми :@ ;( :sweat:

17. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

СДК утре полагам :!: А немам книга фатено :tmi: Ако ме служи среќата...добро би било :wasntme: Па можда и Анннни ќе ја познаам :angel:

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  18. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

може може...што полагаш трошоци случајно....јас ќе барам утре плавуша.... :lol:

19. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

затоа што се мразам себеси, кај ми беше паметот :fubar:

20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

оуууу јеееееееееее :rock:Што друго може? И не заборавај, највисоката во цел амфитеатар :$ :rofl: нема да ме промашиш :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.