Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bona

bona Популарен член

Сакам да кажам...

... на сите им викам, се дерам по дома... како тие да се виновни за моите љубовни проблеми.. :| не сакам веќе да ги повредам луѓето што ги сакам :worried:
    ... не можам веќе да “глумам“ дека сум силна, среќна, не можам да бидам насмеана пред другите, кога болката ме убива одвнатре... не можам...

2. Tenkai

Tenkai Популарен член

Сакам да кажам...

„Сите се дволични. Денес се со тебе, а утре каде се?“

Оваа реченица во целост ја опишува мојата моментална состојба. За жал. :doh:

3. annnni

annnni Популарен член

Сакам да кажам...

СДК мислам дека денеска ја видов кате 21 висока плава со сиви праменчиња...ако беше таа нека крене раче.....поззз до неа
    јас остидов да учам-утре полагам!!!!!

4. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Се поклонувам пред темата ,,испукај се,, :bow:
    со ќеиф да си се испукаш :lol:
    и никој не навреден, не повреден... а тебе душата од лесна, полесна :whew: . добро сега, не до толку... амааааа... еден дел мавнат е од тебе :D
    сега уште по едно :e: ќе му напишам, и туто комплето ќе си бидам :angel:

и се извинувам на мојот неконтролиран речник во дадената тема :$
    ама... афектна состојба, таа е :lol:
    сите си имаме моменти, кога ни е преку глава :wasntme:

и во еден момент посакав да кажам... пеперутка :rofl:
    толку.

5. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Сакам да кажам...

СДК [​IMG] :lol: :lol:
    еве ја кикето пак на фемина иако рече дека ќе ја нема повеќе :$, за некои за жал, за некои за среќа.... :lol: , како и да е нема да си дозволам само поради еден пост да ве напуштам вас-милите феминки [​IMG]
    и СДК ја сакам есента, сакам да гледам како златно-жолтите лисја нежно паѓаат на земјата, сакам да го слушам нивниот шум, чувствувам дека живеат........
    ЕДИТ
    СДК конечно си го најдов мојот прв аватар и сега си уживам во нотите од далечината :P

karak likes this.
  6. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека се прејадов грицки, чипс, мини кроасани и едноставно мојот желудник не беше способен таа тортура да ја истрпи па фино и културно се пожали ииии :puke: (ама буквално). И си сварив чајче за да ми се смири организмот ама срце јуначко не издржа па си запалив цигара и сега пак ми е лошо :fubar:
    Ве читам и се трудам да не мислам на мојата желудочна болка...
    Со помин нека е, да не се повтори (што би рекла дада Шехразад :D )

7. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК последниве два месеца нешто не ми штима,каков тапа период ме има фатенооооо.....уффф се ми е досадно,изморена сум од глупи и прости муабети.....и кажи ми X персона мене ли најде да ме лажеш????што те знам од дете???и тоа за таква банална работа...смешна????

8. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Сакам да кажам...

СДК и кажам на SKY ANGEL дека и држам срека за утрешниот колоквиум по математика.. Нека крши раце нозе.. и да положи.... :) :*

9. bona

bona Популарен член

Сакам да кажам...

сдк не знам дали ќе можам, но некое време сакам да се одалечам од фемина... :|
    кога читам постови за дечковците, и од типот: “тој е во долга врска, како да го освојам...“, “тој е разочаран од последната врска, како да му докажам дека јас сум подобра...“ како да се работи за мене (мувата под капа :$ ) и ми се плаче ;(
    но да не беше фемина сега ќе полудев :sweat:

nenuska likes this.
  10. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Денес ќе бидете во лошо расположение уште од утрото, но тоа не треба да ви биде изговор за да правите љубоморни сцени или за да ги истурате своите фрустрации врз некој што не е ни крив ни должен за промената во вашето расположение.

хороскопот :x :x :x

11. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк голем дел од луѓето брзајќи се, се лишуваат од најубавите животни радости. Сите ние грчевито се држиме за минатото и фантазираме за иднината... Затоа не нема во сегашноста.Човечкото срце има чудна навика. Судбински го довикува она што го уништува.

12. Lina24

Lina24 Истакнат член

13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Сакам да кажам...

СДК правам грешка , свесна сум дека ја правам, ама ... :x

14. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Сакам да кажам...

Желно чекам шанса за да се докажам, а не се трудам да си создадам таква шанса :x

15. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Сакам да кажам...

Дека сите ми недостигавте и ветувам ќе најдам време почесто да си дремам на форумов :)

Offspring likes this.
  16. joelle

joelle Популарен член

Сакам да кажам...

сдк добро утро!

се надевам дека сте добри феминки, покрај фактот дека премногу ме боли грбот мислам дека другото е ок ќе се обидам овие три дена да направам нешто речиси невозможно но ништо не е невозможно затоа вреди да се обидеш.

ви посакувам одличен ден :*

17. doll

doll Истакнат член

Сакам да кажам...

еве ме спремна да излезам . иако денот е прилично дождлив имам еден куп работа низ град, а после идам на работа и таму останувам до 20 часот. се надевам нема да сретнам пак некоја моронка која ќе ми го расипе денот ]:)

пријатен ден на сите ! :*

18. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Сакам да кажам...

Добро Ви утро драги мои девојки :*

Тмурниов ден како за почеток ме уби во поим,ама не му се давам, е за инат!!!

Што туку започна мојот работен ден,пред да са фрлам на работа само да Ви посакам најнајнајубав ден :rofl:

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

Отварам зазабава, кадевечер, урбантајм.....може има уште некое, ама на овие сајтови најчесто ги гледам луѓето кои изминатиот викенд ја правеле шемата во градот :lol:
    Освен тоа што секој кафич и секоја дискотека си има посебна клиентела, некако како по дифолт се наметнува и дрес кодот за секое од нив. Еве во Хавана луѓето се кежуал облечени и релаксирани, во 69 се налицкани и предотерани :rofl:
    Гледам почнале и јуниор парти да прават, ах срцки се маливе ама извештачени сите до едно брееее со напрчени усти, тон шминка.....провокативни фотки :puke: на 15 год. тоа е ту мач :!:
    Лелееееееееее еве ме фати некоја носталгија, немате поима од кога немам излезено на журка некоја, ама така од ќеф.....се на брзање, од што се мора да се појде негде, на прослава, па и со тоа температурите некоја недела си прележав дома, сега учењево......уф не го бива вака од нареден викенд ќе се ставам на мојот омилен подиум и ќе си го направам меракот 8) :dance:

mims-89 likes this.
  20. 1209

1209 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК ќе не одвее ветерот :worried: Многу мрачно време....само за седење дома е,да си дремеш.Не ми се оди на школо,сакам домче на топло да си седам :(

Thread Status:
Not open for further replies.