Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Денес сум како накиснато маче што мјаука под некоја тераса и чека некој што се сожалува на се и сешто (како мене) да го прибере во топла прегратка...СДК дека сакам некој така да се сожали над мене и да ме спаси од листот кој виси пред мене и изгледа доста заканувачки..чека да пишам два-три реда(ах камоли толку да беа)за тоа Ако сите мои желби станат реалност,тогаш би....и што би :x е тоа треба да пишувам па згора и на англиски,па и пред сите да го изрецитирам ах колку мразам говори,говори ли се говори пусти маки училишни :lol: :D И тоа сакав да го кажам..ако има некој некоја идеја или страничка или било што многу ќе му бидам захвална ако ми поможе :)

2. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    СДК денов од убав поубав јбг. Ај го преболев тоа што комшиите нови го реновираат станот па ме разбудија во 10 - не дека е рано - сама си сум крива што си легнав во 4 и цел ден ме боли главата, него мојата прекрасна пријателка ми прати порака во која ми ја раскажа нејзината екскурзија у пи*ку материна и после долгиот реферат не ме ни праша како си што има ново :@ а не сме видени од зимата бидејќи се преселија веке 5 години и доаѓа само еднаш или два пати годишно. А ваквата порака не и е ни прва и за жал ни последна :@ И баш вака како што сум нафурана ми доаѓа да излезам надвор и да трчам ко лудача по дождов и да се дерам и ич да не ми е гајле за НИШТО. :@

3. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    sdk deka vremevo me ubiva... mrazam koga e :rain: :headbang:

4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.418
    Допаѓања:
    143.282
    И покрај многуте обврски околу децата, и покрај тоа што морам да чистам кога не ми се чисти, и покрај тоа што и за викендите станувам рано затоа што децата стануваат рано, за ништо на светов не би го сменила чувството што го имам кога влегувам дома. Само што ќе ги видам трите пара сини очи околу мене и најубавите насмевки, знам зошто живеам.

5. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    СДК дека времево повеќе ми личи како да наближува Нова Год отколку лето,али ај..тоа е. :|

И СДК дека би сакала да го вратам времето назад и денот кога извесен човек,за жал го запознав,би го преспала.

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    СДК доста му беше....ако продолжи ќе има многу негативни последици затоа што има гоооолемо влијание на расположението и секојдневното функционирање на луѓето....сакам да му кажам ПРЕСТАНИ ДА ВРНЕШ!!! :rain:

2-3 дена сонце пукна и одма сите живнаа и слушав дека се среќни и весели, притоа како причина за нивното добро расположение го наведуваа :sun: а сега се нешто депресивно, облачно, тажно...како облациве да натежнале врз главата на секој заедно со секојдневните проблеми и обврски :tmi:

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.870
    Допаѓања:
    163.504
    Сдк...ало фемина,олади малце...ме пратиш?!Ептен ми го гаѓаш хороскопот,ме плашиш по ѓаволите!Ма да малце си ми контрадикторна,пред некој ден ми рече поле на комуникација нешто ретроградно,нешто Меркур,а сега во Бик ми било па нема да се сопрам од муабети (кога па ја сум била тапа во муабет?!)
    И да....шо му е на времево бе браааааааааат?! :rofl: :rofl: :rofl:

8. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    СДК денес ме удрија со топка по око на физичко и уште ме боли :@ Пак и ова времево никакво ме депримира.Лутина+депресија=комбинација смрти

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да и кажам на Трендафилка - Големо благодарам за комплиментот за мојата поезија! :)
    И дека штом објавам стихозбирка, ќе биде известена, за да добие примерок.
    8) :$

10. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    СДК дека најновата рекламата на т хоме е готова, преубава е, ахх многу сум среќна :rofl:

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК дека никогаш досега смиреноста и тетка Црвенка не ми престојувале истовремено. Блазе луѓето околу мене.

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    сдк пронајдов една нишка надеж за да го дефинирам тоа што немаше долго време дефиниција во мојот живот...

13. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    СДК ПОНЕДЕЛНИЧКА ПИЈАНКА....со старосватовите т.е мојата сакана другарка и уште некој....али преубава вечер...коктел најт.... :D ич не сум фатена .... :lol: само што пиевме :lol: вака.....од коктел мајсторот изненадување едно, па оргазам, па уште едно куќа части па секс он д бич и на крај мохито....а утре сум на интервју за работа :clap: :rock: :rofl: што биде нека биде...ај може на мамурно ќе успеам................ :rofl: :rofl: каква вечер :rofl: а да и ве гушкам ситееееееееее... :hug:

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    сдк одам да спијам, ми заврши дежурството на сајтов :D ова волонтерски беше, чисто онака индивидуално :D и нормално дежурниот треба последен нели да си оди :wasntme: ако има некој уште некој скроен на сајтов ајде одма нека се исклучува, работното време заврши :D :D добра ноќ на ситеее :*

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК..Рената значи колку се пронаоѓам и колку сличности пронаоѓам во секој твој збор..тоа е чудо! :?: :|

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    all I ever wanted was for you to know,everything I do I give my heart and soul.I can hardly breathe I need to feel you here with me ... :(

17. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    СДК дека пловидбата по мирна вода ми одговара, навистина... Ама посакуваам маааалку ветар во грб, чисто колку да ме поттурне :) И вака е убаво... не се жалам :D

18. done

done Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    74
    СДК нечија глупост, идиотско однесување, злоба и љубомора немаат граници, а нема никогаш ни да имаат.......
    :!: да живее злобата, глупавоста и љубомората !!!!!!!!!!!! :rock:

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: паднал нетот на ниво на цела држава....серверите попуштиле :rofl: :rofl: :rofl:
    јбг....а јас се извадив од памет (памет што го немам :?: ) и мислев дека ми го скинале нетот, а се уредно си е платено...е сега малце е надминато секој месец ама па ништо страшно :$ :$ :$

ах да и кога сме кај нет-манијата денес ја видов петката со интернет :lol: какви ни се автобусите уште овој циркуз фалеше да го стават - срање :fubar:

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.870
    Допаѓања:
    163.504
    Сдк дека ќе си направам шат даун до утре сабајле...одам на свеќи,релаксирачка музика,дремење и ...ако даде господ и некоја солза,онака спортски дух сум јас,па да се прочистам,ама и тврдо срце,па ретко плачам,е затоа што е така,па ме удира вака.До утре да бидам како нова...не сакам кога сум болна...не сакам кога сум ваква.
    И уште ова...нека заврши Шеќерезад више,затоа што неподносливо ми е веќе.
    Ииии уште ова...ич не го сакам периодот од 17 до 19 часот,а 21 е може комотно да се избрише од часовникот па од 20 часот директно да одиме на 22...и не сакам дорина ледена,бљак!Ама сепак,фала бабичке...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.