1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум тажна бе луѓееее ;( Неможам да си најдам некој асален и да се заљубам више еднаш,да продолжам со животот а не постојано да се навраќам на минатото...и више преку глава ми е од лудување... секој викенд пак ми е исто, ми здосадија и дискотеки и дотерување и пиење... не викам дека ми фали нешто со друтвото мое кое си го сакам најмногу, ама сакам да се смирам малку. I need some LOVE :(

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.858
    Допаѓања:
    163.434
    Сакам да кажам...

When you walk out of you room this morning, make sure that WOMAN hate you, MEN want you and GAY MEN want to be YOU !!!

А-ха!А јас не ни знаев!Иииих успех,ете зошто жените ме мразат! :D

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.824
    Сакам да кажам...

СДК сум станала пред алармот наспана, а по толку вино вчера мислев ќе станам попладне :lol:
    СДиК на Анннни, иако сме немале некаква си комуникација, дека ја има и мојата поддршка и од се срце се надевам дека се ќе биде во ред :*
    Ајт феминки, имајте убав ден, отидов јас на work :hai:

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Сакам да кажам...

Не можев да спијам и си станав од 6.30, се закачив на фемина, си пуштив музика и насмеана сум !
    Осеќам ќе биде ова убав ден !
    Ве гушкам феминки ! :hug:

5. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Нема поубаво нешто од тоа да се подари топла насмевка, убав збор, трошка љубов, се со цел да се внеси љубов и топлина во човековото срце, на кое тоа му е неопходно. Насмевнувајтесе, дарувајте љубов, убави зборови, и ќе видете дека не само што ќе ги усреќите другите, туку, пред се, ќе се усреќите и самите себе!:)

Прикачени фајлови:

• crazy-girl.jpg
      crazy-girl.jpg
      Големина на фајлот:
      241,6 KB
      Прегледи:
      81
  6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Добро утрооо !!! секое утрооо :rofl:

Имајте најубава сончева весела романтична сабота и уживајте во неа драги мои .... :*

Бидете среќни и не заборавајте дека кој сади коприви сигурно не му мириса на ружи. :angel:

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

Сакам прво да и кажам на Аннни да проба да не се нервира и напнува, зашто стресот може само да ти наштети.
    Сигурно е некоја мала ситница и ќе биде се' во ред, пробај само да не паничиш и со позитивна мисла напред. :*
    ...

Знаете ли што најмногу ме чудеше кога дојдов во Скопје? :^)
    Симид-погача. Кое е тоа јадење си викав, леб со леб, колку моронско. |(
    И одбивав и да го пробам, ми немаше поента.
    А денес, прво влегување во Специјал и си земав една, после скромни 11 години во Скопје и јас да пробам. И види чудо, море не било толку лошо. :D
    Уште да стигнам да го пробам префалениот симид од бит-пазар и ќе бидам мирна.

Која е поентата да си на работа до 21 часот и пак да се вратиш отсабајле во 09? :^)
    Нели е подобро човек да си преспие тука?

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

^^^ хахаха е тренди мене ми се чудеа какои го јадам тоа ама сега повеќето се навлекоа па секој ден скоро си јадеме ем евтино ем убаво ем полно меше :lol: :* :hug:

Инаку и јас сакам на аннни да и кажам да не си прави стресови дека се ќе биде добро ... млада си и немој цели денови да плачеш цистата ке помине ... а за тоа дали си трудна или не ке дознаеш ... ако си стварно преубава вест меѓутоа и да не си не е крај на свет млада си и имаш време и понатака ... Смири си ја душата опушти се и не се напнувај. Нервозата е само влошување на работите. Те гушкам силно :hug: :hug:

А душке душке пак ве фатија бубачките ?? :D Ќе си чекам лп долга и опширна да си знаеш 8) и сигурна сум дека крајов нема да потрае :)

ЕДит денеска со телено правиме година и 8 месеци -сега видов ... да не беше потписов немаше да знам :P
    Срамотилаци :lol:

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  9. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК добро утро на сите! Денеска подранив и одма на фемина :lol: Сега да си го испијам кафенцето и се фаќам за работа, ме чекаат многу обврски...

