Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Не Хипи, мислев на персира, ко кралица да е. :D

2. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

СДК дека сега сфаќам кога ќе ни речат нашите што ќе идеш во странство,што не се има таму :|

Спотов ме освести:
    http://www.youtube.com/watch?v=j7wN04nYCJA

3. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.376
    Допаѓања:
    261.949
    Сакам да кажам...

Частам за мојот 100ти коментар :D

На sesilija и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  4. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Некои луѓе до таа мерка се навикнале да се преправаат пред другите така што на крајот почнуваат да се преправаат и пред самите себе.

На BoaVista, Fearless, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Имам една идеја, да отвориме една тема за сите што се разболуваме, настинуваме... и секогаш кога сме такви да си се овековечиме, со цел да видиме кој највише се разболувааа :)
    И предвреме ќе кажам значи, на прво место ќе бидам јас :@ , а позади мене Спичлес :?: (и таа како мене постојано е болна)... е трет не знам кој би можел да е :^)
    Ветрето демек коса да ти погали, та мене градите ми ги затнува, носот ми растечува, грлото жар црвено, алергија (од каде не знам) ... |(
    И да, цело ова ми е од намален имунитет (100%) и сеа ќе си порачам сара вита и ќе одам во старински дом на рутински вежби за здрав живот :tmi: . И ќе натегнам тесна хеланка (што вика Марамка) :lol: ... Ама има да повратам и да зајакнам имунитет па макар ми рекле и трактор да возам на снег ]:)

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК бебушот ми пораснал... Ах тој убавиот на мајка :lol:

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

сдк не знам дали некоја го пастирала ова :lol: сега го најдов, па да го споделам со вас

пс мојов е 8 :rock: ама тешко дека е 8 |( :@

Името го открива неговиот секс нагон

Каков секс сака избраникот на вашето срце? Доволно е да го знаете неговото име и малку едноставна математика за да го добиете одговорот на прашањето.

Прво запишете ги сите самогласки од името на вашиот партнер. Потоа на секоја самогласка додадете и го соодветниот број и соберете ги. Ако добиете двоцифрен број, повторно соберете ги неговите цифри, така да добие една цифра.

А - 1

Е - 5

И - 9

О-6

У - 3

Еден

Тој е доста паметен маж, но оди ретко е расположен за секс. "Уморен сум," "Јас имав тежок ден на работа!", "Сега не можам!" се дел од речениците што ќе ви ги каже. Околу него, навистина треба да се потрудите, сè додека конечно се согласи да има секс. Кога тоа конечно ќе се случи, тој ќе биде исклучително нежен и страствен љубовник.

Два

Овој човек не е совршен љубовник. Поточно, тој не му е ни до малиот прст на совршениот љубовник. Може да биде мошне досаден и претерано да се фали, но ништо од кажаното да не исполни. Затоа помогнете му подобро да се пронајде себе си и да научи нешто повеќе за страста и задоволството.

Три

Маж кој сака жесток секс. Но, во исто време обрнува внимание и на желбите на неговите партнерки. Подготвен е да направи романтична атмосфера и да и се посвети на жената со која е. Сепак, неговото однесување не е воопшто спонтано. По неколку недели поминати со него, ќе имате чувство дека се е претходно планирано и наскоро ќе ви се смачи.

Четири

Со овој човек може да го имате прекрасен секс - но само доколку имате исти интереси и желби како неговите . Тој никогаш не вели не. Но, ова не значи дека бев врска ќе се фрли врз вас само затоа што сакате секс. Прво му е потребна масажа или пак сака специфични секс позиции. Ако тоа не ви се допаѓа, тешко вас.

Пет

Многу шармантен човек. Тој ги знае вашите тајни желби и знае како да ве доведе до лудило. Понекогаш погледот е доволен за да ве направи среќни. Сепак, не е дозволено да го прашате каде го научил сето тоа бидејќи ќе се навреди/

Шест

Број 6 е бројот на ѓаволот, па овој маж има нешто животинско во него. Кога ќе започне нема да бидете во можност да го спречите неговиот надојден нагон. Ако сакате да доживеете неверојатна среќа, интензивни емоции и страст ова е човекот за вас.

Седум

Ниту еден човек нема да покаже повеќе чувства од овој. Тој знае како да ги слуша своите партнерки па токму поради тоа е внимателен и многу нежен љубовник. Сака да слуша романтична музика, и да ужива со "сите сетила."

Осум

Осум е број на бесконечноста па овој човек не знае кога е доста. Тој сака уште секс, и се интензивно. Ако го сакате тоа тогаш одлично, но ако не можете да го издржите темпото ќе морате да најдете друг начин да му ги стимулирате сетилата.

