Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Пирамидке немој, нив ѓаволот ги пратил. :rofl: :rofl: :rofl:

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

СДК дека направив нова тема во Кафе-муабети - „Потписи“, па ѕирнете ја ;) :wasntme:

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

СДК раскинавме .. Немав намера да го молам , тој филм си ветив дека нема да го гледа по којзнае кој пат. Не сакаше да се видиме , ок .. ми се јави да сме иделе на саем , реков важи .. и се предомисли , во стил ај не требаше да ти се јавам , зборевме на мсн .. ти вака ти така .. мислам дека почнавме да средуваме дур не му му текна на дечкото дека го лажам со тоа што место на другарка да пишам порака , му пишав на него .. и вика веќе ништо не ми се свиѓа кај тебе .. и викам добро бе ако не ти значам јас ни тоа што сме поминале раскини и вика ќе ми биде тешко ова она .. мижи асан тулумби паѓаат .. Му реков еве ти фора до утре да ми кажеш ама не ме заебавај .. и искочив .. ми пиша порака не ме барај готово е .. и не го барам, не ни мислев т.е... после 2 минути добро ? и се јавувам викам ок бе .. и после 5 мин ај сега слободна женска , тоа е потреба ( станува збор за потреба за секс ) и не му вратив .. Тоа беше се ..
    Ми значеше , и ми значи .. порано го сакав најмногу што можам.. Мака ми е што пак ќе го гледам 2 пати во недела , на курс одиме заедно .. а и блиску живееме ..
    Не знам што е лекот .. Ама знам дека јас веќе не молам , нема никогаш .

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

:rofl: леле лудо едно! :D Па да! Вакво добро нешто може само ѓаволот да прати! А не Ријана и Бијонсе!

КИМ ме зезаш? :x Немам зборови....фала за песната, предобра е! :* Одличен е типот, знам дека е глумец по вокација ама ова музичево што го прави е нездраво добро!

Еве ти ја оваа од мене пак ;)

http://www.youtube.com/watch?v=axfD-IqmTZg

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  5. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Сакам да кажам...

леле Душице што така пукна наеднаш колку се сакавте а сега вака наеднаш крај??????Што беше толкава голема причина за да згасне една врска???? :^)

6. GirlWithGreenSkarf

GirlWithGreenSkarf Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    12
    Сакам да кажам...

Ајде да ѕирнеме што направила Секси :)

7. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Ани не паничи те молам, знам дека зборот циста звучи застрашувачки, ама верувај дека се ќе биде во ред.
    Ти ја праќам сета позитивна енергија на овој свет. :*

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

СДК машкиве се значи слабаци, за мала рачка, не знаат како да раскинат :tmi: Душице убава, што стана бе наеднаш? Што се лсучува со светов? Така ли се завршува секоја љубов? Ова ко за СДП ама нејсе, исто е...

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Како што и кажав на Душица по ЛП така и овде ќе кажам дека се радувам за неа. Искрено.

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

јас искрено не реагирам на вакви муабети во стилот му раскинав, ваков е, онаков е итн. и после 2 дена читам моето злато вака, моето срце онака, така да.... смирете се и не пишувајте нешто што после некој ден ќе сакате да го редактирате.

Оставете некое време да легнат вашите чувства.

Душица, не сфаќај конкретно, ова што го напишав е општо, не сум запознаена толку со твојата врска така да не сакам да коментирам, не сакам да ме обвини Ози ;) дека се мешам онаму каде што не треба.
    Во секој случај се надевам дека ќе си стоиш зад твојата одлука без разлика каква е.

11. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

СДК дека поминав прекрасна вечер со една искрена личност...Искрениот разговор многу ми одговараше,се чувствувам преродена... :wasntme:
    СДК дека едвај чекам повторно да си ја видам Ози,да си помуабетиме малце,да трачариме за Фемина,да ве озборуваме вас!! :geek: :geek:
    СДК дека ве читам али не пишувам...Незнам и јас зошто.. Дали немам што да кажам или...?? :?:

12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

СДК дека Офи има многу убава слика на профил :)

13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк само што влегувам дома, нозете ме болат од играње.. Преубаво си поминав на роденденот, продолжува забавата утре :rock: Убаво се чувствувам во друштво на личностите што ми значат.

И сдк не може да бидеш стар и мудар, ако никогаш не си бил млад и луд.Не се преоптоварувајте со планови за утре, за другата недела, за идниот месец.Препуштете и се понекогаш на случајноста, бидете СЛОБОДНИ, и уживајте во БЕЗГРИЖНОСТА! ;)

На julie77 и sesilija им се допаѓа ова.
  14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДиК на Викторија дека тој аватар го имаше прити. Можеби знае ама ете ако не знае... :)

15. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК ме мачи чувство на љубомора! Знам дека е нормално да го чувствувам некогаш тоа, знам дека треба да си бидам горда на способноста да ја прикријам, но знам дека не сум загрозена од дотичната која кокетира со се што е околу неа! Од друга страна сум среќна што имам човек како дечко ми :angel: , воздржан :| , без коментари :x , само дискретен поглед |( (кој всушност ме натера да сум љубоморна) и свртување на главата на другата страна! И не знам што ме иритираше во целиот настан, та не е првпат да сретнеме некој што без да сакаш ти влева во очи! Наместо да сум задоволна јас се давам од чувството кое го потиснував цела вечер, го чував за овде да си го кажам! И да ви кажам право... ми олесни на душичката! Сега помалце ми е смешно и го обвинувам ПМС за мојата осетливост...ама барем си признав самата себе дека понекогаш сум чувствителна повеќе отколку што треба!
    СДК го видов бившиот :D и цела вечер ме демнеше неговиот поглед... :D :D :D :puke:

16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Секогаш крајот се сведува на тоа дека мажот е кретен, а жената е луда.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  17. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

Се прибраааааааааааф и си ги сакам многу другарките,незнам што би правела без нив :*

18. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.673
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека од утре седнувам сериозно да учам за правосуден. Вака веќе не бива, книгите во раце, а со едното око накај компјутерот и на секој пола саат рефреш на фемина, за да видам што има ново :P ...Ако вака продолжам тешко ми се пишува. Затоа од утре сама ќе си ставам забрани за на компјутер, за излегувања и кафе ,,паузи,, за серии и се друго што ми е поинтересно од учењето. А колку само убаво си учев додека студирав :$ , тогаш пред испит ништо не ме интересираше,али затоа сега надополнувам и за тогаш... Што да се прави, полудев во стари годни :lol:

19. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

...заминувам на неколку дена.
    Без компјутер, без интернет, да уживам во овие топли ноемвриски денови со моите најблиски.

Бидете ми поздравени драги феминки, и се читкаме од другата недела, со полни батерии (се надевам)

:hug: :hug:

20. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

ja сакам к.е.лл.и и си ги сакам и ја другарките, епа каква луда ноќ.... епа не очекував алкохолот да ме совлада

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.