Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

СД му К на тато Среќен Роденден голем да растиш :D :D и фала ти за превкусните палачинки.

Многу те сакам иако не ти кажувам тоа!Биди ми жив и здрав . :)

:hug: :hug: :hug:

А вам феминки еве ви парче торта :)

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

^Мммммммммммммм...

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека си го избришав фејсбук денес преку глава ми дојде одамна скав ама се некако одложував денес ми скисна и му ставив крај е така да си знае :D

4. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Да даминатата година што аплициравме прв пат КОНЕЧНО, јас прееска си ги земав, точно 4800 :talk: денов со убаво тргна :)

5. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Jeeee одам и јас да ги земам моите :) :) :)
    фалааааааааааа

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.928
    Допаѓања:
    203.183
    Сакам да кажам...

СДК чекам да заврне, дождот да истури...

И сакам да ја опоменам Kate-the-Great - не спамирај, не мораш во сите теми да пишуваш по една реченица :)

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

СДК-Cogito,ergo sum-Мислам значи постојам.

СДК дека - Не е вистина дека жените прават Кретени од мажите.
    Најголем број мажи тргнуваат со мотото "Направи сам "

Пример - кој ме наведе на мислава , и е дел од секојдневието .

И зашто велам така .На колегава на излегување му кажувам ,твојот автомобил е голем и нема шанса да го собере измеѓу тие два автомобила .Тој ми вели ...жена не може никогаш да процени подобро од маж ... Јас ќе го сместам сам ... па мајка Јана :) добро така нека ти биде . Колку сум јас смирена во момент на глупост и тврдоглавост , тоа нема цена .И се случи ова.... КОЈ КРЕТЕН СУМ ЈАС . Го сјебав .Ништо не кажав негови зборови од неговата совршена проценка .И залупана задница :) Е треба понекогаш и жена да се послуша што ќе ти каже , нема да те лаже....Последиците од нивното его дупло ги кошта (мажи)

И поука Его им је велики памет понекад зна да им буде мали ....Ова само да си кажам , сега се смееме заедно на проценката тука на работа ..со колешкиве и колегава :lol:

На nesa и Phyramide им се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК now or never.
    Секогаш некој е привилегиран. :x И што понатаму? Дали ќе почне се од ново? Сиот труд, сите денови изминати во каење over & over again?! - НЕ.
    Јас или таа, средина нема.
    Дојде време некои работи да излезат на виделина. Јас си знам лично како ми беше, какво беше чувството некој да те користи максимално за своја волја и потреба. Кога сакав се да разјаснам tet-a-tet добив крајно негативен и исфрустриран одговор. Ми велеа: „Прости и`, некогаш во лутина кажуваме многу зборови што не сме ги промислиле.“ Побара ли прошка? Се извини ли некогаш? Зошто залудно чека јас да го направам тоа? Совеста ми е чиста и јас си знам како ми беше. Не сакам никој од страна да ми суди и да ме прашува зошто, не сакам. Ниту се мешам во нечиј живот - ниту сакам некој да се меша во мојот. Ако грешам сама ќе одговарам за постапките.

Фрлаш чкорчиња на веќе убаво разгорен оган, почнуваш се`, а потоа се каеш и на крајот - ОП, јас не направив ништо. Е така не може.
    Позади кожата на секоја мачка се крие вистински тигар. Најмилите и најнежните ликови во себе носат злоба. Ќе ти забие нож во грб личноста од која најмалку го очекуваш тоа.
    Едвај чекам да помине годинава. До година - средно. Нов почеток, нови познанства...
    Посакувам да се вратат назад деновите кога се радував од настап на настап. Си легнував со изгрејсонцето и станував за неколку часа, наспана и среќна за да раскажам се` што ми се случило и покрај зарипнатиот глас бидејќи во мене доминираа возбудата и радоста.
    Секоја нивна насмевка ме хранеше духовно и ја разбиваше секоја грижа во мене. Живеев за тие шеесеттина минутки и за чувството по нив. Но тоа го нема и никогаш нема да го има повторно.

На Phyramide и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

СДК веќе почнав да се нервирам ради тоа што форумов е достапен за секој! :@ да не ме сфатите погрешно ама коа ќе видам какви особи се регистрирале и зашто се регистрирале коса ми се крева!!
    За да отвори тема дека Beyonce и Rihanna биле испратени од ѓаволот :o О боже боже помогни им и они нејќат такви да се |( |(
    Oзбилно мислам треба да се воведе IQ тест при регистрација, и на тие со IQ помало од 100 да не им се дозволува пристап на форумов :fubar: (Инспирирана од темите во канта, поточно од темата "slusnav cudni raboti za byonce i rihana") :fubar: :x

:hai:

На Queen.S и senza.parole им се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.825
    Сакам да кажам...

СДиК на Kate the Great да олабави малку по секс темиве. Се што отворив сега во нови мислења беше од неа. А и мислењата можат да ти бидат малку посодржајни од:
    и сл.

