1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

^ СДК I need love too!!!

2. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека животот е како цртање, без гума за бришење!

На WomanInLove и Gordana10 им се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=qGKRhBYDEaQ

Господ нека избрише
    Како гума после се'
    Ништо да не остане.....поззз :* :*

4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

Не постои грев туку недостиг од љубов. Бидете среќни во љубовта.Следете ги заповедите на своето срце.

На Phyramide, Hipica, Ema.Sk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

СДК и ова....
    Ако зависиме од туѓото мислење никогаш нема да постигнеме вистински мир. Критиките и пофалбите се две страни на еден ист лист. Добро или лошо, не е важно. Треба да поседуваме самодоверба и не треба некој да ни каже дека нешто добро сме сработиле за ние да станеме свесни за тоа. Ова не значи дека треба да станеме егоманијаци. Но, само вие самите знаете колку труд сте вложиле во нешто, а дури и ако работите тргнат на лошо, ќе бидете мирни бидејќи ќе знаете дека сте имале најдобри намери и сте дале сè од себе. Треба да се почитувате самите себе и да верувате во квалитетите кои ги поседувате вие, но и сите околу вас.

На joelle, Phyramide, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека утре ќе го искачам првото скалило за да стигнам до врвот и да исполнам се` што си зацртав.
    Морам да ризикувам нешто ако сакам во иднина да бидам како што се замислувам.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк ми се јаде ова:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  8. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Егидиииииииии за малце ќе заборавев ова да го кажам.
    На денешен ден пред 1 година и 3 месеца си се најдов во прегратките на мојот сегашен мајмун и нашите усни се споија и така...е и да позади во бекстејч пееше песната од Врчак-Знам дека ме сакаш ти . :rofl: :lol:

Така да нека ни множат , деновите,месеците,годините и тако даље. :D

Убаво да нанкате сите и сонувајте ме. :!:

:* :hug: :hug: :hug: :hug:

На 2468 и karak им се допаѓа ова.
  9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.433
    Сакам да кажам...

СДК има разлика од човек во пустина и пустина во човек! Изгубена гордост,не знам дали ќе се поврати...Дефинитивно сум она второто... Како Сахара да е во мене...Губам инспирација и желба за живот и животни обврски!
    Се прашувам на моменти кај сум,до кај сум стигната,што сум и која сум?Вреди ли?

На моменти како да патувам на небото и да чекорам меѓу ѕвездите барајќи нешто што го нема.Ме лазат морници од некои помисли,ми праќаат насмевки моментите за кои живеам,ме плаши она што веројатно ми следува.Понекогаш посакувам да го вратам времето назад...Години наназад,каде излегов од мајчината утроба,без грешки,без карактер,без говор...Голо бебенце со чист ум...Да ги исправам сите грешки,да го сакам она по кое сега копнеам,а го немам...Потоа како нешто да ме удира и ми вели...Што ќе си тогаш? Ќе бидиш ли човек? Се плашам да погледнам понатаму,не знам што е следно...

10. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Сакам да кажам...

СДК Ако сакаш нешто да направиш, секогаш можеш да најдеш начин. Ако не, ќе најдеш изговор..Чиста вистина!

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека понеделник е лош начин да потрошиш 1/7 од животот. |(

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДиК на Багуфче, па и на останатите, дека за жал не поседуваме копче erase&rewind, ниту пак некогаш повторно ќе бидеме tabula rasa.

Девојки мои, сите оние кои ве мачи некаков проблем од каква и да е природа, не заборавајте дека сме само луѓе, и за среќа или фала Богу, имаме нозе. И фала Богу знаеме да ги употребуваме. Така да после секое паѓање застанете и чекорете. Немојте бре да губите надеж! Што е ова мозгање и губење воља. Да не земам да ве размавам сега сите, како Миле во к15.

http://www.youtube.com/watch?v=EZ7o1dchtDo

п.с. Морав да свртам малце на погрубо а богами и на хумор, да не бидам премногу патетична и лигава. Сепак тоа што го кажав, го мислев од се срце. Главчето горе феминки!
    Кис4е топ сте ми сите! Без исклу4о4е! ;) :*

На violetblue, baguf4e, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Жени мои, фатив на спортска :rock: :lol: Се радувам како малите деца, ама баш ми требаа овие парички :D Ве честам сите, послужете се слободно ..има доволно :D
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На Hipica, nesa и kate21 им се допаѓа ова.
  14. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

сдк дека НАПАДОТ Е НАЈДОБРА ОДБРАНА!!!

15. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.712
    Допаѓања:
    24.195
    Сакам да кажам...

СДК дека цел ден правам семинарски..цел викенд всушност.Аман веќе :@ Денес само излегов на кафе со една другарка и пак назад на компјутер. Лошо се чувствувам, како пред настинка. Уф пак ли болна? Во рок од 1 месец, 3 пати се разболувам. Ептен ми е паднат имунитетот изгледа.

16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Сдк морам да ја пофалам СексиЛејди за нејзината песна, :clap: ,многу ми се допадна.
    И сатот колку е а,јас свесно си седам,а треба да станам во 6,а знаете зошто?
    -Дека случајно,несакајќи открив дека и кога сум спиена само 5 часа можам да функционирам,настрана тоа дека ми се приспиваа само два часа пред моето константно легнување.
    Имам уште тро обврски е така ми требаше кога го оставив најглавното за крај,сега повторувам ,потсредувам ,местам ташна и куп в кревет,само што првото ќе го правам кутната во топлоно креветче,ајде добра ноќ на сите,па еве јас понеделнечки расположена,распишувана,ми надошло голема мотивација и инспирација ту што ќе бев.
    И да , чудна сум,сакам распуст ,обожавам прва смена и по цена на поспаноста,ајде заминав да спијам,се надевам дека ќе имам добар ден.
    Лека ноќ на сите и пријатна вечер и убав ден како било.
    :*

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека она девојчето од потписот на бројче ми е многу интересно :D Цело време го гледам како игра :dance:

18. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк доброутро феминки :* имав некоја несоница синоќа но не се чуствувам ненаспано чудно....

викендот беше долг и убав шетање галење гушкање гугање :inlove: се надевам уживавте и вие.

сдк дека од вчера се ставив на диета не некоја ригорозна но сепак мислам дека морам да се контролирам со јадењево само незнам како ќе успеам како што имам ослабнат имунитет и крвта не ми е најсјајна али се наоружав со брокула и мн овошје :D

убав ден феминки :*

19. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сношти се напраив стока неваспитана...[​IMG]
    Значи јас во принцип не пијам алкохол, но кога ќе се напијам за нечив атер, тоа станува смртоносно.
    Добро, точно дека сум пресреќна за дипломирањето на мојот пре-драг колега, точно е и дека сум среќна за роденденот на Офи, но немораше тоа баш така симболично и експлицитно да го искажам. :)
    И сега така мамурна, се спремам за работа, и чекам на Фб да ме известат како сум си поминала....

На karak и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  20. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

После прекрасно поминат викенд, со гушки, бубки и ..... :inlove: , еве дојде и Понеделник :( . Е ич не о сакам

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.