Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

СДК 2, малку вулгарно, ама сите знаеме...

Ако сите работи во животот ги решаваш со помош на п*чка, тогаш си за жалење... Тоа е доказ дека не си способен за да ги решиш на поинаков начин. Јас работам, чесно, поштено... Со две раце работам, заработувам сама за себе и ич не се срамам. Достоинствено и гордо кажувам дека имам раце за работење, а не п*чка за таа намена.

2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК сакам да направам нешто. Нешто лудо, нешто нездраво па макар и глупаво.
    Само незнам што. Знам дека длаболко под оваа мрза се крие енергија што едвај чека да излезе на површина. Имам недостаток на идеи во моментов :doh:

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Оффи ајде бре без нервози ... зарем вреди ?? а денеска треба да уживаш не си го почнувај вака денот .... убав ден е за тебе и уживај си биди си најсреќна ... Што е работава што ми те изнервирале до овој степен да сакаш да ги преминеш своите граници и да корнеш нечива косичка ?? те гушкам силно шкорпијо една низаедна до сега со една шкорпија доле разрешував дилеми сега те гледам и тебе нерасположена -немој така да не го разбудам бикот во себе јас и да ти помогнам да боцкам некој додека корнеш коса ти :D ... :* :* :*

4. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Весник замотан како палка да дојде...И јас никогаш не мавам по неа туку на земјата долу негде до нејзе.. Весникот пука силно и тоа ја вади од памет...сега знае веќе, - а го види весникот дека го спремам -се повлекува :)

Инаку за филмот да спомнам - завчера го гледав пак со другарки и од кога заврши прва реплика на една од другарките беше `јас не му давам на дечко ми да го гледа` :D
    Така да стои тој муабет...
    Исто и со другар ми кога зборев ми призна дека само во п***ите гледал, не се ни обидувал да го сфати филмот... :lol: Друго е ние жените можеме по-објективно да го изгледаме, да се присобереме :D

На Queen.S и ludoto19 им се допаѓа ова.
  5. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    958
    Сакам да кажам...

Иам голема работа, праќам слики што сум сликала на многу луѓе и сега ме викаат праќачканаслики(споено!) :lol: :lol: :lol: :lol:

6. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Сакам да кажам...

Сдк дека на дете од 12-13 години не му доликува да споделува мислења во несоодвети теми за него( барање на работа, снаи - свекрви) само за да нареди број на мислења и да добие боја на цветче.
    Јас имам помалце мислења од некои вчера зачленети и дури сега видов дека сум имала и сино цветче - сосема небитно.
    Немојте... Нападно е и никого не го интересираат таквите несодржајни мислења.
    No hard feelings. :f:

На Queen.S му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

хаххаха! ќе игра весникот по дома! еве сега да најдам некои ластичиња има да направам палка за секој член по дома :rofl: неможам веќе крв раката цела ми е! инаку јас ги гледав 10те мин, кога дојде тој за договор да напраи со актеров, и изгасив! инаку на трајлерот видов.... секс секс, крв,секс, крв,секс :| викам ајде може у иднина да го видам :D ...и така вечер квачам по дома ко и увек :D (поготово сега вонредно ко што сум, надвор ич) па се мислам некој филм да гледам, ама сакам тоа да биде некој со ептен јака содржина, по можност мистерија, и да ме остави фрапирана и :o на крај! хахаха знам дека многу сакам, ама ако знае некоја некој ваков, да ми каже веднаш!!!! :lol: :angel:

8. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека постојат многу ментално пореметени луѓе (во буквална смисла на зборот). Во еден саат по полноќ од тераса фрлаат слики во рамки, потоа ги палат сликите и ги фрлаат на дрво, за на крај да откорнат прозор од влезот од зградата и да го фрлат пред влез! :fubar: Рамката од прозорот се уште стои пред влез, а околу него купиште искршено стакло. Луѓето едноставно си ја завршија својата работа, направија хаос, се испокараа со комшиите, кажаа едно пет-шеесет пати „пшт“ демек да не се јавуваме на полиција и „најпоштено“ си киднаа. :swear: ЗАРЕМ ПОСТОЈАТ ВАКВИ ЛУЃЕ?! По цели ноќи и денови лупаат, вриштат и се довикуваат низ влез, симнати од планина дошле да живеат во урбана средина! Ако им дошло до уништување на јавен објект и до довикување во ниедно време нека си се вратат онаму од каде што дошле. Од страв и нервоза ми се тресат и нозете и рацете, ненормална работа! :@ :@ :@

9. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Денес, по 200 години од отварањто бев во новото Веро, имав намера за јакна да разгледам, не дека сакав да видам. И онака, си мислам којзнае какво е, нешто убаво, различно. И глеам, огромен простор, празен оставен за без веза. Ај луѓето да одат, ама до толку ли многу. Второ, има 4-5 продавници, Nike, EuroAsia, NewYorker, Jubmo(Не ни влегов, самата помисла дека 15 годишни деца влегуваат и се сликаат со играчки... :puke: )...И уште некои мали(Веро се подразбира). Па нели е трговски? Гледам едно симпатично јакниче, до под газ долго, ми се засвиѓа ама кога ја видов цената. Ваква бев. :o Молам? 8,000 за ова? Пффт...си помислив подобро у Шутка ќе идам ќе купам. Трето, од еден кафич/ресторан има 70 и више маси, а само 10 се зафатени. WTF? Мислев дека свадби прават. :^) Подот, светка очите ми излегоа. Барем е чисто.

