Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.931
    Допаѓања:
    203.196
    Сакам да кажам...

СДК убава е идејата за враќањето на првите аватари што ги имавме на форумот кога се зачленивме... ама јас не паметам кој ми беше прв аватар :?: Вајлд спомна бели лебеди... ама не знам на која слика мислеше?! Ај ќе прочепкам низ меморијава малку...

Денов понеделнички почна, со дожд... се што е убаво кратко трае - тоа важи и за сонцето, особено во овие есенски денови....

2. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Меркур, планетата на комуникацијата, влегува во стрелец, вашиот сектор на кариерата, успехот и долгорочното планирање.
    Оваа планета ќе ве принуди да се потсетите кои се целите кои сакавте да ги исполните до крајот на оваа година, а исто така ќе ви даде и мотивација и поттик да станете и да преземете конкретни дејствија.

***Па не е можно овој хороскопот се да ми погодува :tmi: :lol:
    СДК дека денес посебно сум изнервирана и понижена од една ,,драга‘‘ личност(многу си го накачуваш рејтингот во последно време) која точно ме потсети на тоа што го сакам и за тоа што живеам :devil:
    Срцка ти ич да не се сеќираш јас дупло ќе ти вратам :devil: :devil:
    Ви поскаувам пријатен понеделнички ден
    http://www.youtube.com/watch?v=rWGUmcFLdu8 :inlove:

Со многу љубов :hug:
    вашата Смајли

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Не не Џули, напротив, Бон Џови се фантастични во живо (башка што Ричи Самбора ми е еден од омилените гитаристи :) ), а Џови еве и сега со 48 години има феноменален глас, ама некако шок ми дојде годинава, кај со Ријана заедно пееа, па и на Ема, ама до некаде е и ок, тие го повикале. :)
    А за концертот би одела со задоволство, а многу е веројатно во Загреб и навистина да отидам. :)
    Башка и годинава беа доста актуелни со новиот албум.

СДК дека сум станала многу сурова деновиве. :?: А и нервозна воедно. Плескам се во фаца, со доза на сарказам и ми се полни душичката.

4. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

И денешниот ден не беше ништо посебен. Во училиште досадно и досадно. Вреѓање, понижување, смеење на туѓа сметка - секојдневие. Па уште и кога ми дојде една шмизла во шорцеви вака останав :o :o :o .
    Ахх губам концентрација. И тоа најмалото делче што го имав полека згаснува. Зар е можно? Оценките ги наставаа, а да не требаше случајно повторно да се одговара? Ма нема врска, сеедно е. ]:) За кој како. А таа математика, жифците ми ги кине. :devil:
    СДК за аватарот, неможам да го најдам првиот. Некој ако е љубезен ако наиде нека го постира или нека ми го прати по лп. Сега за сега ќе го ставам вториот кој ми беше за кратко. :)

5. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска е прекрасен ден и се чувствувам одлично. Понекогаш правам непромислени работи за кои подоцна жалам. Можеби нечие мислење за мене денес се смени, но тоа сум јас прифати ме каква што сум. Не сум фина, наивна и душиче. Јас сум сурово искрена, а ако не го почитуваш тоа и повеќе сакаш да ти правам лице, тогаш нема потреба да се дружиме затоа што тоа не го можам. Извини доколку мојата постапка те повреди, но како што реков тоа сум јас, прифати ме или заминиси... :wasntme:

6. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Сакам да кажам...

СДК многу сум лута и незнам како да го изнесам тој гнев од мене таа лутина ;( не можам не .....

7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК денешниов ден малку напорен, утрово извадив заб но воопшто не болеше :lol: Сега го чекам ручекот на мама да се изнајадам :D

8. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Нешто слично беше на овој аватар што ти е сега (ако не е и овој, само сликата да е едитирана). :) Долу во аголот ми се чини и дека нешто пишуваше. :?:

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

Јас колку што паметам потемно сина беше бојата на езерото.

10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.931
    Допаѓања:
    203.196
    Сакам да кажам...

Не можам да го најдам тој аватар, лаптопов е форматиран, а можеби ми е во стариот компјутер во Охрид. Не знам. Како и да е, нека стои овој :)

11. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    502
    Сакам да кажам...

Утринските грмотевици, сивило и дожд ме намуртија и мене. Сепак за момент сонценцето ја врати живоста во мене, па почнав да функционирам како што треба.
    Мирисот на свежо офарбани цевки допира длабоко во моите белодробни крила и го отежнува моето дишење. Ми треба чист воздух, ми треба цигара.
    Имам потреба од мир, душевен мир. Го наоѓам само во неговата прегратка...ах, колку е само топла и смирувачка. Ми недостига.
    Уште еден понеделнички ден, дождлив, топол, некако пролетен...барем за мене.

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

[​IMG] ;)

На blond, Gordana10 и Wild.Child им се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека дури сега чувствувам дека е есен. Имам совршена глетка од прозорецот. За ништо не би ја сменила.
    Ќе одам да сликам. :) Кога ја држам четката во рака се чувствувам како да е мој сиот свет.

14. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е чудно што сите си ги смениле аватарите, јас три дена не бев на форумов, да не испуштив нешто :?:

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК никогаш не сум дел од оние феминки што посакуваат добро утро, затоа што секогаш ова време станувам :lol: Па еве сега ви посакувам добро утро на сите :hai:

СДиК на Пирамидка дека јас ја памтам по тој аватар, само што мислев дека на апаратот има блиц :D Па можеби има ама се појавува навечер, а сега бидејки е ден нема потреба :rofl:

16. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

СДк дека временцево ми донесе блага инспирација :)

Направив некој глупост со пребарувачот и сега прозорецот ми е проширен низ цел екран, ништо нема , ниту лентите горе, ниту местото за внесување на нет адреса.... Какво теле сум значи :tmi:

Денес денов ми е без обврски. Сакам нешто продуктивно да направам...ама веројатно нема, зошто сум мрзлива цело утро. Сакам само да лежам и да јадам во кревет.
    Како што сум тргнала....ќе бидам дебел, мрзлив студент!

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Прилично досадно... |-)
    можеби и нешто повеќе. Немам друштво. Всушност имам... желка, која ми прави бучава, се копа низ каменчињата. Ај, женско друштво немам, машко имам, ама пуста игра, по пола саат чекам да ми вратат. Со закон треба да се забранат овие игрициве, Дота, Канте(а)р, Конкуер. :wasntme: Ама што, кои сме ние да судиме. Ние шминки тие игри. Зашто да не. Ама по цел ден ли? Не се фер. А убава тема почнавме. Гледам дека не слушале Слаткар и Компанија. Мило ми е. Сличен стил имаме. Што напишав сега? Многу измешани реченици без смисла и симетрија.

Нема врска.

Одам да читам. Се надевам дека нема да биде досадна книга. Очекувам нешто добро. :geek:

Ми текна! Сега, затоа што ќе читам, ќе им враќам во иста мера. По пола саат додека да им вратам. Хм...дупло задоволство. ]:) :D

Толку, доста е веќе. Отидов. :talk:

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк мразам дожд, нека се подобри времево веќе еднаш |(
    ..и сдк