Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Аух добро значи проблем со биоритамот =) Зата во ниедно време само ти и јас дремеме на форумов. Јас па знам по три дена будна да ги одседам па така ме има во секое време =) Позззз :*

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

хахаха
    ! да да ја сега мирорс ќе го глеам 2от дел :D па ќе нанам да се надеваме :lol: :*

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

оффф.... ааауууччч

едит: вчера си поминав најубаво, ама дупки во меморија невидениии, читам коментари од себе и се чудам... и станувам сабајле со отворено на чат :wasntme:

4. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

ех бре девојки што ми е мака што ја пропуштам забавата на форумув ама пусто многу касно пишувате :D чекам денес сите да кажите како било синоќа шо праевевте и како се чуствувате денес :lol:
    јас бев во излезена во кубанскиот и ништо посебно не беше некои чудни фаци и само со мажи бев излезена така ... се напив една чаша вино и ми се преспа :P

5. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк дека песнава ми е ептен детска
    и лигава малце

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DGzCJ8OQv5M?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DGzCJ8OQv5M?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

БаНата сум :D сега ќе се дотерам ...абе лале ,лале ќе се направам и трк на кафе со мојте бифши сокласнички. :)

Имајте убав ден !!!

На peperutkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Сдк дека одам да доручкувам, малку покасно де, ама нмв :rofl:
    Среќа што ми текна дека ми се јаде :rofl:

8. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да го измесам на некој... :lol: Досадно ми е па си правам филмчиња во главата. Е сега ми фалат актери, камермани... а режисерот сум јас. И да уште ова. Планот тече по најдобар ред. А знаете зошто? хаха Затоа што Катакомба ги прави „Најдобрите“ планови. :D :wasntme:

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Денот ми почна некако, станав со желба за да бидам активна денеска да не си правам екскурзии од соба во соба,од кревет на кревет и затоа направив ручек,зачистив и затоа мислам дека сега заслужувам да земам воздишка на фемина во придружба на вас драги мои феминки и :coffee:

10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк денес се изнаспав! сега ме чекаат комшики, стрини, брачеди... :talk: :talk: :talk:

11. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Сакам да кажам...

СДК дека моментално го пијам првото „утринско“ кафе и уживам на балкон. Си го гледам Водно и се сончам на последните есенски зраци :sun:

12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК сабота! Домаќинлук. Мирисот на омекнувачот за алишта се распростира низ целиот стан и се меша со мирисот на моето тазе зварено, веќе второ кафе. Денес времето врви поспоро од обично. Сакам да уживам во секоја минута. Сакам да си ги испружам нозете и да читам. Да гледам глупави емисии на ТВ. Да слушам музика...а кога сум кај музиката, зошто секогаш во сабота мора да се дружам со Полис? Чуство на Deja vu, ама не ми пречи, ги обожавам и ме потсетуваат на убаво време.

Бранка Станковска најави дека е 13.00 часот. Ајде да кинисам. А јас само ќе ви кажам, дека оној кој не мерел порано, сега 3 пати мери и сеуште се мисли дали да сече. Што ти е живот...

Како и да е, во животот имајте поинаков поглед. Не живејте толку од спомени, или живејте само со оние кои вредат да се доживуваат повторно и повторно во нашите глави и во нашите мисли. Елиминирајте. Јас точно знам кон кои спомени засекогаш ќе се навраќам. За се друго важи подоле реченото.
    Look at life through the windshield, not the rear-view mirror.

Епа ајде, што чекате, прва, втора, трета, четврта....и уживајте во возењето ;)

13. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Имам сопствен стаааааааааааааан.
    Ааааа како се радувам.
    :party: :party: :party: :party:

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

СДК татко ми ме почасти со 50 долари и од вчера некој денар , да си купам нешто .
    Ме прашува што ти треба а немаш и таква па не знаамм .. нешто ако ми се свиѓа ќе си купам :D
    Слаба точка сум му , што да правам :lol: А ми сврте муабет пред некој ден дека кога ќе полагам за кола и кола ќе ми купи и тоа подобра од тоа што очекував јас . Заборавив да му кажам дека нема да и биде долг векот на живеење :wasntme:

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк Жими се...Ми се Тепа Некој :wasntme: :D :D

16. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк дека сакам малку да ослабнам, барем 5 кг :)
    Само ми треба добра мотивација и цел!

17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК вчера ми снема нет и ве напуштив на четот :( Па морав надвор да продолжам да пијам :lol: И сега глава ме боли , ама за убаво било ќе престане ;) И да се пофалам дека имам нова љубов :wasntme: Иако ми беше страв дека и он ќе ми здосади брзо ,не би рекла дека ќе биде така :!: Вчера си поминав преубаво со него и за право чудо имам желба да го видам денес пак :$ Ама си отиде во друг град и ќе морам да чекам дури до вторник да го видам на факс :(
    И треба да идам до Ѓорче само незнам како ќе возам главава бучук ми е :D А за такси пари не ми се даваат :^) Ахх муко моја :lol:

18. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК е аман со овие болештини, бактерии веќе. Јас= вечно болната. Ако не ми е ништо, имам бактерија некоја, ако немам бактерија, болна сум. |(
    Затоааа јас нејќам зима. Секој втор ден кивам, кашлам.. и што уште не.
    И искрено надвор времево ме потсеќа на Август, пред заоѓање на сонцето. :)
    Вечер.. Веројатно супер ќе биде. Ако не се испотепам со некој што ќе биде со нас... поединец. :lol:

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК имам вкусен доручек. :inlove: Одам прсти да си излижам.
    И да. Парфемот цела недела ми стои на мене. Кога ќе соберам пари за 10тина години да го купам, ќе бидам пресреќна. Ај пак може ќе се спушти цената дотогаш. Ми кажаа дека Дедо Мраз не постоел инаку него ќе му го порачав...

20. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Секогаш се крие некоја вистина позади "СЕ ШЕГУВАМ", некоја емоција позади "НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА", некоја болка позади "ВО РЕД Е" и барем малку љубов позади "ОСТАВИ МЕ НА МИР"!

Ова сдк.... Тотална вистина!

На OrdinaryGirl и katakomba24 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.