Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

:worried: :worried: :worried: леле, опасно било женка да имаш.... јас сакав девојче, ама може грешка направив што земав :| а не сакав машко....ама не ја шетам јас многу надвор, а уште е 3 месеци, така да сега за сега немам гајле, за иднина ќе видиме, за да не ја доживее истата судбина како твоево душиче!не се секирај ќе се расположи до утре , таа си осеќа дека не е веќе трудна затоа е тажна, барем јас така мислам ;(

сдк скај да фризур4е е легендарната тема, но, најлегендарен коментар ми е твојот хејди (пак околу тебе отиде коментаров :) )

eве вака може?
    бидејќи косата ти е кратка и права, за да го добиеш гореприложениов ефект мислам дека најдобро би било да отидеш на фризер. Да не ризикуваш сама бидејќи може да излезе смешно.

п.с коментаров секогаш ме пресмева, а не сакаш да ми ја видише фацата, кога за прв пат го прочитав! цел ден сум се смеела, само кога ќе ми текнеше на него

Attached Files:

skyAngel and HeidiDiWalt like this.
  2. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека си останав дома...Ајде кој е за журка на форум? :D
    Еее сабота а ја дома сум...ама битно е дека ќе ве дружам, нема да ми биде толку досадно :*

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

еве ми го :sun: ... сега ја разбудив, мале ретардирано е излезена на сликата зашто е лута дека ја разбудив :lol:

Attached Files:

OzzyAngel likes this.
  4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

Види ја бее..срцее...сакам кученца малечкии :) Лудо а што раса е ?

5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

мини пинчерче :D :) абе ко дете некое сум, само со мачки и кучиња се расправам :lol:

ќе го сликам и мачорот после, сега нана многу е болен, ;(

6. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

Ми ја разбудивте љубопитноста, па морав во кантана да чепкам за фризурчето. Ама морам да признаам умрев од смеење :rofl: :rofl: :rofl:

7. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

Лудо овие р'чкољчиња се... :) Па како мачка и куче...лееле интересно ти е по дома :)

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

ххаах што е тоа? :D демек се рчкаат? закачливи? :$ не сватив не ми се смеј :D абе лудница е по дома што да ти кажам! и тоа 2 мачора имам хахаха ама тој едниот нејќе по дома да седи, ретко доаѓа, сега уште со кутрево па ич... само да јаде и кој знае каде иде! а овој другиов само ја тепа, оваа му рипа да си играат, не бре, јаде ќутек, ама пак трча да го лае :lol: а јас сакам уште едно куче да купам т.е да земам од вардариште де! хахаха мајка ми вика, е уште едно донеси ми ти и мачки и кучиња ќе летате од дома :rofl: :rofl: :rofl:

него како беше српскиот филм? :)

9. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

Да тоа е си сфатила...многу сакаат да се рчкаат...малечкии ама со сите се дираат...ќе видиш кога ќе порасне...кога ќе почнеш да го шеташ...на сите им иде големо малечко...ама интересни се баш за тоа... :D Аууу значи никогаш не е досадно по дома...си имаш занимација
    Иначе филмот не успеавме да го догледаме...имаше одма секс, па се решивме и ние :tmi: :$ Требаше денеска ама не се видовме

HeidiDiWalt likes this.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

сдк дека ти кажав!!!!!!!!! :D 8) знаев јас дека така ќе се деси!тој филм не е за со дечко ;) јас го пуштив, кога видов дека 1та минута одма тоа почна да се случува... :lol: за понатаму не ни сакам да мислам! абе, трча кога ја носам да кака и по маче и куче и по се живо и диво:worried: а страв ми е... а највеќе ми е страв дали ќе продолжи да каса, зашто искрено, крвнички знае да закаса, ама мислам дека зашто забите уште не и се пораснати, па затоа :worried: ќе се смени ли? мене ова највеќе ме загрижува! а за досада, досада светска е |( отров!ама пак ја сакам :wasntme: :*

11. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

Вака Лудо...значи куче што каса а ти плус му дозволуваш ( без разлика мало големо со заби или без ) е пред одредено да биде алфа...значи нема да се смени само од себе...се додека му ти дозволуваш оно ќе си каса...значи треба да му се стави граница...нека не те мисли мало е..му растат забчињата..штом те касне со весник по газе..( не го боли, само се слуша и кучиња поише реагираат на звук ) Значи додека ти не дозволиш кучето да ти биде алфа оно нема да биде...мора малце да се контролира..А пинчовите плус си се такви лошки ( не се лути ) ја ги многу сакам баш затоа...не предаат и не се подаваат пред никого.... :!: Дечко ми има ротфајлерка ама ти се верува ли ниеднаш не не има искасано од 3 месеци ја чува и плус дома...внатре да видиш како слуша кога ќе и кажам не гризи.. :)

П.С. ххаа за филмот тотално беше во право ! :*

ludoto19 likes this.
  12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

леле, јас знам дека се темпераментни ама ова е претерано темпераментно! со рака ќе ја мавнам, џабе, уште толку замав зема, лом раката! :lol: ама претка со опавчето, значи дека не и е со лоша намера, ама ипак, ме боли! ајде ќе земам со весник тогаш, вака со рака не бива!инаку лом е , лудачка мала, троседот дупка му напрви во ќошот! се живо и диво јаде дури и некои чудни јадења за куче - печирки, маслинки, варени јајца, жива жолчка, сончоглед(ме гледа дека грицкам ми рипа да и дадам, и лупам,јаде бре гајле нема) грозје, јабоки,морковипортокал, зелка салата :lol:, трева од надвор со корен си носи и ја јаде, само коренот го фрла, ја начекала пастата за заби, лом, пола ја изеде, ја голтнала! на медот му се стрви, колачите,чоколади, ама не и давам знам дека не смее благо да јаде! ќе најде некое мало парче пластика, го грицка, го толчи и го голта! јас не знам што да и правам страв ми е да не се отруе од некое јадење или нејадење што таа го смета за јадење! ама за благо само претерано пазам зашто сум слушнала дека ослепуваат :x

13. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

Лелееее лудницаа...ме насмеја Лудо :)
    Весник му е мајката, Никако со рака...зашто после кога ќе сакаш да го погалиш ќе се плаши...
    и плус помалку боли со весник ( само пау се слуша ) а кучињата на звук реагираат ;)

ludoto19 likes this.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

ахахахаха еве сега идам по весник, далавера прави овдека! ццц, кај се запустив јас со ваков :devil: гавол хахахаха! фала ти многу уште еднаш :*

15. Angelche

Angelche Популарен член

Сакам да кажам...

НЕ Е ФЕР!
    Со големи, здебелени букви!

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

queen фала ти највеќе. ја замавав со весникот по тоа газето немирно, од памет се извади се скри под кревет, плаче зашто ја заплескав ( а со рака кога ја плескам уште толку каса и ми ржи) еве ја дојде пи*карски, пополека легна до мене, глас не и се слуша хахахахаахах!! во весникот е спасот! :* :* :* фалааааа инаку ќе ме изедеше жива оваа и мене и сите по список :rofl:

Queen.S likes this.
  17. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Сакам да кажам...

Нп Лудо...ти кажав тоа е само спасот...а и плус не ја боли :!: :* :*

ludoto19 likes this.
  18. kate21

kate21 Популарен член

Сакам да кажам...

...денов навистина беше долг и исцрпувачки. Ама ги сакам овие денови, иако ми ја вадат целата енергија, ме полнат со убаво чувство. Сега нанкам... |-) |-)

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК, мразам простачки и малограѓански работи, како тепачки и кубење коси, ама мислам дека сум на работ да направам исклучок.

20. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

СДК убава вечер ... онака да речеме ...

и сдк дека татко ми ме изнервира сега притисокот ми го крена ненормално :D

еве ги неговите зборови ке ги споделам со вас ... е дете дете слушни се како кашлаш ... јас кога ти зборам канти ли тропаат ... ништо не слушаш како магаре си тврдоглава затоа кашлаш како коњ и душа вадиш жал ми е да те слушам ... болна си еден месец и ништо не сакаш да превземеш ... во болница ли сакаш да ти доаѓам на посета и виде не виде се фати за глава кога ме виде пак боса и рече само сместа чорапи облекувај ама сместа и еве облеков чорапчиња и седнав на пс а тој цедевита ми направи и во соба ми ја донесе си мисли ке ме оздрави ... што ке прави сирот и тој со мене маки си има :D :D :D Се шалам ...не сум јас лоша ќерка :wasntme: :wasntme: :wasntme: 8) ах татичко татичко шта би ја без тебе :*

Thread Status:
Not open for further replies.