Со еден збор ова трговскиов е УЖАС. За мене нели. :?:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

да не раскинале тие, па малава фрла слики о :lol: ! се шалам! абре исто и кај другарка ми, девојки од провиција дошле (без навреда за фините девојки од другите градови) вриштат, урлаат, се сек*аат, у 3 сабајле,а тоа се се слуша.... звуците, криците, и да си глув ќе слушнеш дека некој се е*е.... машки влез-излез им прават од станот! мислиш бордел е работава :x срамота! тие не дошле да учат овдека, дошле ете, да најдат да се наденат на нешто во сопствен стан, без притоа да бидат видени и оговарани

11. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Добро сум запознаена и со такви случаи, но нешто вакво досега никогаш не се случило. :| Што е најтрагично тие што го направија ова се подстанари, утре-задутре ќе им текне да си одат никој нема да знае ни кои се, ни што се, ни од каде се. Па срамота е на некој покоен да му фрлаш слики и да му палиш. Па до толку ли не се свесни какви глупости прават? Навистина е срамота да се прават вакви работи, ама тоа е на некој толку им сече паметот. :x :x А и тоа полицајците што прават бре? Уште малку ќе биде и пола саат откако им се јавивме, уште ги чекаме, а очигледно и нема да го дочекаме, пошто не планираат да дојдат. Срамота. :x

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

полиција викнавте??? :o леле, а чекај, брачен пар ли се овие? повозрасни се? овие се 3 девојки мислам, 20 години имаат сами се, ајде ќе кажеш студентки... ама ова ако станува збор за повозрасни особи... :x е тогаш немам коментар! и слики на некој покоен фрлале :o ццц срамота!!! а полицајциве... додека да дојдат има време... секогаш каснат тие...

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Ова да се случува во велес, со палење на слики од покојни, одма ќе речат народот: Да бе, фрлаат слики од мртовци, гарант се секташи од Црна Ружа :rofl:

14. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Цела зграда е надвор, кој на тераса, кој на прозор, кој се симнал доле. Пола зграда се очевидци, главниот причинител го нема - којзнае каде отиде. :x Инаку во тој стан не знаеме кој живее, секогаш некој се доселува, се отселува, те гледаме студенти, те гледаме возрасни, никогаш редот не може да им се фати. Овој пат е возрасен човек, годиште ако не и постар од татко ми (четириесетина и пет години сигурно ги има). Искрено, човекот го сметав за фин, културен и мирен, а не за некој бандит што ја руши зградата. :swear: Дедото умрел уште пред јас да се родам, а бабата пред 5-6 години, сега станот е на синот нивен, ама он којзнае на кој се го издава станот, ама не е до него, не може тој се да знае за подстанарите. Они се криви што толку им сече и фрлаат и палат слики од покојни!

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

:x секаде има вакви лудаци.... да не ти набројувам! за врискање и карање на комшиите,имуна сум веќе...ама некои заболени во мозокот дури и со водички ти прскаат на прозор... не дека верувам во маѓии и такви глупости ама ... језиво ти е... искачаат со патљаците пред врата,само колку да им го видиш... не знам што да кажам...! манијак до манијак е кај мене во маало! сите по 37-38 неженети, перверзњаци!

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.619
    Допаѓања:
    11.271
    Сакам да кажам...

СДК и кај нас пред некој ден слична ситуација...Мажот ја зел жена му ја дави на кревет со отворена надворешна врата,се слушаат врисоци,не ја пуштал на работа ... Немам коментар за таква болна љубомора :x

17. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Секакви постојат, знам, посебно затоа што сум израсната со разно-разни манијаци, дебили, кретени, ментално пореметени личности. Јас како си се расприкажав некој ќе познае каде живеам, ама ми е гајле. А полицијата нели треба да биде пример за граѓаните? :?: Покрај тоа што доцнат и покрај тоа што доаѓаат пешки, уште пушат цигари и фино лепо отпушоците - бап на земја. А нив каде да ги пријавам за да платат 50 евра? :wasntme: Вечерва како ми тргнала осеќам дека нема да спијам, а и предност е тоа што не се бројат мислењата во Кафе-муабети, бидејќи досега ќе добиев едно 5-6 опомени. :lol:

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ништо не е случајно. За се` има причина. :)
    Преубава вечер - А walk to remember.
    Ваквите мигови се скапоцени, се врежуваат во душата и се помнат засекогаш. На неколку часа заборавив на сите проблеми и на се` што ме опкружува.

За да се сетат очите кога срцето ќе заборави...
    http://www.youtube.com/watch?v=OvxeYxkpzTY

И да, кругот секогаш се врти, барем на љубовен план. ;)

На julie77 и teddybear им се допаѓа ова.
  19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

да, да знам дека не се бројат мисењата тука, затоа јас се имам растрачарено за се и сешто, зашто нема да не кара никој :wasntme: , и нема да оставиме впечаток дека сакаме да билдаме цифра...инаку, секаде има такви манијаци, перверзњаци, заболени луѓе без нималку култура, и што ќе правиш, или ќе се караш или ќе си трпиш-3то нема :worried: . а тоа за полицајците, еее, нема кај да пријавиш за жал, тие рендаат од народот по 50е за отпушок, а тие фрлаат кај најдат! па кој пример им го даваат на граѓаните да се придржуваат кон законот??? :devil: :envy:

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

да, да знам дека не се бројат мисењата тука, затоа јас се имам растрачарено за се и сешто, зашто нема да не кара никој :wasntme: , и нема да оставиме впечаток дека сакаме да билдаме цифра...инаку, секаде има такви манијаци, перверзњаци, заболени луѓе без нималку култура, и што ќе правиш, или ќе се караш или ќе си трпиш-3то нема :worried: . а тоа за полицајците, еее, нема кај да пријавиш за жал, тие рендаат од народот по 50е за отпушок, а тие фрлаат кај најдат! па кој пример им го даваат на граѓаните да се придржуваат кон законот??? :devil: :envy:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.