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Отидов јас на Битпазар па во Шутка на шопинг и не се срамам да си кажам ке си купам чизми од таму ( а можно е и дотичното теле да добие некое меко дуксерче кое секако повеќе јас ке го носам :lol: ) :D :D :D . Бидете поздравени Ве сака тедибеар :hug:

11. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

Фурната во Чаир Трендафилче, таму да одиш, најпрочуената и најдобрата симит погача во градот ;) Доживување е да отидеш наутро, во ниедно време после град - и да ги надбљудуваш тетките како месат, ставаат во фурна, вадат, мислиш во фабрика си влегла...перпетум мобиле. Ништо не ги запира.

СДК, колку ли сме напнати ние жените, чудо! Изгледа секоја од нас треба да си носи вакво едно предупредување, онака, за секој случај, да не се чуди после никој :)

Нејсе....СДК дека денес е 13 ноември, а јас сум по се изгледа вистински локал патриот и носталгичар. Скопје, колку и да си грдо и преполно со хоштаплери и шмизлишта првокласни, јас те сакам! И каде и да одам ќе те зборам и ќе те фалам. Можеби не си град кој изобилува со готички градби (засега), со колосални театри и облакодери, но секако си град со душа. Ај со среќа нека ти е празникот и наздравје! :)

http://www.youtube.com/watch?v=NTTKZFO5ldI

На julie77, annii, TeddyGrey и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    Сакам да кажам...

а засто да се срамис?страмота е да крадес да лазес како многу др сто купуваат во сутка а казуваат у теранова или у некој бутик вазно е ке си облеЧена никој нема да те застане на улица и да те праса колку коста и каде го купи и во најскап бутик да купис бадијала ако не ти стои така? :D

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Не бе мерушке па не се срамам :D ама брат ми ми се смее кога му реков во шутка :D .. и некои одредени другарки знаат фацка некаква да направат ама што има врска ... не е битно што носиме туку како го носиме :rofl:

И пирамитке од таму во чаир њамиии стварно е најубаво плус на дрва го прават њам њам њам прсти да излижеш ..имам јадено неколку пати ... тетка мислам ја викаа не знам ама стварно е со посебен вкус ... треба да се собереме еден ден и да отидеме :lol: :lol: :lol:

14. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    Сакам да кажам...

SAKAM DA KAZAM DEKA KOMPIJUTEROV MI SE POREMETI NEMOZAM DA PISUVAM NA KIRILICA SE IZVINUVAM MNOGU :* :*

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

Да, да во оригинал печка, многу е интресно. Јас секогаш ги буљам теткиците таму. Еднаш носев со себе фотоапарат, и им велам - може само една фотка да си сликнам - и кога почнаа да ми позираат - Како не бе душо?! Ела ела еве сега со бурекот, еве вака, еве сега како го вадиме од фурната....сто слики направив :D
    Ептен се добри а симитката е перверзии :$

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  16. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Нема што да се срамиш и јас често си купувам таму
    наместо една маичка од Happening да ја платам 3000 од Шутка ќе си земам 5-6 и ќе си бидам секој ден во ново облечена :)

17. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК денес сум пресреќна.Среќна и благодарна што навреме ги сфатив грешките што сум ги направила и ги исправив додека не беше доцна.Се чувстувам исполнето,прекрасно!Како тежок товар да ми се симнал од срцето...Но,остана само уште едно нешто кое ме копка,нешто кое не ми дава слободно да дишам,да се опуштам.Секако,неможе се да биде перфектно...нема среќен живот-има среќни денови!Ќе се потрудам да ја задржам среќата која ме облеа од раните утрински часови и да го вметнам овој ден во низата среќни денови :) Денеска имам инспирација,па ќе се позанимавам со уметноста малку.Како типична девица често не си дозволувам да покажам се што знам и се плашам од впечатоците кои ќе ги добијат другите-но денес ќе се опуштам и ќе покажам што умеам!
    ...Ех кај заминав со постов.Мислам дека е време да ја земам тетратката и да напишам еден доолг состав за љуботва додека сум инспирирана и да добијам една идеја како ќе ми изгледа писмената работа! :wasntme:
    Ве гушкам феминки премногу,и жал ми е што сега поретко се дружиме-но обврските го прават своето!
    Бидете среќни и насмеани! :angel:

18. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Се надевам дека се ќе излезе според планот. Мора да биде така.
    Барем еднаш... :doh:
    Добро утро женишча. :D

19. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК заминав јас Охрид. Ај за убо... хаха. :D :*