На blond и Phyramide им се допаѓа ова.
  11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК и јас ги добив првите две рати од ланскиот студентски кредит. И не ги чепнувам тие пари сега, ќе си ги чувам за бебулето :inlove:

СДиК на теди дека ја зедов сликата :inlove:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Блонд стварно мило ми е што ти се свиѓа сликата :rofl: :* :* :* за тебе најмногууу :*

инаку сдк ... ми фали љубов а тој денес се однесува како недоквакан идиот ... е така :!: затоа вечер ке го седнам на една сериозна сесија.... работиве или ке тргнат или не ... вака топло ладно жешко изгор мраз да си играме нема потреба не сме деца . :)

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
  14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ако те пофалат, не значи дека веднаш треба да си ја кренеш цената. ;)

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.220
    Сакам да кажам...

СДК го мразам денов :@

16. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да го вратам времето,како што поминува така си сфаќам колку ми било поубаво,како сум можела за тие работи да се секирам.И зошто не ми доаѓа памет веќе,што треба да се случи за јас си седам мирна?! :x :doh:

17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Прешкртувам. Лошо ми дојде одморот, изгубив контрола над времето. :lol:

18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам всушност...чашата е секогаш полна. И да има половина чаша вода, останатата половина е полна со воздух. [​IMG]

И една колумна која ме бендиса. NO HARD FEELINGS!

Го лајкувам твојот профил, твојата профајл фото, статусот и линкот кој го имаш постнато… Tе лајкнувам со коментар, го лајкнувам и твојот коментар… а понекогаш и својот! :)) Те лајкувам тебе, твоето тело, твоите очи, твојата насмевка, го лајкнувам моментот кога ќе те видам он-лајн на чат. Не дај боже да се викаш Мајк, на чело ќе ти напишам ЛАЈК! :))
    Уффф тежок живот, чувствувам потреба од повеќе варијации на “лајк”, ми се чини дека стануваме досадни… А, што велиш за “ти го бендисувам”, “ти го допаѓам”, ”ти го сВиѓам”??… ЈОК бре, на мојот “лајк” му нема замена…
    And the show must go on, но овој пат со парола “Лајкнувам статуси, слики, линкови, wall to wall постови, резултати од тестови, ‘мудри’ изреки… сВе за еВтини пари!… а богами и за ич пари!”.
    АЛОООООО, имаш некој проблем?? Јасно ми е дека фејсбук секој ден не задоволува со најнови “замор” опции, но се со исав! Веќе полека навикнуваме на моментот “In a relationship” за себе-промоција, намерно пишување по wall-ови со цел да предизвикате љубомора кај ОДРЕДЕНА особа на коja немате г’з да и кажете во лице дека не сакате да ja дружите и ja презирате, па ајде сега индиректно да се пренесе дека е непожелна во вашиот круг на “блиски” пријатели (ака персони нон грати во иднина), се додека немате потреба од истата… Навикнавме и на пиши-бриши статуси, затоа што никому не сте привлекле внимание со својата последна глупа мисла… Нo не и на ЛАЈК на секоја “факинг” ситница која ќе се појави на Home Page…
    Не знам колку сте свесни (малку да ве просветлам), доколку некому немате што да му одговорите, има опција да не изреагирате никако, зашто молчењето понекогаш е повредно од било кој пишан збор… нема потреба од ЛАЈК!… Па и да ставам точка на статус како знак на протест или чисто од досада, пак ќе го добијам истиот фидбек, нешто на буквата “Л” беше…. А што ако ти пишам “да пукнеш да даде Господ!”?? – ЕВЕ ТИ ЛАЈК!!… “Леб да немаш да јадеш” – пак лајк!… “Да ти се блокира профилот и никогаш да не си го повратиш и сите твои 100 албуми со 1000 слики да ти ги снема со сите коментари и ЛАЈКОВИ!!”… Што збориш?? Нема ЛАЈК?? АЛЕЛУЈА!! :D
    Аххх… Убаво си игравме на времето FalmVille и Mafia Wars, јас ти давав компир, ти на мене домат или некое домашно животно… Ем си уживавме во забавата и си тепавме време, ем праксиравме земјоделска и сточарска струка за кои никогаш не знаете кога ќе ви бидат потребни… и така човек не може да си најде достојна работa, па зашто да не копаме ниви??

Преземено од iLike.mk

На julie77, Phyramide, BeYourself и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Дека мразам кога на фотографии на facebook, си пишуваат: ''Your fantasy''! Е баш и не си ми фантазија. :D :)

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека доаѓаат периоди во животот кога се осеќам 100% женско, кога ми сметаа моите растресени бутови и задник, кога јачам дека ми треба некој кој ќе ме гушне со силните раце.... кога имам повеќе додворувачи од обично и се прашувам што не е во ред со нив.
    Ми се допаѓаат овие периоди :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.