Девет

Бројот девет симболизира и враќање во дивината. Кога овој човек покажува страст, ќе се чувствувате како да сте влегле во сосема поинаков свет. Тој има секс во крвта и знае како да заведе. Единствениот проблем е тоа што тој нема ништо друго на ум.

8. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Трета сум јас цел месец се влечкам по лекари ке ви пишам во темата гиниколошки проблеми се ми фали само лекарства,витамини,масти купувам од пари излезе,ај не жалам за здравје се дава,ама ми здосади ке ми помине ли еднаш многу сум склона на настинки,инфекции незнам веке што да мислам и од што може да биде.Поздравче предлогот ти е добар и ајде поскоро да оздравееме :hai: :hai:

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.920
    Допаѓања:
    163.870
    Сакам да кажам...

Болни,јас се излечив со имунал три пати на ден во чај,по три фервекси,бедоксини и витамин ц,иако има во фервексот.За два дена бев супер!

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

Љубовта и убавината имаат една нараскинлива врска - минливи се двете...ако се површни.

На marama, Speechless, Ema.Sk и 2 други им се допаѓа ова.
  11. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

Им ветив на некои девојки дека ке се распрашам за трајно исправување на косата колку чини ама сега неможам да најдам во која тема прашуваа.. И еве тука ви кажувам. Фризерот ми рече третманот се работел со киселини некакви и на крај со неутрализатор а цената била во зависност од должината и густината на косата (од илјадарче нанагоре). А и тие што имаат тенка коса (јас имам) можеле само да сонуваат за трајно исправување на косата,( зашто многу ке се оштетела и искинела)и не ми се нафати да ме исправе еднаш засекогаш :^) :)

12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

СДК фразата - Светот е мал- не е само излитена фраза, дефинитивно е точна и држи вода. :x

СДК уште ова...одредени форумџики, значи не се живи ако не исконтрираат. :|

На senza.parole и Phyramide им се допаѓа ова.
  13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк дека си седам на компјутер и абер си немам, :angel: а колку имам само за учење... :@
    Па тие латинските имиња биологија - да ти пукне главата од нив :@

Сдк2 дека ги прочитав сите мислења од „Моментално читам...“ и си ги запишав на едно лифченце сите книгички кои сте ги читале и ги предлагате. Ми се фатија околу 240 книги се’ на се’... :) Сега ќе разгледувам и во „Книги - колку читате и што преферирате?“, „Омилена книга“, „Препорачајте книга“ и др, за да запишам уште некои. Си поставив една цел - да ги прочитам сите (се надевам дека е можно). Забележав дека најзастапени, т.е. оние кои најмногу ги фалите се: Пауло Коељо, Оноре де Балзак, Агата Кристи, Корин Хофман и Сидни Шелдон. Ќе читам повеќе, сакам што повеќе да си го збогатам речникот, знаењето и културата. :)

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.920
    Допаѓања:
    163.870
    Сакам да кажам...

Сдк некои форумџики пак не се живи ако не стават некоја работа што се случува на форумов при срце,а други пак кај ќе те нападнат,кај ќе испровоцираат,а ако им вратиш или пак си шеготвит се наоѓаат за навредени и нападнати...ееех тоа е.

И сдк 2,не ми е чудно што никогаш не сум пројавила желба да одам во пицериичето на квази готвачот Дени.Мх,мх,мх...шлап прстите во јадењето или со лажичето да проба,жглаб истото повторно во јадењето да промеша или со прсти ќе си заплеска...МХ МХ МХ! :puke:

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

многу сум нервозна, чурам, се обидувам да се смирам, неќам голема караница, посебно не на факултет, ќути си трпи си.... :@ :@ :@ едвај се воздржувам

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

СДК крајно безобразно се однесуваат некои луѓе! Пукнете! :@ :@ :@ :@ :@

17. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам..
    Боже Господе.
    Кај Си? Знам дека Си тука,ама зошто правиш да изгледа како да те нема...
    Побрзо интервенирај.
    И собери ја вересијата...Веќе станува неподносливо.
    :x

18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Support bacteria - they're the only culture some people have. :!: |(

19. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

... Нејќам чаааааај. Сакам кафе. Благо шербет убаво кафе. Кажи не на чајот. :puke:
    Вечно болна сум јас еј. |(
    Даааааааааааааааааааааааа, и се ближи балот на вампирите,а јас сеуште не ги средив оцените. Браво Спичлес, браво! :devil: Пу! Од пуста љубов почетоков на школскава година запоставив.. И сега никако ред. Па така ми е.

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.742
    Допаѓања:
    6.739
    Сакам да кажам...

Уфф и јас. Ниедна оценка не ми знаат, страдни ние хахахха :D Задутре го имаме балот.. љубов што да правиш, се ти расипува. |(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.